Şimdi Ara

PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.607
Cevap
465
Favori
1.411.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce Vatan bilgisayardan , PS5 Digital Edition+Kulaklık+Şarz İstasyonu bundle 17.300 tl ye ,fibabank alış gidiş kredisi ile 12 taksit satın aldım , darısı olmayanlara inşallah , ragranork+kol bundel için 20.000 tl istiyorlar bilginiz olsun.

• Zooe kullanıcısına yanıt

Seçim sonrası oluşan belirsizlikte kimse parasını Türkiye'ye sokmaz, bu iddia anlamlı gelmiyor bana. Şu an iktidar hiç güven vermiyor fakat gelecek muhalefetin de güven kazanmak için en azından 6 aya ihtiyacı var ki ihtiyaç duyulan nakit akışını karşılayacak kadar para sisteme girsin. Türkiye'de şu an nakit akışında problem var. Paralar mevduat hesaplarında yatıyor, dolar olarak yatıyor, euro olarak yatıyor.

Yüksek faiz politikası kesinlikle kuru düşürecek lakin yüksek faiz ekonominin işlerliğine de darbe vuracak. Fiyat istikrarı göreceli olarak sağlanacak lakin birkaç yıl boyunca yüksek faizden ötürü küçülecek ekonomi şirketleri de küçülmek zorunda bıracak ve bu sefer de işten çıkarmalar başlayacak.

Yani Türkiye ekonomisine seçim sonucu ne olursa olsun 2 sene daha rahat yok gibi maalesef.

• Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

Şu an -eğer ki bütçe imkan veriyorsa- somut mallara paranızı harcamak en iyisi gibi duruyor. Oyun konsolu da olmak zorunda değil, ilerde alması gerekeceğini düşünüyorsa elektrikli süpürge, mutfak robotu, fırın, mont, ceket, ayakkabı ne lazımsa alabilir insanlar.

Enflasyonla bireysel bütçe açısından mücadelenin en iyi yolu çelişkili gibi dursa da paranı harcamaktan geçiyor. Zaten enflasyonla bu sebeple mücadele etmek çok zor. Ülkede enflasyon var, mal ve hizmetlerin fiyatı ve ücreti artıyor; fakat vatandaş da malın fiyatının ilerde artacağını bildiği için malı satın alıyor, mala olan talebi arttırıyor ve malın fiyatı talep arttığı için artmaya devam ediyor :) Enflasyon sarmalı.

Şu an parayı dolarda tutmak dahi tam olarak çözüm değil, çünkü dolar ve euro yüzde 9-10 civarında enflasyonla mücadele ediyor. Kısacası eldeki 100 doların sene sonu 110 dolar olması lazım ki dolar cinsinden aynı alım gücünü korusun. Elinizde duran dolar mucizevi şekilde 110 dolar olamayacağına göre bu anlamsız bir yatırım. ABD ve AB enflasyonu düşüremez ise paranızı dolarda, euroda tutmak da size kar sağlamayacak, hatta değerini bile koruyamadığı için alım gücü kaybettirecek.

Oysa 500 doları 500 dolar olarak saklamak yerine gider 500 dolarlık mal alırsanız, malın değeri enflasyonla beraber artacağı için kaybınız azalacak, üstelik sizin de ihtiyacınız görülmüş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 20 Ocak 2023; 13:31:54 >

• Vatan Nata Vega aradı stok gelmiş ama geçen ay aldığım için almıyorum dedim. İsteyen bir arasın vermedilerse kapsın.

Bu arada GoW kodunu satmak isteyen olursa Ankara içinden elden alabilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün baldız koredeydi (hostes) , dijital versiyonu 9000 tl ye aldı. Bakalım yarın gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı mantıkla bu adam neye göre söylüyor ? Euronun 2 ay sonra 40 olacağını nereden biliyor da açıklama yapıyor ? Bana telkin vermemen hakkında öneri veriyorsan o arkadaşa da yaz aynısını o da telkin veriyor çünkü. Ben bir mantığa göre konuşuyorum dolar şu kadar arttı, enflasyon şu, fiyat şuydu, beklenen kur şu, alınan vergi şu, fiyat şu olacak diyorum, dedim. Fiyatta söylediğimden aşağı yukarı fazla eksik çıkmadı ancak ortada bir sebep yokken zam gelecek mantığını millete telkin etmek hemen ne alacaksanız alın demek veyahut bu zihniyetle daha fazla olacak deyip karaborsaya yönlendirmekte çok mantıklı değil gibi.

