Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Havmac , Anil.K Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.985
Cevap
356
Favori
656.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps5 pro çıkınca acaba oyunda 60 fps özelliği olacak mı sorusu biter mi? iyi bir grafik alarak 4k ya gerek yok oyunlar oynayabiliriz sanırım

• console-master kullanıcısına yanıt
    Bitecektir artık bu tarz sorular hocam sabit hale gelir herkesin istediği gibi fps değerleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resmin büyük hali gelmiş PS5 Pro Dev Kit üzeri bilerek kapatılmış gibi.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Tek beklentim daha oncede actigim konuda oldugu gibi. Yapay zeka ile anlik translate ozelligi. Madem yapay zeka olayi ustunde duruyolar pro surumunde bunu yapmalari cok zor olamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atahanyy kullanıcısına yanıt

Walla hayalim hocam ya. Hadi eskiden bir maliyet söz konusuydu çünkü makine çevirileri leşti. Ama şu an oyun geliştiricileri yapmasa bile konsol üreticileri ekleyeceği bir AI aracı ile çok başarılı ekran çevirisi sağlayabilir.

Şu dil desteği derdini bitirecek konsola her meblağı ödemeye hazırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu pro serileriyle sony kendi ayağına sıkıyor farkında değil. Çıkacak oyunlar erkene alınıyor. Yeni nesil çıktığında konsola uygun oyun kalmıyor. Küçük stüdyoların çıkardığı kaliteli oyunlar pro seviyesini karşılamıyor. Sonuç olarak deneyim yavanlaşıyor. Satışlar düşüyor.

• jjbraddock kullanıcısına yanıt
    Ben ayni sekilde ps5 ve pc sistemini kaldirip sadece ps5 pro ile hayatima devam ederim 😂

• jjbraddock kullanıcısına yanıt
    Bu arada bunu xbox yaparsa herseyi bi kenara birakip xbox tarafinada gecerim farketmez 😂

• atahanyy kullanıcısına yanıt

Sony, PlayStation için yapay zeka çeviri patentini almıştı. Şuanda üzerinde çalışıyorlardır. PS5 Pro’ya yetişmez ama. PS6’da kullanabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 29 Ağustos 2024; 14:7:36 >
  • Yerimizi alalım.

Ön sipariş vermeyi düşünüyorum. PS5'i amazon fransa'dan ön sipariş ile almıştım. O zamanlar gümrük vergisi bu şekilde değildi.

Yeni vergi düzenlemesi ile yurt dışından ön sipariş ile almak yalan olacak gibi ne düşünüyorsunuz?

Farz edelim cihaz 600 Euro olarak çıkış yapacak. Şu anki vergilendirme modeli ile ülkeye giriş fiyatı tahmini ne kadar olur ?

• Quarren kullanıcısına yanıt

o günler geride kaldı hocam 30€ üzeri bir şey aldığın zaman gümrük müşaviri lazım masrafları vergisi vs. üründen pahalı tutar. Zaten bu yüzden türkiye gönderimi kapalı bir çok site

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bence cok zor degil ya insallah proya yetisir.

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Tasarım belli olmuş 🥳 1-2 hafta içinde tanıtım gelir sanırm. Sonrası top bizde 😄

• Bilkom garantili dijital versiyonu bekliyorum.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

O günlerin heyecanı bir başkaydı ama ya stok yakalayıp siparişi verene kadar elim ayağıma dolanmıştı. Güzel günlerdi  Şimdi 40k civarına çıkarırlar artık ülkemizde

• Quarren kullanıcısına yanıt

aynen öyle hocam almanya fransa amazon beklemiştim bende gece 4e kadar öyle sipariş verebilmiştim

• Tasarım merak ediyordum ama tabi şuanki tasarımdan çok farklı birşey olmayacaktı, boyut %90 şuanki fat kasalar gibi olacaktır. Açıklansında kurtulalım, umarım iyi stok olur ps5 ilk senesi gibi sürünmeyelim.

TR Fiyatı 40 bin olursa ben okeyim. İyimser rakam 40bin tl, dolar kuru çoşmadan çıkması lazım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 29 Ağustos 2024; 14:51:24 >
  • Normal versiyonlara Japonya'da bile zam gelmişken bence dijital versiyon 600'den aşağı zor satılır. İsteyene yanında ayrıca sökülüp, takılabilen bluray okuyucu da 150-200 dolar olur. Tabiki tüm bu rakamlar bir tahmin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 29 Ağustos 2024; 14:51:36 >
  • Yerimizi alalım bakalım…

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen gönderimi kapatırlar Tr ye oradan da sipariş veremeyiz artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.