Şimdi Ara

Playstation 5'in ilk detayları konuşulmaya başlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
4.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanal gerçeklik göz boyamaktan başka birşey değil ilerde tozlu rafların arasına kaldıracaklar.Yarım saat oynayınca gözlerin ne hale gelecek bunu düşünen oldumu herhalde oyuna girip ana menüye bakıp çıkmayı düşünüyorsunuz 5 dk oyna 20 dk mola ver.
  • Detaylar ne kadar konuşulmaya başlansada o detaylar 2018'de belirginleşir, 2019'da bilgiler yavaş yavaş gelmeye başlar 2020 de çıkışını yapar.
  • 2019 sonundan önce gelmez , o da en iyi ihtimal.Şirket stratejilerine uymaz daha öncesi.Firmalar Ps5 i konuşcağına Ps4 ün hakkını versinler önce.Konsol çıkalı 2,5 sene olmuş , ilk oyunlarından infamous grafiklerine ulaşan oyun sayısı 1-2 yi geçmiyor.İyiye gideceğine geriye gidiyor grafikler.Division daki araç kaplamaları,fallout daki kaplamalar neydi öyle.
    Ayrıca her iki konsolda yeni exc üretemiyor , varsa yoksa devam oyunu.Firmalar yeni exc serileri için riske girmiyorlar.O yüzden sönük geçiyor bu nesil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Duyan da ps4 ün fiyatı 3-4 bin tl falan sanacak.1100 tl veriyorsun 7 yıl başka masraf yapmadan oyun keyfi yaşıyorsun.Kardeşlikle steam fiyatına oyun alıyorsun.
    Ha takıntın vardır , paran vardır illa 4k 60 fps oynamalıyım dersin toplarsın 5 bin tl ye sistem.Ondan sonra da oyun oynamaktan çok benchmark testi yaptığını farkedersin.

    Ayrıca gamepad le öyle fps oynayan elemanlar var ki şaşarsın.Yetenek işi o biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 10 Şubat 2016; 12:09:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw arkadaşlar kaliteli oyun sayısı çok az,bununla beraber sağlam Exclusive oyun da çok az.
    Önce sağlam oyunları çıkarsınlar hele bi arşiv,kütüphane de oyun yeterli sayıda olsun ondan sonra yeni konsol çıkarsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alaturcamawzer

    quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38
    quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa
    quote:

    Orijinalden alıntı: ounomaus
    quote:

