Şimdi Ara

PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.612
Cevap
440
Favori
1.435.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
84 oy
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ama en azından stok bulabildiğime sevindim. Karaborsada türkiye garantili 18-19k altına yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bugün Kos adasında idim arkadaşlar dualsense çeşit çeşit her yerde vardı çarşıda oyuncak satan küçük bir dükkanda bile yığınla dualsense vardı. 59 euro ile 74 euro arasında idi fiyatlar. Kaç gündür dualsense için bile millet birbirini yerken Türkiyede, bu manzara şaşırttı beni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Piyasa konsol dolu en büyük sorun bizim insanımızın aç gözlülüğü bence. Takip ettiğim bazı mağazalar var saatten saate fiyat arttırıyorlar neden ? Ne zam var ne kurda bir oynama var. Milletin gözünü hırs bürümüş. Adam 100 tane satmıştır Allah bilir o fiyatlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 15 Kasım 2022; 21:54:31 >

Aynen öyle. Ucuzdan alıp pahalıya satan alsatçı tayfa herkesin mutsuzluğunun yegane sorumlusudur.

al sat olayına yasa ile kısıtlama getirilmesi acilen şarttır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackWhiteHouse -- 15 Kasım 2022; 22:4:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kesinlikle devlet müdahalesi şart duruma geldi böyle konularda. Belli bir miktar kar etmek için yaparsın bu işlemi eyvallah. Bundle resmi fiyatı 14200 mü 15e sat taş çatlasın 16ya sat 23 24ler havada uçuşuyor şaka gibi. Neredeyse %100 bir artış peşinde adamlar.

• Türkiye pazarından PS5 alınmaz onu gördük. İmkanı olan varsa mutlaka yurt dışından getirmeli ya da getirtmeli. Benim bir tanıdık Rusya'dan gelirken getirecek. Artık ne kadara mal olur bilmem. İnşallah gümrükte sorun çıkmaz.

Sadece bakıyorum. Bu fiyatlar yüzünden alamadık bi türlü

inanılmaz bi doyumsuzluk fırsatçılık var bu ülkede

bizim insanımız birbirini düdükleme derdinde.

ben cimere şikayet ettim bu ucuz al pahalıya sat mevzusunu. Bir şikayetle olmaz elbette herkes elini taşın altına koymalı birlikten kuvvet doğar bugün bana yarın sana.

yarın ps6 çıktığında dualsense’ini bile almayı bırak ,o dualsense’i sepete dahi ekleyemeyecek hale getirir adamı bu alsatçılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackWhiteHouse -- 15 Kasım 2022; 22:13:58 >

Çoğu da 21 Bin TL'den satıyor, bizim satın alıp oynamamız gerekirken adamlar ucuza alıp stokluyor köşede tutuyor.

Bir tanıdık telefoncu var, adam telefonu Vatan'dan 44 Bin TL'ye arkadaşına aldırıyor. Arkadaşından 46 Bin TL'ye satın alıyor, kendisi 48'bin TL'ye satıyor. (İphone 14 Pro Max)

Sebebi nasıl olsa fiyat artıp zam gelecek 48 Bin TL'den koyuyor öyle veya böyle 1 hafta içinde zaten satılıyor veya zenginin biri stok bulamadığı için gelip ürünü alıyor.

Konumuz PS5'te de aynısı maalesef... adamlar alıyor ürünleri, deposunda duruyor elektronik mağazasında.. Çoğu da ucuzdan alınıp pahalı satılmayı bekleyen arkadaşlar.. Playstation da bişey yapamıyor çünkü yeterince çip üretimi falan olmadığı için üretim de yavaş. Iphone üretimi hızlansın diye geçen gün Apple zam yaptı

deletenet 'te haberi var bakabilirsiniz...

'' iPhone üretimini artırmak için işçilere dört kat prim! ''

Arkadaşım İrlanda'da orada bile stok bulamıyor, kanka diyor ben alacağım TR ye getirip satacağım ama irlanda da bile adam satmak için alacağı Playstation 5 için bile stok bulamıyor.

Burada tek çözüm PS5 üretiminin artması fakat Konsollarda çip sorunu olduğu için geçen haftalarda zam gelmişti, yani maalesef ZAM'lı ürünler Türkiye 'ye daha fazla zamlı giriyor, her 100 dolar zam bize 2bin tl yerine vergilerle 3,500 tl olarak dönüş yapıyor.. Bunu bilen fırsatçılar da ürünleri zamlı olarak alıp nasıl olsa stok yok diyerekten bize kak*lamaya çalışıyorlar. Uzun bir yazı oldu buraya kadar okuyanlara teşekkürler.

Ragnarok Kol'u için ben de arada Mediamarkt 'e bakıyorum, isim yazdırmak mümkünse izim yazdırın dostlar ya da sapık gibi F5 yapılacak başka çözümü yok..

PS5 arayan dostlar için birkaç haftadır takip etmeme istinaden yurtddışından ithalat vergili olarak getirtmek istiyorum her türlü daha ucuza gelir diye ama maalseef oradaki insanlar da BOT'lar sayesinde amazon üzerinden otomatik olarak alıyorlar Yurtdışında da TR 'de de aynı sorun var.

