Şimdi Ara

Playstation 5'in ilk detayları konuşulmaya başlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
4.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hala çözünürlük falan diyen var. PS4 geldi de hayrını mı gördük? 8 bit oyun üretip duruyorlar. Bunlar için bir konsola daha 1500 tl para verilmez. Çıkardıkları dandirik bir oyun için de ortalığı velveleye vermiş herifler. Her gece Bloodborne oynamak zorunda mıyım ben, konsolda başka oyun yok sanki. Üzücü ama evet oyun yok koskoca konsolda.


    Noso oyon yok yooaaa diyen olacak şimdi. Illoo GOW mu olocok. Yok evladım. Laf attığınız o Assassin's Creedler falan da gelmese oyun falan yok bu nesilde.
  • SCWS S kullanıcısına yanıt
    Aynen,4k nın standart hale gelmesine en az 4-5 sene var konuşulduğu kadar kolay değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 9 Şubat 2016; 22:42:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben diyorum keşke Ps2'm olsa diye adam PS5 diyor yaw.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin aslı şu,yakın zamanda dünyayı kasıp kavuracak sanal gerçeklik diye bir olay yaklaşıyor filmlerde oyunlarda devrim diye nitelenen bir yenilik ve heyecan oculus rift karşılık playstation vr(virtual reality) ve birsürü firmanında bu olaya dahil olacağı kesin playstation 4 bu sisteme yetersiz kalıyor yapılan testlerde akıcı bir sanal gerçeklik verebilmesi için bazı oyunlarda grafiklerin düşürülmesi yoluna gidilmiş bu sebeple sony böylesine büyük bir pastadan payını almak için işi eline yüzüne bulaştırmak istemez bu işin ps4 le olmayacağı belli ps5 i erken düşünmeleri gayet normal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 9 Şubat 2016; 22:50:50 >




  • Ya durun bi abi o kadar para bayıldık ve oyunlara bayılmaya devam ediyoz.. Ayıptır.. Konsol değil oyun çıkarın hani nerde aaa oyunlar ?

  • Rahat olun, en az 5 sene daha var çıksa bile en az 1080p 60fps oynatması lazım .
  • Şahsi fikrimce direkt 4k çözünürlüğü desteklemesi şart, çünkü sonraki konsolların çıkış arifesine kadar 4k yayılmş olacak.4k akımı şuan çok hızlı ilerliyor insanlar bu sefer 4k, 2k muhabbeti yapacak.

  • NECO ksk kullanıcısına yanıt
    vr destekli bir konsol olabilir ancak 4k'yı unutmamız lazım zaten gözlüğe 4k çözünürlük gerekmez açıkçası her ne olursa olsun 4k'yı pek gerekli bulmuyorum piyasaya acele yedirilmeye çalışılan bir teknoloji daha filmleri bile yokken bu ağır yükü zavallı yongalar karşılamaları beklemek doğru değil, hardcore bir oyuncu olarak söyleyeceğim 1080p çözünürlük, kaliteli bir oyun motoru, aa ve benzeri teknolojilerle 60 fps stabil bir görüntü 2020 kadar 4k'yı gereksiz kılar benim için, hiç bir şeyden tatmin olmayan bir tip misin o zaman 2k oyna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 9 Şubat 2016; 23:11:48 >
  • Daha Slim ve SuperSlim versiyonu çıkacak PS4'ün en az 5 sene veriyorum ben PS5 için
  • Oyunlar grafik ve etkileşim olarak şu an 5 yıl geriden gidiyor. Bunun da tek sebebi konsolların piyasada kalma süresi. Diğer arkadaşların da dediği gibi minimum 5 yıl daha şu anki yeni konsollar kalır ama oyun gelişiminde özellikle grafik alanında inanılmaz derecede sektörü tıkıyorlar.