    Orijinalden alıntı: alihancetintr Anlamıyorum hala ps4 kötü diyen var. Yahu madem bu kadar konsolu kötülüyorsunuz, madem pc daha iyi diyorsunuz ee o zaman neden konsolları tercih ediyorsunuz? gidin pc alın fps derdine takıntılı kalmışsınız anlamadım gitti ya. Ayrıca ps4ün ekran kartı gtx960m ile eş değer bir kart var. Kötü bir kart yok içinde, laptop ramleri drr3 olurken ps4ün rami gdrr5 masaüstü pc ile kıyaslamayız ama laptoplarla kıyaslanabilecek bir konsoldur. Fanboyculuk yapmıyorum ama konsollara bu kadar kötü demek yakışmaz. Fallout 4 ile the witcher 3 1100-1200 liralık pclerde açıyor mu? bana bunu söyleyin konsolu hediye vericem. Türkiyeden 1500-1600 liraya bayılmadık çok şükür amazondan aldık cihazımızı kimsede kusura bakmasın. Önemli olan oyunları açıyor mu? yayıla yayıla oymanın verdiği keyfi var mı? Geniş rahat tvde oynamın keyfi var mı? uzaktan oynuyorsun gözler pcye göre daha az ışık alıyor? gamepad rahatlığı var mı? tamam ilerleyen oyunlarda ne olur onu bilemeyiz, ama bu konsol 2018-2020e kadar yolu var. Daha slim kasalar çıkıcak.
    kusura bakma ama ps4 konsolum vardı sattım en sonunda oyunlar aşırı pahallı üstelik fps oyunlarında analog kontrol çok kötü hadi onu geçtim 200 tl olan oyun pcde daha ucuz 10 tane oyun oldumu o pahallı pc ile kıyasladığın konsol daha pahallı oluyor ayrıca bizim ülkede korsan oyun gerçeği var tomb raider yeni oyunu konsol versiyon 200 tl pc çıkış günü 80 tl daha ne diyeyim şuan microsoft ukrayna olarak alırsanız 30 tl gibi rakamlar var oyun açması derseniz bende sizin gibi düşünüyordum gtx 970 gibi bir kart ile oyun oynayınca insanların niye eleştirdiğini anladım ör star wars battlefront ps4 900p yinede güzel grafikler ama aynı oyunu 4k ile görünce işler değişiyor niye aynı paraya daha iyi görsel ile oynamıyorum diye kendinizi sorguluyorsunuz desenizki o pc kaç paraya almışsınız 2012 yılında aldığım i5 3450 işlemci 8gb ram arada işte sağlam ekran kartı alıp güzel oyun deyimi alıyorum öyle uçuk kaçık fiyatlara gerek yok zaten konsolu satma nedenim ise konsola özel oyunlar 1 yada 2 tane var zaten bloodborne güzel görselikleri var ama bana hitap etmiyor + psn gibi işe yaramaz servise para vermek istemedim online oynamak için para istemeleri hoş bir durum değil ayrıca çöp oyunlar veriyorlar 2 yıl geçti bir tane üst yapım hediye etmediler
    Yav senin pc maksimum 2 yıl dayanacak. Yenilemen gerecek çünkü yeni oyunlar çıkacak. Ama konsol 6-7 sene gidecek. Oyunlar optimize edildiği için şu oyun çalıştır mı stresi de olmayacak. Misal gta 5 i konsolcular unuttu. Siz pc ciler yeni oynamaya başladınız. Oyun yapımcıları konsolları daha çok önemsiyor. Gamepad de fps oynanmıyor demişsin. Piyasada konsol uyumlu bir sürü klavye mouse çıktı. Onları kullan. Her şey bir yana konsolu çantana koy arkadaşına git oyna, tatile git oyna. . Pc de öyle bir şans da yok. Pahalı demişsin oyunlar için kardeşlik diye bir şey var, farklı ülkelerin psnlerinde daha ucuz versiyonları var oyunların vs vs. Her türlü konsol galip benim nazarımda.
    2009 da topladığım bilgisayar hala canavar gibiydi tek eksiği ekran kartı olmuştu. 500-tl ile sistemi güncelledim şuan üst ayarda oynamadığım oyun yok. İyi bir sistem dizersen en az 5 yıl seni çok rahat götürür. Senin aynı oyunlar için konsola vereceğin para ile steam vs ile alınan bilgisayar oyunları arasındaki fiyat farkı ile de bu 5 yıl içerisinde sistemini bile güncellersin ufak ufak. Ayrıca gamepad ile asla fps oynanmaz, oynuyorum diyen komiktir, gülünçtür, acınasıdır.
    Bi bitmediniz gitti be kardeşim atıyorsunuz bari destekli atın.. 2009 yılında topladığı sisteme 500tl masraf yapmışta tüm oyunları üst ayarda oynuyormuşmuş.. senin bi kere yeni çıkan oyunları ve çıkacak oyunları üst ayarlarda sorunsuz ve stabil olarak oynamak için en aşağı; Nvidia GPU GeForce GTX 980 / AMD GPU Radeon R9 290X EKRAN KARTI alman gerekir.. Bununla da bitmez gelen verileri kayıpsız olarak işlemesi için; Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz İŞLEMCİ alman gerekir.. Bu iki donanımı güncellemekle de bitmez bu ikisinden de tam verim alıp yine gelen veri kaybını önlemek için iyi bir ANA KARTın ve RAM desteği olması gerekir.. Güçlü donanım için güçlü KASA vs.. bu ip söküğü gibi gider.. Batman Arkham Knight - Çıkış Tarihi 2015 -Önerilen Sistem Gereksinimleri- AMD FX-8350 4.0 GHz - 8GB - NVIDIA GeForce GTX 760 -Ultra Sistem Gereksinimleri- AMD FX-8350 4.0 GHz - 8 GB RAM - NVIDIA GeForce GTX 980 Far Cry Primal - Çıkış Tarihi 2016 yılının 1.çeyreği -Minimum Sistem Gereksinimleri- AMD Phenom II X4 955 - 4GB - AMD Radeon HD 5770 -Ultra Sistem Gereksinimleri- AMD FX-8350 4.0 GHz - 8 GB RAM - AMD Radeon R9 280X Tom Clancy Division - Çıkış Tarihi 2016 yılının 1.çeyreği -Minimum Sistem Gereksinimleri- Intel Core i5-2400, AMD FX-6100 veya daha iyisi - 6GB - NVIDIA GeForce GTX 560 2 GB VRAM (günümüz dengi NVIDIA GeForce GTX 760), AMD Radeon HD 7770 2 GB VRAM veya daha iyi -Önerilen Sistem Gereksinimleri- Intel Core i7-3770, AMD FX-8350 veya daha iyisi - 8GB - NVIDIA GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290 veya daha iyisi Sen şu 500tlye aldığın ekran kartını ve 2009 yılında yaptığın sistemi bir yazda görelim bakalım nedir ne değildir diye.. Sırf oyun amaçlı ve uzun vadeli kullanımda PS4 ile PC kıyaslamaya çalışıyorsunuz.. 4-5 konsol parası verip bir PC sistemi yapıyorsunuz en üst ayarlarda oyun oynamak için daha 3 yıl geçmeden hor gördüğünüz konsolun kalitesine düşmek zorunda kalıyorsunuz.. 5 yıl bitmeden de artık konsolun kalitesi arar oluyorsunuz.. Oyunlar kısmına gelince konsol tarafından belli ki bilgin yok PSN Kardeşlik tarafını araştır ne demek istediği anlarsın..