• Amazon.de üzerinden sipariş verdik, iyi mi yaptık kötü mü bakalım artık. Umarım gönderirler. Almanya içi teslimat.

PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET

Belki yarım yıldır şu konudayım. Laflarımı alıp sağa sola çarpıtma boş konuşuyorsun. Ben kimseye şu an ki fiyattan almayın mı yazmışım ya da indirim gelecek bekleyin mi demişim ? Şu konuda beni bilen tanıyan 100 tane adam var nereden baksan ben en başından beri resmi fiyat dışında alışveriş yapmayın karaborsaya yönelmeyin diyorum. Ben cevabımı senin fiyat 30 bin lirayı geçecek mesajına istinaden yazdım. Resmi fiyat neyse insanların ondan alması taraftarıyım ki 2 3 gün önce ben kendim aldım zaten. Milletin yazmadığı söylemediği laflar üzerinden söylemiş gibi algı yapıp akıllıca konuşmaya çalışma komik duruyor.

• naak98 kullanıcısına yanıt

Yav güzel kardeşim bende resmi garantili 16b17b18b bandında bulan kaçırmasın demişim zaten. Sen direk benim mesajıma atladın şimdi de bana ders veriyorsun aklınca. Hem yazdığım mesajıma alınti yapiyorsun hem de cevap verince ben suçlu oluyorum.

Yazdığım şey gayet anlaşılır 16 17 18 bandında bulan kaçırmasın 1 2 ay sonra bu fiyatlara bile bulamayacagiz dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daywalkerr kullanıcısına yanıt

Hocam 2 gün önce Vatan Bilgisayardan o şekilde aldım ben ön ödemeli şekilde. 17400 Tl lük dijital olan pakedi , 6 taksit ile. Hiçbir faiz ve masraf da çıkmadı

Size bilgi veren personelin bu konuda bilgisi yok sanırım

• naak98 kullanıcısına yanıt

buna iktisat bilimi deniyor. Hiçbirisi kişisel fikrim değil, literatürde yer alan kavramlar ve tarihte gözlemlenmiş davranışlar.

karaborsadan alın diyen yok fakat sony satıyorken almayın, ucuzlar demek falcılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 20 Ocak 2023; 14:35:22 >
  • 2001 krizi sonrası Doğru adımlar ile çıkılan krizden yine çıkılabilir....

Evet hocam 2 gün önce 17400 TL olan dijital pakedi aldım bu şekilde ön ödeme olarak

• Ucuzlar diyen yok zaten sorun burada çıkıyor öbür arkadaşın tamamen sallama mesajı. Siz resmi fiyat dışı karaborsacılara yönelmeyin kafii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 20 Ocak 2023; 14:56:49 >
  • MALİ MÜŞAVİR_ kullanıcısına yanıt
    Hangi şube

• Vatan Bilgisayar müşteri hizmetleriyle görüştüm. CD'li GOW Bundle Paket stoklarda, fiyat 19.400 TL, telefondan sipariş alıyorlar.

• shihanu S kullanıcısına yanıt
    İçerik nedir acaba?

• 7 k vergi çıktı ... tamamdım vergiye de adam geldi müşavir lazım dedi müşavir kaç tutar dedim dedi 5 6 ona verirsin dedim iade abi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOW bundle paket alan arkadaşlar GOW kodunu satmak isterseniz görüşelim PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET 

• Dün ani bir karar ile Kanyon Overgame'den aldım cihazı. Yurtdışından almayı düşünüyordum ancak 3 günlük tatilde ps5 arayarak vakit kaybetmeyi göze alamadım.

16999 + iki tane ürüne satın alabiliyorsunuz. (İsterseniz iki oyun ile 18.000'e alabilirsiniz yani). Birkaç tane daha stokta kaldığını söylemişti yardımcı olan arkadaş. Yakın olanlar kontrol edebilir. Cihaz 1216A.

• 
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.