< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (377. sayfa)

-
-
Merhaba hocam Yurt dışından 150 euro üstü herhangi bir ürün aldığınızda Vergisini ödeseniz dahi extra bir kaç işlem yapmanız gerekir..
Noterden Vekaletname
Adınıza ürünü çekecek Gümrük müşarivi
yani demem o ki 150 Euro üstü ürün kargo ile yalan oldu... Ancak kendiniz gidip alabilirsiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 20 Kasım 2022; 8:10:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış bilmiyorsam Rusya PS5 fiyatı için en yüksek ülkelerden birisi. 1000 doların üzerinde fiyat veriyorlardı. Yalnız yanlış okumadıysam teslim anında parayı istiyor. Yine de denenebilir. Fakat teslim almaya kesinlikle tek kişi gidilmemesi gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herşeyi güzel hazırlamış ilanı filan ama Sony nin Rusya ya yaptırım yaptığını atlamış 😁😁 açığı burda vermiş.. (Sony Rusya da ticaretini sınırlandırdı konsol satışı ve Psn yok)
Psn yasaksa, yeni çıkan God of War: Ragnarök'da Rusça dublaj niye ekliyorlar.
-
https://www.log.com.tr/sony-playstation-tarafi-icin-rusya-yasagi-getirdi/amp/
Aradaki 20 Euronun vergisi hesaplanır. Zaten size tanınan muafiyet 430 Euro, 430 Euro dan fazla bir ürün ise aradaki farkın vergisi alınır. Tabi bu olay yanınızda getirdiğiniz ürünler için geçerli
-
Stokcu elemana sordum neden böyle yapıyorsunuz diye..
Paramın değerini vermezlerse olacağı bu dedi
Ev araba telefon konsol ne bulursam alırım satarım dedi.
Aslında konu birazda paranın pul edilmesinin sonucu gibi..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Has tır oradan diyeceksin. Şerefsiz ite bak bir kendisinin parası değer kaybediyor sanki. Paranın pul olması ile zerre alakası yok bu şerefsizin tek derdi para hırsı parası altın olsa gene yapar bunu. Milleti dolandıran kandıran kim varsa yiyemesin parasını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 20 Kasım 2022; 13:32:5 > -
Death Stranger ps5 sürümünü oynuyorum. Ps5 Fan sesi çok fazla geliyor.
Sizde de öyle mi? Oyunun sesini bastırmaya yakın fan sesi ile çalışıyor. Ben sessiz çalışır diye ümit ediyordum.
-
Benim makinede de fan sesi oluyor, 1116A serisi , herkeste mi böyle? Baya bir sessiz sanıyordum ben de , ama fan sesi oluyor her oyunda.
Ozaman ulkede adam kalmaz 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de fan sesi geliyor ama oyunun sesini bastıracak düzeyde değil oynadığım oyun resident evil 7 tabi.
Fan sesi böyle devirli çalışmasında kaynaklı değilde sanki bir yere sürtüyormuş gibi geliyor.
Ek olarak cihaz açılmamış kutu geldi ama 2021.04 ay üretimi 1116A.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampage_ -- 20 Kasım 2022; 14:7:15 >
Suan butun firmalar black friday indiriminden stokluyor bizim ulkede indirim olmuyor ama yurtdisinda deli gibi indirim var 1 kac ay sonra hooop yuksek fiyattan saticaklar ulkede stokculuk yapmayan yer varmı acaba 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X