Şimdi Ara

PLAYSTATION A BLUETOOTH KULAKLIK TANITMA (özellikle Jabra BT2035)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen bir çok pm üzerine bu konuyu açma gereğini duydum.

PLAYSTATION A BLUETOOTH KULAKLIK TANITMA

PLAYSTATION A BLUETOOTH KULAKLIK TANITMA (özellikle Jabra BT2035)

Ps3 menüsü setings altında (accessory setings) giriyoruz. Daha sonra karşımıza çıkan ilk seçenek olan (register bluetooth device) giriyoruz. Burdan (bluetooth headset) seçiyoruz. Karşımıza gelen (start scanning) seçmeden önce kulalığımızın tanıtma durumuna getirmek için uzunca bir süre yani ışığını sürekli yanana kadar basılı tutuyoruz ve basılı tutarken scan diyoruz. Tam bu sırada bir kez bırakıp tekrar bip sesi gelene kadar basıyoruz cihaz bulunuyor. BT kulaklığımızın ismini gördüğümüzde ok diyoruz. Şimdi bizden 4 haneli şifre isteyecek, şifremizi kulaklığın yanında verilen kitapçıktan öğrenebilirsiniz. Şifremizi girdikten sonra ps3 kulaklığımızı tanımış olacaktır.

İkinci adım kulaklığın ayarlarını yapıcaz, ilk önce yine (settings) altında (accessory setings) giriyoruz. Burada (audio device settings) seçiyoruz. Karşımıza çıkan ekranda (connect) seçip kulaklığa bağlanıyoruz. Daha sonra (input-output) seçeneklerinde kulaklığımızın ismini seçiyoruz ok diyoruz ve işlemimiz bitiriyoruz.

Artık kulaklığımızı ps3 bağlamış oluyoruz, bu işlemi sadece bir kere yapmamız yeterli, bundan sonra kulaklığımız ps3 yanında açtığımızda her zaman otomatik bağlanacaktır.

Ben Jabra BT2035 i bu şekilde tanıttım ve bir çok arkadaşın sorununu da bu şekilde çözdüm.

• Peki bu kulaklıktan oyun sesi alabiliyor muyuz yoksa sadece sesli görüşmeleremi yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Peki bu kulaklıktan oyun sesi alabiliyor muyuz yoksa sadece sesli görüşmeleremi yarıyor

Hayır alamıyoruz. Bu bluetooth kulaklıklar sadece voice iletişimi için. Oyun sesleri için oyuncu kulaklığı alman lazım. Bazen bu oyuncu kulaklıkları headset diyede geçiyor.

Yani cep telefonunda çalışabilen bu bluetooth kulaklıklar. Telefon da ne işe yarıyorsa Playstation da da o işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Peki bu kulaklıktan oyun sesi alabiliyor muyuz yoksa sadece sesli görüşmeleremi yarıyor

Hayır alamıyoruz. Bu bluetooth kulaklıklar sadece voice iletişimi için. Oyun sesleri için oyuncu kulaklığı alman lazım. Bazen bu oyuncu kulaklıkları headset diyede geçiyor.

Yani cep telefonunda çalışabilen bu bluetooth kulaklıklar. Telefon da ne işe yarıyorsa Playstation da da o işe yarıyor.

Konuyu açtığınız iyi oldu birde gidip kulaklık alıcaktım. Teşekkürler

• Tesekkurler teferruatli anlatim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben kulaklığı tanıttım. şifreyi girdim ama audio input-outputta gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

ya ben kulaklığı tanıttım. şifreyi girdim ama audio input-outputta gözükmüyor.

Gözükür gözükür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

ya ben kulaklığı tanıttım. şifreyi girdim ama audio input-outputta gözükmüyor.

Gözükür gözükür

hallettim. tekrar connect demeyi unutmuşum. şimdi yanında yeşil ışık var.
  • Bende accessory settings te register bluetooth device yok :S
  • ben her seferinde tekrarconnect demek zorunda kalıyorum ps3 ve kulaklığı aynı anda açınca mı otomatik iletişim kuruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

ben her seferinde tekrarconnect demek zorunda kalıyorum ps3 ve kulaklığı aynı anda açınca mı otomatik iletişim kuruyor

dostum bende accessory settings te register bluetooth device bölümü yok :S
  • quote:

ben her seferinde tekrarconnect demek zorunda kalıyorum ps3 ve kulaklığı aynı anda açınca mı otomatik iletişim kuruyor

Bir kere düzgün bir şekilde tanıtıldığı zaman bir daha connect falan demenize gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonra döndü ve dedi ki

quote:

dostum bende accessory settings te register bluetooth device bölümü yok :S

''Accessory Settings'' de ''Manage Bluetooth Devices'' var. Ona girdiğin zaman altta ''Register New Devices'' var.
  • up
  • Su input output da 2 sinde de mi secicez nasil yapicaz
  • Merhaba arkadaşlar;

PS3 de kullanabileceğim BT kulaklık almak istiyorum. Tabi ucuz bişey olsun istiyorum. Tekno marketlerde bu Jabra 2035 ürününü bulamadım. Jabra nın 2045 modeli var. Acaba 2045 i kullanan arkadaş var mı? PS3 de çalışıyor mu? Yoksa önerebileceğiniz bir ürün varmı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Merhaba arkadaşlar;

PS3 de kullanabileceğim BT kulaklık almak istiyorum. Tabi ucuz bişey olsun istiyorum. Tekno marketlerde bu Jabra 2035 ürününü bulamadım. Jabra nın 2045 modeli var. Acaba 2045 i kullanan arkadaş var mı? PS3 de çalışıyor mu? Yoksa önerebileceğiniz bir ürün varmı?

Teşekkürler.

Bluetooth kulaklıkların hepsi PS3'te çalışır, standart bir teknoloji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi

quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Merhaba arkadaşlar;

Teşekkürler.

Bluetooth kulaklıkların hepsi PS3'te çalışır, standart bir teknoloji.

Açıkcası bu konu ile ilgili çok fazla bilgi kirliliği var. O yüzden tüm bt kulakların çalıştığından emin olamadım. Eğer öyleyse

http://www.vatanbilgisayar.com/kulaklik-ve-mikrofonlar/plantronics-ml-10-plantronics-ml-10-bluetooth-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=58636

işimi rahatlıkla görür heralde.

• Evet hocam işinizi görür.
  • @ilker_xxx

Ben samsung HS3000 siparişi verdim. Bluetooth v3.0 kullanıyor. Bunu ps3'e bağlayamıyor muyum şimdi?
    ps3 ve telefonda kullanmak için sipariş vermiştim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.