    PS4 kullanıcısyım ama PC'yi özlemediğimi söyleyemeyeceğim. Steam fiyatları o kadar iyi ki PSN kardeşliği vs hikaye kalıyor. Ayrıca PC'deki kaliteyi PS4'le kıyaslamak çok anlamsız. Grafikten sese ciddi fark var. Ayrıca texturelar kırpılmış FPS limitlenmiş oyun oynuyoruz sonuçta. PSN'in rezil altyapısı da cabası.

    Konsol aldım 7 yıl kullanırım demek biraz polyannacılık gibi geliyor bana. Oyun fiyatları arasındaki uçurum ortada, grafik-ses arasındaki uçurum ortada. PS3 son 3 yıldır o kadar yetersiz ki PC yanında ciddi anlamda göz yoruyor. Bunu PC ile de yapabilirsiniz. Textureları dibe vurdur, FPS'yi limitle, PC'de gitsin 5 yıl.





  • 1200 tl lik cihazdan cok buyuk işler bekliyorsunuz, elinizdekilerin kiymetini bilin. Bakin keyfinize, 2020 de konusuruz bu muhabbetleri.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes şunu çok iyi bilsinki oyunlar konsola göre herzaman yapıldı ve yapılacak ben ps4 ile fiyat performans sonuna kadar alıyorum ama bi oyun pc si toplayan verdiği paranın hakkını alamıyor.alamayacakta kapitalizm düzeni budur.öle olmasaydı ps4 ile oyun pc si arasında ps2 ile ps4 arasında fark olurdu.oyun sistemi kuranlarında zoruna giden bu,akıllı olan pc ye okadar yatırım yapmaz yapıyosada zoruna gitmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle boş muhabbete gerek yok.O zaman çok isteyen gitsin 5000 6000 TL lik pc alsın.Kazıklanmayı çok seviyoruz 1200 TL lik cihazı 1 sene önce alan insanlar,şimdiden cepleri kaşınmaya başlamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 10 Şubat 2016; 12:55:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alaturcamawzer

    quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38

    quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    quote:

    Orijinalden alıntı: ounomaus
    quote:

