seninki kanada değil miydi? avrupada 31 e falan denk geliyor, eğer duty free yapmazsan. Akrabasına getiren adam duty free yapamaz. benim arkadaşlar istese ben de vermezdim 35ten aşağı. 35 e de vermem, kimse 4 bin lira için yanında bir koca canta getirmeye uğraşmaz herhalde tanıdık olmadıktan sonra. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (213. sayfa)
-
-
belki ön sipariş lansman fiyatı diyerek 45-47 bin olur diyordum 1 ay sonra 50 - 52 ye çekilir demiştimde olmayacak, spotcular yaşayacak ilk 40binden sokarlarsa şaşırmam, bir tane bana bir tane devletime bakanlar pro da oyun oynamasın mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 30 Ekim 2024; 14:58:10 > -
kanada aynen baya fark varmış avrupa ilede
-
Hocam sanırım Avrupa cihaz olabilir.Birde adam jendi karını ekliyor.Bence yurtdışı cihazlar ilk çıkış fiyatı için 35 binden fazla olmamalı.Zamanla biraz daha geriye çekeceklerdir fiyatı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vay be 2250 ye ps4 pro sıfır almıştım nerden nereye
Maalesef öyle hocam 🫤
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi site bu link var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Henüz link yok hocam yakında açılacak inşaAllah ☺️👍
Fontlardan siteden anladığım kadarı ile vatan bilgisayar
-
Vatan ta ta ta tammmmm olmuş
Tahmin ettiğimiz gibi resmi 50,000TL'ye geldi, spot 30,000/35,000TL arasında gider. Teşekkürler içerden bilgi için.
Kim erken getirirse bekliyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 30 Ekim 2024; 15:16:24 > -
5999 Tl ye PS5 dijital sürüm almıştım mediamark tan 2021
-
Daha ülkede dijital konsol yokken 4750'ye amazon almanya'dan almıştık. Daha şanslı olanlar vardı amazon italya'dan 4300 civarına getirtmişti
-
çokta eski bir tarih değil neyazıkki
-
Sadece 5 yılda geldiğimiz hal ortada ne yazıkki..
-
Hocam fiyat boyle olursa spotta 35k bence iyimser bi fiyat olur 38-40k yi bile görür
Hocam düz ps5 zaten bilkomda 35 oldu bu 50 normal
-
beklenen fiyattı zaten şaşırtmadı çıkışında satışta olursa iyi olur spot piyasada fiyat şişmez 35 gibi alırız 👌🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X