< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 31 Aralık 2024; 11:46:44 > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (705. sayfa)
-
-
-
Teşekkür ettim hocam. Sağolasın.
-
-
hocam çok iyi olmuş, beyaz olanlar stormtrooper beyazı iğrenç. aptal sony çıkarmıyor siyahını
-
Siyah için bu kadar acele etmemize, olmazsa olmaza sebep olan şey neydi? -
Beyaz durduğu yerde lekeleniyor bugün disc drivei taktım takarken soylendim keşke siyah cikarsalardi proyu diye hayırlı olsun güzel olmus -
slim icin olanlari takarim diyordum hocam aslinda ama meger üst taraflar uyumlu degilmis 1cm fark varmis sanirim
alt kapaklari uyumlu yapip üst taraflari yapmamak bana biraz acgözlülük gibi geldi
simdi ilerleyen aylarda 60 dolardan sadece pro ile uyumlu kapaklari piyasaya sürerler
-
zaten aklimda vardi hocam bu da bu sekilde denk geldi bana siparis ettim
aliden baya uyguna aldim simdi bunlari
ilk siparisim oldugu icin 13,5 euroya geldi
bence fiyati icin cok uygun
-
Şaşırmam -
Güle güle kullanın hocam gerçekten çok iyi görünüyor. Siyah rengin ayrı bir çekiciliği var ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 31 Aralık 2024; 14:56:25 > -
Güle güle kullanın hocam, gayet farklı olmuş ve de uygun fiyata almışsınız.
Şimdi Pro için kapaklara bakarken 30. yıl serisine benzer renkte olanların da satıldığını gördüm. Sizin yaptığınız gibi uygun fiyata denk getirebilirsem eğer bu kapaklardan bir set ben de alabilirim.
-
818 euro..Ben aldim ..Tax free yok Makedonya da..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 31 Aralık 2024; 23:17:57 > -
Hicbir yerde yok..
-
2025 yılının sizlere sağlık, mutluluk ve bolca oyun dolu anlar getirmesini diliyorum!!
-
Ps plus Ocak ayı oyunları hala aciklanmadi dimi -
Gözümden kaçmadıysa daha açıklamadılar hocam. Güzel bir Giriş yaparlar herhalde 2025'e. :)
-
Amin inşallah sağlık ve huzurla herkese iyi seneler. -
Yarın akşam saatlerinde belli olacak -
aynen hocam aliden ucuza alabilirsiniz bunlari
bana ilk siparisim oldugu icin bir üründe %50 indirim yaptilar
kargo da epey hizli
bana 5 günde geldi cinden almanyaya
gri olanlari ben de düsünmüstüm aslinda ama ps logosunu kendiniz yapistirmaniz gerekiyor
stickeri paketin icinde
ben böyle islerde cok becerikli sayilmam kesin yamuk olur diye hic girismedim 😅
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X