Şimdi Ara

PlayStation 5, RTX 2080'li bir PC'den daha güçsüz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O işlemci oyun yapımcılarını kanser ediyordu. Gabe Newell'ın açıklamalarını okumanızı tavsiye ederim.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Son benzetmenizi anlayamadım ama size bir örnek vereyim PC de online oynamak şu sıra ekvatorda 120 kilo dolaşmak gibi bir şey. :) Kimse oyuna giremiyor.
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Önce xbox one Switch'i ezsin de, öyle konuşalım...

"4k'yım len" diye çıkan x serisi bile el konsolunun kendisini geçmesini bile önleyemedi
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Pis pis sırıtsın çıktığı gibi almanın luzumu yok, parası olan direk alır, zaten ilk parti mal almak pek mantıklı değil, ufak tefekte olsa diğer partilerde değişiklik oluyor, zaten yeni nesili oturması 1-2 sene sürer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan haber 2060 bile parçalar ps5'i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    Evet öyleydi hatta geliştirici kiti yanında verdikleri yazılım kılavuzunun kalınlığıyla bile dalga geçmişlerdi. Ama iyi bir işlemciydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konsola fp diyenleri gördükçe gülüyorum. Online oynamak için bile para istiyor bu lanet konsollar.

• Hala anlamadınız şu olayı şuanki ps4 ün içindeki ekran kartını pc ye taksan ne akıcı rdr 2 çalıştırır ne herangi bir güncel oyunu düzgün oynatır ıphone gibi düşünün en güçlü donanımla çıköasına gerek yok optimize olarak çıksın yeter

• İnsanların neden konsol tercih ettiğini anlayamayan bir tayfa var. Eğer spesifik bir kullanıcı değilse genellikle bu tayfanın üyeleri baba parası yiyen ergenler olur.

Şimdi kardeşim, herşeyden önce bu bütçe meselesi. Her evde TV var zaten ona PS4 bağladın mı başka ekipmana gerek kalmıyor. PC de öyle mi? Herşeye ayrı. Masraf yapmalısın, ürünler arasında dengeyi iyi tutturmalısın.

İkincisi rahatlık. Bütün gün eşek gibi çalışmışım, birde yarım saat oyunu açmakla mı uğraşacağım? Uzanırım kanepeye alırım kolu elime bakarım keyfime. Ne yapıcam PC de koltukla mı oyun oynayayım?

Üçüncüsü hile meselesi. Eğer benim gibi online oynamayı seven birisi iseniz PC lerde dönen hileleri iyi bilirsiniz. Pc lerde kesinlikle adil rekabet ortamı yok. Hile burada en kötü durum fakat ekipman farklılığı da önemli bir etken.

Bu yüzden son nesil konsollar yüz milyonlu rakamlardan fazla sattı. Bu devirde vakit=nakit, basitlik ve sadelik=çekiciliktir. Ekonominin bu denli belirsizleşmesinden ve muhtemelen Çine uygulanan baskılardan sonra konsol fiyatları iyice artacak ve ulaşılması zor bir alet olacak. Bu sebepten ötürü bu neslin başarısı yakalanamayabilir.

Elbette herkese saygı duymak lazım, param olsa bende PC toplardım ama oyun oynamak için değil sırf o cocukluk zamanımda babama zorla ekran kartı aldırırken yaşadığım heyecanı yaşamak için yapardım.

• Sadece 2080in fiyatına baktım 7000 lira. Anakart işlemci ram disk kasa kollar vs. böyle bir pc 13-14 bin liraya mal olur en kötü. Kaç paradan gelecek ki bu ps5?

ps5'e windows kurabiliyormuyuz

• Haberde yalnız RTX 2080 MOBILE'den bahsediliyor %30 daha güçlü diye(laptop versiyonu). Yani normal masaüstündeki RTX 2070 ayarından bahsediliyor ve deniyor ki bu PS5'ten %30 daha güçlü. Yani bu durumda normal masaüstündeki RTX 2060 bile PS5'ten yaklaşık %10 daha güçlü ama hadi optimize edildi, gelişti falan diyelim eşit olsun. Yani mobile olayı sizi şaşırtmasın.

Yani kıyas yapacaksanız. 3000TL'lik masaüstü RTX 2060'ını kıyas almalısınız. Çünkü yaklaşık dengi o görünüyor PS5'in. Ha RTX 2060'ta şimdilik 3000TL. RTX 3000 serisi yokda ve güçler neredeyse 2 katına çıkacak deniyor. RTX 3060 bile RTX 2080'den güçlü olacak deniyor. Yani seneye RTX 3060 alan adam muhtemelen PS5'Ten rahat 1,5 kat falan daha güçlü sisteme sahip olmuş olacak.
  • En nihayetinde 500dolara satılacak bir konsol. Rtx2080 li PC’den güçlü olsa haber olurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toress86

Hala anlamadınız şu olayı şuanki ps4 ün içindeki ekran kartını pc ye taksan ne akıcı rdr 2 çalıştırır ne herangi bir güncel oyunu düzgün oynatır ıphone gibi düşünün en güçlü donanımla çıköasına gerek yok optimize olarak çıksın yeter
    optimize 30fps+ çöp grafik
    aynı fiyatta pc dizersin ve daha iyi performans alırsın grafikler'i konsol seviyesine düşürürek görüntü aynı olur 30fps yerine 60fps alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 20 Mayıs 2020; 16:3:13 >
  • NVIDIA GeForce RTX 2070 tek başına 5000 lira gerisini hiç saymıyorum bile o nedenle 8000 de olsa PS e devam malum kart bana 7 yıl oyun oynatacak mı

• Her nesil konsolların öleceğini söylüyorlar.Hayır kardeşim bu nesilden sonrada ölmez.PC de ne zaman korsan bitti oda neredeyse bi 20 sene rahat vardır. O zaman konsollar ölür.

• 3000 dolarlik laptop yerine 400-500 dolar son teknoloji konsol almak daha mantıklı. Yapımcılar oyun yaptıkça yeni konsolları daha iyi tanıyacak. 2012 yılındaki Laptoplar tarih oldu ama konsolda hala Ghost of Tsushima, God of War, TLOU2 yeni oyun oynayabiliyoruz

• Uncharted the last of us god of war gran turısmu days gone oynamadıktan sonra 100 fps verse ne olur pc ?? PlayStation candır

• Pc ile playstation karşılaştırılıyorya gülüyorum kafanızmı iyi playstation donanımı PC dir. arayüzü farklı yani hiç bir zaman oyun konsolları pc ile yarışamaz kapalı kutu o kadar, pc de sınır yok.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.