< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (3. sayfa)
-
-
CX Oled en iyi tv suan ps5 icin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-781808C664K tepkime süresi düşük monitör 2-3K'ya imkansız dostum. Şu var ama 4K 60Hz mesela 120Hz oynayamazsın FPS oyunlarını. Senin için bu önemli degilse bu monitörü al geç, bu fiyat aralığında diğerleri hep 3-4ms falan.
Alıntıları GösterMevcut da benq rl 2755 var.. Memnunum. Dünya geneli benq oyuncu monitörleri cok tercih ediliyor. Attıgın modeli degerlendireceğim dostum teşekkürler. Bütçe ps5 in yurt dışından gelip gelmeyeceğine bağlı olarak değişir monitör için. Bakalım kısmet. Dediğim gibi de genel de rekabetçi oyunlar oynuyorum.. Fifa ve cod gibi. Çok nadir hikaye bazlı oyunlar oynadığım yani grafik görsel efekt felan gerektiren..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 18 Kasım 2020; 18:36:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler. Hoş, henüz Ps5 almayı düşünmüyorum ama ileriye dönük aklımdaki iki tv biri bu diğeri Q95t idi. Samsung'u elemiş oldum sayenizde. Üstelik daha pahalı çoğu yerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konudaki tvlerden hangileri 120hz destekli?
(4k 120 olmasına gerek yok 1440 120 veya 1080*120hz de olur)
-
arkadaşlar ps5 ve ilerde toplamayı düşündüğüm pc için kullanacağım linkteki monitörü almaya karar verdim, sizce memnun kalır mıyım, yoksa bu fiyata bir tv mi almalıyım? ama zaten pc toplamayı düşündüğüm için monitör daha mantıklı olur diye düşündüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: digi_boy2006arkadaşlar ps5 ve ilerde toplamayı düşündüğüm pc için kullanacağım linkteki monitörü almaya karar verdim, sizce memnun kalır mıyım, yoksa bu fiyata bir tv mi almalıyım? ama zaten pc toplamayı düşündüğüm için monitör daha mantıklı olur diye düşündüm.
Monitör Hdmi 2.1 desteklemediği için 4kda 60 hz üstü alamazsınız diye biliyorum Ps5te. İyi araştırın alırken.
İlerde Ps5'e 2k desteği gelecek mi kesin acaba ? 2k monitör almayı düşünüyorum pcyle uyumlu olsun diye.
-
Talep cok olursa gelebilecegi soylendi.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Talep cok olursa gelebilecegi soylendi.Saçma olay hocam. Pcde nerdeyse standart oluyo 2k artık. Ps5inde desteklemesi lazımdı.
-
Nasil bi kafadalar ben de anlamadim hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Nasil bi kafadalar ben de anlamadim hocam :)Teşekkürler hocam bilgi için.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08JGQDSSH/ref=ox_sc_saved_title_5?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Şu model için nbilginiz var mıdır acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali1903kemal
https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-pro-gamedac-hi-res-oyuncu-kulakligi-p-HBV00000BAW9D?magaza=Zoccoshop
Arkadaşlar merhaba üsteki kukulakligi almayı düşünüyorum. Ps4 de kullanacağım ps5 de çalışır mi? Ve performans nasıl kullanan var mı?Cok güzel çalışıyor hocam.Ps4 te optical ile çalışıyordu Ps5 te Usb den bağlanıyor artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam monitorlerden anlamıyorum ben pek fazla malesef.
https://www.vatanbilgisayar.com/aoc-28-g2868pqu-1ms-4k-freesync-full-hd-pivot-gaming-monitor.html şu monitörü almayı düşünüyorum ancak hdm 2.1 desteği var mı bu bilgiye erişemedim ki 2.1 olması neyi sağlıyor olmadığında ne kaybedeceğiz onu da çok anlayamadım. Bu konu ve monitör hakkında yardım bekliyorum.
-
Hocam ilk mesajdaki uyumlu ssd ler sony tarafından mi açıklandı
-
Merhaba arkadaşlar 2019 model samsung 55q80r ve 2020 model 65q95t modelini kullaniyorum suan q95t ye taktim ancak bu tv salonda digeri oturma odasinda q80r ye taksan cihazi nelerden ödün vermiş olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam henüz açıklanmadı ama yüksek ihtimal destekleyecek modellerin basında bu model gelecek.
-
Q80R de HDMI 2.1 ve QHDR 16x yok hocam.Bu konsol icin mumkunse Q95T kullanmanı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: exclbrMonitör Hdmi 2.1 desteklemediği için 4kda 60 hz üstü alamazsınız diye biliyorum Ps5te. İyi araştırın alırken.
İlerde Ps5'e 2k desteği gelecek mi kesin acaba ? 2k monitör almayı düşünüyorum pcyle uyumlu olsun diye.
Alıntıları Gösterevet monitörde hdmi 2.1 desteği yok, ama piyasada hdmi 2.1 desteği olan monitör şu an için yok diye biliyorum, birde ps5'te zaten çoğu kaliteli yapım 4k 60 hatta 4k 30 gelecek diye biliyorum, o sebeple hdmi 2.1 olmasa da olur diye düşündüm, birde monitör almamdaki sebep şu an laptop kullanıyorum, ancak ilerde masaüstü pc toplayacağım, birazda ona hazırlık olur diye düşündüm, bakalım artık hayırlısı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X