    Orijinalden alıntı: alihancetintr Anlamıyorum hala ps4 kötü diyen var. Yahu madem bu kadar konsolu kötülüyorsunuz, madem pc daha iyi diyorsunuz ee o zaman neden konsolları tercih ediyorsunuz? gidin pc alın fps derdine takıntılı kalmışsınız anlamadım gitti ya. Ayrıca ps4ün ekran kartı gtx960m ile eş değer bir kart var. Kötü bir kart yok içinde, laptop ramleri drr3 olurken ps4ün rami gdrr5 masaüstü pc ile kıyaslamayız ama laptoplarla kıyaslanabilecek bir konsoldur. Fanboyculuk yapmıyorum ama konsollara bu kadar kötü demek yakışmaz. Fallout 4 ile the witcher 3 1100-1200 liralık pclerde açıyor mu? bana bunu söyleyin konsolu hediye vericem. Türkiyeden 1500-1600 liraya bayılmadık çok şükür amazondan aldık cihazımızı kimsede kusura bakmasın. Önemli olan oyunları açıyor mu? yayıla yayıla oymanın verdiği keyfi var mı? Geniş rahat tvde oynamın keyfi var mı? uzaktan oynuyorsun gözler pcye göre daha az ışık alıyor? gamepad rahatlığı var mı? tamam ilerleyen oyunlarda ne olur onu bilemeyiz, ama bu konsol 2018-2020e kadar yolu var. Daha slim kasalar çıkıcak.
    kusura bakma ama ps4 konsolum vardı sattım en sonunda oyunlar aşırı pahallı üstelik fps oyunlarında analog kontrol çok kötü hadi onu geçtim 200 tl olan oyun pcde daha ucuz 10 tane oyun oldumu o pahallı pc ile kıyasladığın konsol daha pahallı oluyor ayrıca bizim ülkede korsan oyun gerçeği var tomb raider yeni oyunu konsol versiyon 200 tl pc çıkış günü 80 tl daha ne diyeyim şuan microsoft ukrayna olarak alırsanız 30 tl gibi rakamlar var oyun açması derseniz bende sizin gibi düşünüyordum gtx 970 gibi bir kart ile oyun oynayınca insanların niye eleştirdiğini anladım ör star wars battlefront ps4 900p yinede güzel grafikler ama aynı oyunu 4k ile görünce işler değişiyor niye aynı paraya daha iyi görsel ile oynamıyorum diye kendinizi sorguluyorsunuz desenizki o pc kaç paraya almışsınız 2012 yılında aldığım i5 3450 işlemci 8gb ram arada işte sağlam ekran kartı alıp güzel oyun deyimi alıyorum öyle uçuk kaçık fiyatlara gerek yok zaten konsolu satma nedenim ise konsola özel oyunlar 1 yada 2 tane var zaten bloodborne güzel görselikleri var ama bana hitap etmiyor + psn gibi işe yaramaz servise para vermek istemedim online oynamak için para istemeleri hoş bir durum değil ayrıca çöp oyunlar veriyorlar 2 yıl geçti bir tane üst yapım hediye etmediler
    Yav senin pc maksimum 2 yıl dayanacak. Yenilemen gerecek çünkü yeni oyunlar çıkacak. Ama konsol 6-7 sene gidecek. Oyunlar optimize edildiği için şu oyun çalıştır mı stresi de olmayacak. Misal gta 5 i konsolcular unuttu. Siz pc ciler yeni oynamaya başladınız. Oyun yapımcıları konsolları daha çok önemsiyor. Gamepad de fps oynanmıyor demişsin. Piyasada konsol uyumlu bir sürü klavye mouse çıktı. Onları kullan. Her şey bir yana konsolu çantana koy arkadaşına git oyna, tatile git oyna. . Pc de öyle bir şans da yok. Pahalı demişsin oyunlar için kardeşlik diye bir şey var, farklı ülkelerin psnlerinde daha ucuz versiyonları var oyunların vs vs. Her türlü konsol galip benim nazarımda.


    2009 da topladığım bilgisayar hala canavar gibiydi tek eksiği ekran kartı olmuştu. 500-tl ile sistemi güncelledim şuan üst ayarda oynamadığım oyun yok. İyi bir sistem dizersen en az 5 yıl seni çok rahat götürür. Senin aynı oyunlar için konsola vereceğin para ile steam vs ile alınan bilgisayar oyunları arasındaki fiyat farkı ile de bu 5 yıl içerisinde sistemini bile güncellersin ufak ufak. Ayrıca gamepad ile asla fps oynanmaz, oynuyorum diyen komiktir, gülünçtür, acınasıdır.


    Bi bitmediniz gitti be kardeşim atıyorsunuz bari destekli atın.. 2009 yılında topladığı sisteme 500tl masraf yapmışta tüm oyunları üst ayarda oynuyormuşmuş.. senin bi kere yeni çıkan oyunları ve çıkacak oyunları üst ayarlarda sorunsuz ve stabil olarak oynamak için en aşağı;

    Nvidia GPU GeForce GTX 980 / AMD GPU Radeon R9 290X EKRAN KARTI alman gerekir.. Bununla da bitmez gelen verileri kayıpsız olarak işlemesi için;

    Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz İŞLEMCİ alman gerekir.. Bu iki donanımı güncellemekle de bitmez bu ikisinden de tam verim alıp yine gelen veri kaybını önlemek için iyi bir ANA KART'ın ve RAM desteği olması gerekir.. Güçlü donanım için güçlü KASA vs.. bu ip söküğü gibi gider..

