< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (638. sayfa)

-
-
-
Dolap’ta 33den aşağı teklif alabilen var mıdır.3te alıcı koruma bedeli 36’ya getirebiliyorum🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O rakama sitelerden 9 taksit şthalatcıngatantili al daha iyi
Bence sahiibindne bakın ben de 31 e aldım karfo aracı ya haslık v. Smaliyet ile 32 ye geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam sizden sonra ben de almıştım, bana 7022 gönderdiler.
bir de şu garibime gitti, menülerde vs ps5 pro olarak hiç geçmiyor. hep ps5 diyor
-
İyi bakın daha düşüğe ilanlar var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
seni dolandırıp sana düz ps5 yollamışlar, o yüzden menülerde pro ibaresini görmüyorsun.. benim pro'da gözüküyor.
-
7022 olan NTSC modeli PS5 Pro'nun. NTSC yazıyorsa ABD, NTSC-J yazıyorsa Japonya bölgesi cihazdır.
Hocam şakanın sırası değil
Hangi kod hangi ülkenin onu nereden bulabiliriz?
-
Diğer şirkette bile kabine poşet içerisinde kutu ile soktuk bir sorun olmadı. Bunda da olmaz bence.
Ayarlarda sistem bilgileri kısmında bende de ps5-961 gibi birşey yazıyor
-
hayırlı olsun hocam, newyorkta şu an gece 1 civarı filan. oynamaya başlamışsınızdır sanırım.
-
Bunların Hangisinde Düz Priz Girişi vardı Üstad Çoğunda Bizdeki Prizden çıkmıyordu Esnaf satışlarında İlla Çeviriçi almak gerekiyordu yada radyo kabloyusunu Bağlıyordun :)
-
avrupa cihazlardan bize uygun kablo çıkar hocam ama kablo önemli değil konsollar evrensel voltaj sorunu yok. asya amerika ingiltere olarak alınan konsola 50-60 liralık bir enerji kablosu yeterli
Benim kutudan ingiltere prizi çıktı
Farklı tipte kablo çıksa bile teyp fişi olarak geçen güç kablosundan almanız yeterli olacaktır. PS5'i geçmişte amazon.co.uk üzerinden almıştım ve güç kablosunun priz girişi farklı tipteydi. Bahsettiğim Türkiye'ye uygun teyp fişi güç kablosu ile değiştirerek 3 yılı aşkın süre kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 5 Aralık 2024; 11:6:43 > -
Priz dönüştürücü kullansanıza kablo aynı kalsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X