  • Ben grafiklerle beraber kontrol semalarınında değişeceğini düşünüyorum. Büyük ihtimalle artık oyunlarda açık dünya normal olup, online entegrasyonu üst düzey olacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NECO ksk

    işin aslı şu,yakın zamanda dünyayı kasıp kavuracak sanal gerçeklik diye bir olay yaklaşıyor filmlerde oyunlarda devrim diye nitelenen bir yenilik ve heyecan oculus rift karşılık playstation vr(virtual reality) ve birsürü firmanında bu olaya dahil olacağı kesin playstation 4 bu sisteme yetersiz kalıyor yapılan testlerde akıcı bir sanal gerçeklik verebilmesi için bazı oyunlarda grafiklerin düşürülmesi yoluna gidilmiş bu sebeple sony böylesine büyük bir pastadan payını almak için işi eline yüzüne bulaştırmak istemez bu işin ps4 le olmayacağı belli ps5 i erken düşünmeleri gayet normal



    +1

    millet 2k 4k nın derdinde, yemişim k sını. şununla bi silent hill oynasam daha ne isterim

    yapımlar da cabası.




  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum sana,düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor,oynamak nasıl olacak kimbilir
  • o değil de youtube'dan 4k video yükleniyor donanım haberin sayfaları gelmiyor,yüklenmiyor kimsede şikayetçi değil, işkence haline geldi forumda dolaşamıyorsun donuyor sürekli, o kadar reklam basıyorsunuz sırtımızdan para kazanıyorsunuz bari biraz hizmet sunun nedir bu sitenin hali.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 9 Şubat 2016; 23:30:14 >
  • Ps4 ve xbox one duyurulmadan oncede ve sonrasinda da sunlardan bahsetmistim ..

    teknoloji sektoru belki de gunumuzde gelisen en hizli sektordur.gelecegini yorumlamak bu yuzden zordur.kaldi ki bunu yaparken de sadece eskiden yola cikarak yorumlarsaniz hataya dusmeniz olasi..demek istedigim "ps3 bu kadar gitti ps4 de bu kadar sure gider" yorumu yanlis..sebeplerini saymaya gerek yok zaten..lakin dogru tespit icin bunlarida gozardi etmemek lazim..

    mevcut neslin onceki nesiller kadar uzun olmayacagi donanimlarin gucleri duyuruldugundan beri belliydi..slim ,super slim isterseniz hiper slim ciksin yine de degisen birsey olmaz.su an bile ortalama bir pc nin gerisinde performansa sahipler...bu da durumu ozetliyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vr yuzunden ps4 bariz yetmemeye basladi Vr ile kaliteli grafikler ve akici oynamak icin 3000 tl lik makina lazim o isi Sony nasil halledecek merak ediyorum. Ps5 fiyatinin eger Vr destekleyecekse ciddi yuksek fiyatla bekliyorum.

  • Herşey oyunlara bağlı.Cihaz çıktı çıkalı kaç tane çok iyi denilebilecek oyun var kendi platformlarına özel olarak?Bana göre herşey bunla alakalı.Oyun endüstrisi iyice yarım yamalak oyun geliştirip kalanını dlcye koymaya çalışıyor eskisi gibi özenilen oyun sayısı az.Şöyle adam gibi mükemmel diyebileceğimiz oyunların çıkması gerekki konsol uzun süre gitsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okisht

    Teşekkür ederim, düzenlemeyi yaptım

    Teşekkürler. Böyle daha iyi.
  • Sonraki nesil konsolların 2020 yılında çıkacağını tahmin ediyorum. Özellikle VR teknolojileri için, bu sefer ipleri daha sıkı tutup güçlü donanımlarla gelmeleri şart olacak.

  • yok arkadaş ps4 te xbox one biraz daha iyi oyun konusunda ama konsol işi artık cacık oyun fiyatları çok fark var üstüne online için extra para vercez çoğu oyun 900p falan tabi görsellik desen yine zayıf
    isterse ps65 çıksa bana hitap etmez
    konsola özel oyun desen hala ps4 sahipleri uncharted 4 bekliyor diğer oyunlar pc de var ve daha ucuz üstelik iyi pc varsa görsel olarak daha iyi
    şimdi konsol sahibi bazı kişiler bu sözlere kızıcaktır ama tecrübe ettim konsolu öyle konuşuyorum lütfen 2. el oyun vs söylemeyin 1 oyunu alana kadar beyin fakiri dönek satıcılar ile takla vs atmak istemiyorum

    pc candır konsol ise heyecandır

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.