    Batman Arkham Knight - Çıkış Tarihi 2015
    -Önerilen Sistem Gereksinimleri-
    AMD FX-8350 4.0 GHz - 8GB - NVIDIA GeForce GTX 760
    -Ultra Sistem Gereksinimleri-
    AMD FX-8350 4.0 GHz - 8 GB RAM - NVIDIA GeForce GTX 980

    Far Cry Primal - Çıkış Tarihi 2016 yılının 1.çeyreği
    -Minimum Sistem Gereksinimleri-
    AMD Phenom II X4 955 - 4GB - AMD Radeon HD 5770
    -Ultra Sistem Gereksinimleri-
    AMD FX-8350 4.0 GHz - 8 GB RAM - AMD Radeon R9 280X

    Tom Clancy Division - Çıkış Tarihi 2016 yılının 1.çeyreği
    -Minimum Sistem Gereksinimleri-
    Intel Core i5-2400, AMD FX-6100 veya daha iyisi - 6GB - NVIDIA GeForce GTX 560 2 GB VRAM (günümüz dengi NVIDIA GeForce GTX 760), AMD Radeon HD 7770 2 GB VRAM veya daha iyi
    -Önerilen Sistem Gereksinimleri-
    Intel Core i7-3770, AMD FX-8350 veya daha iyisi - 8GB - NVIDIA GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290 veya daha iyisi

    Sen şu 500tl'ye aldığın ekran kartını ve 2009 yılında yaptığın sistemi bir yazda görelim bakalım nedir ne değildir diye.. Sırf oyun amaçlı ve uzun vadeli kullanımda PS4 ile PC kıyaslamaya çalışıyorsunuz.. 4-5 konsol parası verip bir PC sistemi yapıyorsunuz en üst ayarlarda oyun oynamak için daha 3 yıl geçmeden hor gördüğünüz konsolun kalitesine düşmek zorunda kalıyorsunuz.. 5 yıl bitmeden de artık konsolun kalitesi arar oluyorsunuz.. Oyunlar kısmına gelince konsol tarafından belli ki bilgin yok PSN Kardeşlik tarafını araştır ne demek istediği anlarsın..

    Ya asıl siz bir bitmediniz varya, daha yazdığımı okumaktan, anlamaktan acizsin.
    Ben "güncelleme"den bahsettim, eğer idrak edebilseydin bu kelimeyi böyle yazmazdın. Şimdi "sistem güncelleme" hiç yaptın mı bilmiyorum ama yaparsan eğer eski parçaları kaldırıp atmıyorsun tamam mı? Onları da satıyorsun, yani para ediyor. 2009 yılında 1.000 dolara (1480-TL ediyor) topladığım üst seviye sistemimden eski olan parçaları toplam 500-tl farkla güncelledim anlayabildin mi şimdi. 100-tl ye sattığım 4gb ram yerine 130-tl ye sıfır 8 gb ram aldım, aradaki fark 30-tl, anakartı 150-tl ye sattım, 250-tl ye güncel üst seviye 2.el anakart aldım, aradaki fark 100-tl, işlemcim zaten i7 idi, güncel çipsete göre yeniledim 200-tl fark verdim. 150-tl ye ekran kartını sattım 350-tl ye daha iyisini aldım, aradaki fark 200-tl.
    Şimdi toplarsak 30 + 100 + 200 + 200 = 530-TL ye güncellemişim, ha ben 500 demiştim 30-tl fark varmış kusura bakma. Sen herhalde kasayı falan da komple verdiğimi sandın ki 2009 yılında aldığım cm 690 nvidia edition kasa özel bir kasa olduğu için belki bilgin yoktur, 750watt güç kaynağı bulunur, üst seviye kasadır ve değiştirmeye gerek yoktur. Şimdi 180-TL ye 250 gb ssd de aldım, artık hız konusunda hiçbir sıkıntım yok. Hiçbir zaman hiçbir bilgisayar kullanıcısı 4-5 konsol parası verip de oyun oynamaz. Ben hiçbir zaman konsol da kalite göremediğim için kalitesini de aramıyorum.

