Teşekkür ederim yanıt için |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (766. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
KCD2 önsipariş sonrası fiyat artmış Bu oyunu honkong ve ya hint PSN den ucuza alsak Türkçe altyazı destekler mi acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erimo -- 5 Şubat 2025; 17:18:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tane sorum var arkadaşlar performans farkı var mı diye soracağım...
1. Hdcp (açık veya kapalı) ?
2. Uzaktan oynama (açık veya kapalı)
3. Slimden geçerken taktığım ssd deki oyunları kendi hafızasına taşımak
Bunlar performansı etkiler mi ?
TCL'yi duyuyorum ben de ama HDMI 2.1 yok galiba. Yanılıyor muyum?
-
2.1 var hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zam is coming
-
Sony Interactive Entertainment, Yan Kuruluşu "SN Systems"ı entegre edecek!
PlayStation geliştiricileri için programlama araçları sağlayıcısı.
Sony Interactive Entertainment, PlayStation konsollarında oyun yaratıcıları için programlama araçları geliştiren ve tamamına sahip olduğu yan kuruluş SN Systems'ı 1 Nisan'da tek bir şirket olarak birleştireceğini duyurdu.
SN Systems 1990 yılında kurulmuş ve 2005 yılında Sony Interactive Entertainment ve ardından Sony Computer Entertainment tarafından satın alınmıştır. O zamandan beri PlayStation 3, PS Vita, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yazılım geliştirme kitleri ve araçları oluşturmak üzere Sony Interactive Entertainment ile yakın işbirliği içinde çalışmaktadır.
Sony Interactive Entertainment Platform İş Grubu CEO'su Hideaki Nishino bir basın açıklamasında “SN Systems'ın olağanüstü yetenekli ekibi, birden fazla PlayStation neslinde başarımızın merkezinde yer alan araç geliştirme alanındaki yenilikleri teşvik ederek Sony Interactive Entertainment'ın ayrılmaz bir parçası oldu” dedi ve ekledi “Ortaklığımızdaki bu bir sonraki adım, ortak birlik duygumuzu güçlendirecek. Birlikte, PlayStation oyuncuları için ilgi çekici oyun deneyimleri yaratmaları için geliştiricileri güçlendirmeye devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.”
Sony Interactive Entertainment'a göre SN Systems'ın entegrasyonu “PlayStation ürün ve hizmetleri için daha fazla yenilik ve yaratıcılık sağlayacak” ve aynı zamanda operasyonel verimliliği artıracak.
-
Evet haklısınız. Bu durumda Samsung 65QN85D , 65Q80D , TCL 65C755 modellerinden hangisini önerirsiniz?
-
Samsung kullanmadığım için yorum yapamam ama sonuçta adı, tanınırlığı ve geçmişi daha fazla olan bir marka, kullanan arkadaşlar ve sizin bütçeniz yorum yapmalı ona :) TCL için de şöyle söyleyim iki ay oldu çok memnunum. Sesi olsun(onkyo hoparlörü var) buna ek olarak HK Studio Auro 3 kullanıyorum kablolu, görselliği olsun beni çok tatmin ediyor ve PS5 Pro’nun tüm özelliklerini kullanıp gayet uyumlu çalışıyor.
Cevaplar için teşekkür ederim. Şimdiye kadar hep Samsung kullandığım için alışkanlık var galiba.
-
-
Bu görselleri kayıpsız nasıl indirebiliyoruz hocam
Hayır desteklemiyor. 16/9 destekliyor sadece. O monitörde görüntüyü ya uzatır ya da siyah bantlı bir şekilde 16/9 olarak oynarsınız.
Valla onu bende bilmiyorum hocam
Forumda görselleri kayıpsız indirmek mümkün değil galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 6 Şubat 2025; 0:25:12 >
Ragnarok'ta TAA kapatınca hakkaten iyi fark oluyor. Ben de bu aralar Pro'da akıyorum. Oyunun tam net halini görmek güzel oldu.
TLOU'larda da, Pro mod'da TAA kapanıyor. Özellikle TLOU2'de fark ediyor.
Düz PS5'te de kapatılabilse iyiydi. Varsın görüntü daha kırıklı olsun.
Bu görseller zaten başında kayıplı çünkü jpeg formatında bu formatı png olarak değiştirmek mümkün konsolda tabi dosya boyutu 10 kat civarı artar.
Ama zoom yapınca bile çok net gözüküyor. Telefona walpaper yapacaktım :)
Not:16 pro 😀
Üstüne tıklayıp ardından sağ tık ile kaydet deyince olduğu kalitede iner fakat windowsun kendi fotoğraf görüntüleyicisi renkleri daha solgun gösteriyor aklınızda bulunsun.
-
imkan var anladığım kadarıyla
kesinlikle oled derim
depodan sürekli çıkış sağlıyoruz, olumsuz geri dönüşe neredeyse hiç rastlamadık.
-
pc olmadığı sürece o format desteklemez.
eğer imkan var ise, hem konsol hem pc için 48c3 42c4 gibi lg nın oled ekranlarını bir kullanabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X