< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Piyasa konsol dolu en büyük sorun bizim insanımızın aç gözlülüğü bence. Takip ettiğim bazı mağazalar var saatten saate fiyat arttırıyorlar neden ? Ne zam var ne kurda bir oynama var. Milletin gözünü hırs bürümüş. Adam 100 tane satmıştır Allah bilir o fiyatlardan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 15 Kasım 2022; 21:54:31 > |
|
Aynen öyle. Ucuzdan alıp pahalıya satan alsatçı tayfa herkesin mutsuzluğunun yegane sorumlusudur. al sat olayına yasa ile kısıtlama getirilmesi acilen şarttır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackWhiteHouse -- 15 Kasım 2022; 22:4:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kesinlikle devlet müdahalesi şart duruma geldi böyle konularda. Belli bir miktar kar etmek için yaparsın bu işlemi eyvallah. Bundle resmi fiyatı 14200 mü 15e sat taş çatlasın 16ya sat 23 24ler havada uçuşuyor şaka gibi. Neredeyse %100 bir artış peşinde adamlar. |
|
Türkiye pazarından PS5 alınmaz onu gördük. İmkanı olan varsa mutlaka yurt dışından getirmeli ya da getirtmeli. Benim bir tanıdık Rusya'dan gelirken getirecek. Artık ne kadara mal olur bilmem. İnşallah gümrükte sorun çıkmaz. |
|
Sadece bakıyorum. Bu fiyatlar yüzünden alamadık bi türlü inanılmaz bi doyumsuzluk fırsatçılık var bu ülkede bizim insanımız birbirini düdükleme derdinde. ben cimere şikayet ettim bu ucuz al pahalıya sat mevzusunu. Bir şikayetle olmaz elbette herkes elini taşın altına koymalı birlikten kuvvet doğar bugün bana yarın sana. yarın ps6 çıktığında dualsense’ini bile almayı bırak ,o dualsense’i sepete dahi ekleyemeyecek hale getirir adamı bu alsatçılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackWhiteHouse -- 15 Kasım 2022; 22:13:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türkiye'de kafadan 30 bin adet PS5 konsolu vardır ucuz fiyattan alınıp satılmayı bekleyen (karaborsa) Çoğu da 21 Bin TL'den satıyor, bizim satın alıp oynamamız gerekirken adamlar ucuza alıp stokluyor köşede tutuyor. Bir tanıdık telefoncu var, adam telefonu Vatan'dan 44 Bin TL'ye arkadaşına aldırıyor. Arkadaşından 46 Bin TL'ye satın alıyor, kendisi 48'bin TL'ye satıyor. (İphone 14 Pro Max) Sebebi nasıl olsa fiyat artıp zam gelecek 48 Bin TL'den koyuyor öyle veya böyle 1 hafta içinde zaten satılıyor veya zenginin biri stok bulamadığı için gelip ürünü alıyor. Konumuz PS5'te de aynısı maalesef... adamlar alıyor ürünleri, deposunda duruyor elektronik mağazasında.. Çoğu da ucuzdan alınıp pahalı satılmayı bekleyen arkadaşlar.. Playstation da bişey yapamıyor çünkü yeterince çip üretimi falan olmadığı için üretim de yavaş. Iphone üretimi hızlansın diye geçen gün Apple zam yaptı deletenet 'te haberi var bakabilirsiniz... '' iPhone üretimini artırmak için işçilere dört kat prim! '' Arkadaşım İrlanda'da orada bile stok bulamıyor, kanka diyor ben alacağım TR ye getirip satacağım ama irlanda da bile adam satmak için alacağı Playstation 5 için bile stok bulamıyor. Burada tek çözüm PS5 üretiminin artması fakat Konsollarda çip sorunu olduğu için geçen haftalarda zam gelmişti, yani maalesef ZAM'lı ürünler Türkiye 'ye daha fazla zamlı giriyor, her 100 dolar zam bize 2bin tl yerine vergilerle 3,500 tl olarak dönüş yapıyor.. Bunu bilen fırsatçılar da ürünleri zamlı olarak alıp nasıl olsa stok yok diyerekten bize kak*lamaya çalışıyorlar. Uzun bir yazı oldu buraya kadar okuyanlara teşekkürler. Ragnarok Kol'u için ben de arada Mediamarkt 'e bakıyorum, isim yazdırmak mümkünse izim yazdırın dostlar ya da sapık gibi F5 yapılacak başka çözümü yok.. PS5 arayan dostlar için birkaç haftadır takip etmeme istinaden yurtddışından ithalat vergili olarak getirtmek istiyorum her türlü daha ucuza gelir diye ama maalseef oradaki insanlar da BOT'lar sayesinde amazon üzerinden otomatik olarak alıyorlar Yurtdışında da TR 'de de aynı sorun var. ÇÖZÜM; Vatan gibi yerlere isim yazdırmak veya Efsane Cuma 'yı bekleyip bir şekilde alabileceğiz en ucuz şekilde ürünleri kapmak. Hepimiz biliyoruz ki bu ürün 2023 OCAK Ayında otomatik olarak 19.999 TL'den satışa sunulacak resmi yerlerde (BENCE) Yazıyı yazarken içim sıkıldı , nereden elimize alsak olayı insanı üzüyor.. keşke insanlar bu kadar Kâr peşinde koşmasalar.. Bir sürü playstation elektrikçi/konsolcu/satıcının elinde piyasada kullanabilecek/oynayabilecek kişilerin elinde değil SONY elini çabuk tutmalı ki konsol her an her yerde bulunur olup para kazanbilsinler, pakette kutulu duran PS5'in kimseye yararı yok. Herkese bol şans dostlar |
|
Zevkle okudum. Çünkü derdimize derman oldu yazınız. çünkü herkesin ihtiyacı aynı hepimizin hedefi aynı Ps5… sonunda sahibinden’de Almanyadan getirilen 15 bin tl lik ps5’i aldıracaklar adama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackWhiteHouse -- 15 Kasım 2022; 22:23:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
CPU: AMD Ryzen 3600X | MB: ASUS TUF B450 PRO Gaming | GPU: MSI Ventus RTX 3070 8 GB RAM: Crucial Ballistix 32 GB DDR4 3200MHz | SSD: SANDISK EVO PLUS 240 GB | HDD: SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm | MONITOR: Acer ED270UP 27" 165Hz 1ms QHD Curved Monitör | CASE: Dark Guardian PSU: Highpower Performance Gd 750W 80+ Gold
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
CPU: AMD Ryzen 3600X | MB: ASUS TUF B450 PRO Gaming | GPU: MSI Ventus RTX 3070 8 GB RAM: Crucial Ballistix 32 GB DDR4 3200MHz | SSD: SANDISK EVO PLUS 240 GB | HDD: SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm | MONITOR: Acer ED270UP 27" 165Hz 1ms QHD Curved Monitör | CASE: Dark Guardian PSU: Highpower Performance Gd 750W 80+ Gold
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsnblt -- 15 Kasım 2022; 23:41:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Anladım teşekkürler |
|
|