    Örneğin; Wolfestein New Order oyununu en üst ayarlarda oynuyorum illa grafiği iyi bir oyun istiyorsan senin dediğin gibi gtx 980 olmasına gerek yok. Sen gördüğüm kadarıyla oyun üreticilerinin en düşük sistem gereksinimlerini alıp yapıştırmışsın ki onlara bakarsan senin ifade ettiğin işlemci/ekran kartlarının altındakilerin oyunları açmaması lazım ki eski ekran kartım yukarıda yazanların epey altındaydı ama orta-orta/düşük ayarlarda açabiliyordu. Kısacası 2009-2016 arası 6-7 yıl gibi bir sürede her oyunu sorunsuz oynayabildiysem ve oyunları PS4/Xbox One a göre çok daha ucuza alabiliyorsam ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım. Konsola dair bilgim senin kadar var merak etme, hepsini biliyorum ve sen de PSN denen saçmalığın dandikliğini ve steam,origin vb. yerlerden çok ucuza oyunlar alınabildiğini biliyorsun.




  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    ahh zeki arkadaşım 2012 yılında topladım 4k oyun dahi oynuyorum tabi gtx 970 ile şuan ps4 ile kıyaslarsak daha uzun ömürlü olduğu şimdiden belli
    6-7 yıl artık hayal çünkü üreticiler daha ürün çıktığı gibi söylediler bu konsollar eskileri gibi uzun ömürlü olmayacağını konsol gidecek en fazla 2 yıl daha gider sizin konsol çünkü vr vs gidiyor iş
    işin mantığı basit yıl 2005 xbox 360 çıktığında 400 usd ps3 fiyatı ise 600 usd ile geldi yıl 2013 ps4 400 usd artan maliyetler ve fiyatlar var konsollar ise aynı fiyat ile geldi doğal olarak ömürleride kısa olucak
    gta5 bende ps4 ile bitirdim oyandım 30 fps oyun tabi kenar yumuşatma yok oda ayrı fakirlik
    fps oynamak için aparat en düşük aliexpresste var 55 usd gibi rakamlar tabi online (psn yada xbox live) para vermek lazım zaten oyunu satın alıyon üstüne işe yaramaz servise para veriyon
    artık küçük özel kasalar var ör alienware alpha gibi istersen itx çözümler var
    size konsol daha mantıklı geliyor olabilir ama fırsatınız olursa lütfen 4k oyun deneyimleyin güzel bir oyunla ne demek istediğimi anlarsınız




  • Daha slim ps4 çıkacak 2020den önce çıkmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaŞKumandaN -- 10 Şubat 2016; 13:38:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p 60 fps gelsin önce, ne 4k'sı
  • ounomaus kullanıcısına yanıt
    Dilbilgisinde nokta işareti diye bir şey var kullanın bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ5 5200u işlemci ve 950m var benim bilgisayarda. Benim bilgisayar ps4 ten güçlü mü mesela. Sürekli zayıf donanım deyip duruyorlar ps4 için. O yüzden merak ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Yeni aldım 4'ü durun hele nereye çıkartıyorsunuz :)
  • konsol-pc kavgası kadar bi gereksiz konu daha yok.hepsinin yeri ayrı.param olsa 4 ortamda da oyun oynayacak cihazları alırım.

  • AMD nin HBM belek teknolojisini kullanan R9 NANO kartları zaten ilerde çıkacak konsollarda acayip şeyler olacağının sinyallerini vermişti.

  • Remastered,, oynamaktan nesil geçici farkını yaşayamadık.

  • Konsollar olmasa muhteşem grafikli oyunlar göreceğiz hayalini bir bırakın. Öyle birşey olamayacak senin 3000-4000 tl'ye aldığın ya da hazırladığın sisteme göre değil genele kitlede ne varsa az çok ona göre hazırlanıyor oyunlar sen anca daha iyi gölge, kaplama, saniye kare gibi bazı görsel özellikler alırsın. Bu nesil konsolların daha zayıf olduğu aşikar ama durum böyle.

    Yüksek görsellikli bir oyunun altından kısa zamanda kalkabilacek çok fazla stüdyo yok. Yani bugün bir AAA oyun kafadan 3 yıl zaman istiyor. Öyle konsollar olmasa diye başladığınız bir cümlenin sonu karanlık. Herkes bu yüksek bütçeler ile oynayamıyor bu oyunu. Adam geliyor oyunlar birbirine benzer oldu kolaylaştı, oyun türlerinin sayısı azaldı diyor. Bak sen niye acaba, bundan ötürü tabi ki. :D Satmayan bir oyun direkt stüdyo'yu kapatır.

    Konsollar piyasa da olsun ama daha güçlü olsunlar başka bir problem yok. Bırakın şimdi daha erken ps5 için.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.