ÇÖZÜM; Vatan gibi yerlere isim yazdırmak veya Efsane Cuma 'yı bekleyip bir şekilde alabileceğiz en ucuz şekilde ürünleri kapmak.

Hepimiz biliyoruz ki bu ürün 2023 OCAK Ayında otomatik olarak 19.999 TL'den satışa sunulacak resmi yerlerde (BENCE)

Yazıyı yazarken içim sıkıldı , nereden elimize alsak olayı insanı üzüyor.. keşke insanlar bu kadar Kâr peşinde koşmasalar..

Bir sürü playstation elektrikçi/konsolcu/satıcının elinde piyasada kullanabilecek/oynayabilecek kişilerin elinde değil SONY elini çabuk tutmalı ki konsol her an her yerde bulunur olup para kazanbilsinler, pakette kutulu duran PS5'in kimseye yararı yok.

Herkese bol şans dostlar

• jinvarrel kullanıcısına yanıt

Zevkle okudum. Çünkü derdimize derman oldu yazınız.

çünkü herkesin ihtiyacı aynı hepimizin hedefi aynı Ps5…

sonunda sahibinden’de Almanyadan getirilen 15 bin tl lik ps5’i aldıracaklar adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackWhiteHouse -- 15 Kasım 2022; 22:23:4 >
  • Ülkemizde ekonomi maalesef kötü dolar şimdi 18.60 belki birkaç ay sonra 20 22 olacak. Bu yüzden resmi olarak eninde sonunda zamlar gelecektir. Bunu bilen karaborsacılar şimdi 20 22ye ilan koyuyorsa o zaman 28 30a ilan koyacak. O yüzden elinde stok tutuyorlar. Arkadaşın dediklerine katılıyorum. Bu karaborsaciligin bu kadar çok olmasının en büyük nedeni bana göre ekonominin kötü olması.

CPU: AMD Ryzen 3600X | MB: ASUS TUF B450 PRO Gaming | GPU: MSI Ventus RTX 3070 8 GB RAM: Crucial Ballistix 32 GB DDR4 3200MHz | SSD: SANDISK EVO PLUS 240 GB | HDD: SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm | MONITOR: Acer ED270UP 27" 165Hz 1ms QHD Curved Monitör | CASE: Dark Guardian PSU: Highpower Performance Gd 750W 80+ Gold
  • Ciri kullanıcısına yanıt
    İkisi de olur ben bugün arayarak 2 yere yazdırdım 2 hafta önce de arayıp başka bi yere yazdırmıştım.

Sağolun, peki fiyatları sony satış fiyatı mı oluyor yoksa yine 18-20k civarı mı?

CPU: AMD Ryzen 3600X | MB: ASUS TUF B450 PRO Gaming | GPU: MSI Ventus RTX 3070 8 GB RAM: Crucial Ballistix 32 GB DDR4 3200MHz | SSD: SANDISK EVO PLUS 240 GB | HDD: SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm | MONITOR: Acer ED270UP 27" 165Hz 1ms QHD Curved Monitör | CASE: Dark Guardian PSU: Highpower Performance Gd 750W 80+ Gold
  • Ciri kullanıcısına yanıt
    Rica ederim yanına oyun kulaklık şarj standı felan koyup 17ye kadar çıkarıyorlar bazı mağazalar kasko da yaptırıyormuş 18e satıyormuş ama resmi fiyattan satıyorlar. Ürünlerle sisiriyorlar fiyatı

Hatta çoğu al sat bile yaptı .
    Beni içinizde bilen var bilmeyenler içinde şöyle söyleyim Türkiye’de bulunan en büyük stok takip kanalındayım ve yüzlerce kişinin almasına vesile olduk.
    1750 kişiyi engelledik grubumuzdan .
    Playstation 5 5999 tl iken dijital
    Cdli versiyon 7500 dü ve kupon vs ile 7300 gibi rakama alınıyordu ve 3/4 gün Web’de stok kalırdı alan olmazdı geçen sene yazın .
    Gerçek anlamda Playstation kullananlar zaten aldı ,cihazı eskitti bile . Şuan bu alanların çoğu ya yeni karar veren yada al satçı tayfa . Al satçı tayfanın çoğu bundle pakete pek yanaşmıyor , yani çoğu cihaz direk son kullanıcıya gidiyor Şuan .
    Letgoda sahibinden den çoğu insan artık vatana isim yazdırıp alınacağınıda biliyor .
    Demem oki al satçı tayfa zaten çekildi piyasadan çoğu , anca Amazon’dan tek cihaz yakalarsa yapıyorlar .
    Gow kollarının stoğunu açtım sahibinden de karaborsa kim bunlar geçen burdan birini ifşa ettim .
    Yani burda olanların çoğu al sat için fırsat bekliyor .
    Sizlere önerim letgo sahibinden sitelerinden tavsiye edilen satış fiyatları ile ilan açmanız piyasayı düşürmeniz olacaktır , neden derseniz gow kolları mesela millet 1349 tl den vatan MediaMarkt D&R dan alındığını biliyor ve karaborsaya yönlenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsnblt -- 15 Kasım 2022; 23:41:27 >

• Kadircoruk K kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.