Bunu bizimkilere yapsan nasi cevap verirler acaba KaRDeşim bizde yamuk olmaz diye başlarlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dualsense cikan minik kutucunun en arkasinda bakmiyorlar oraya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Tamam hocam ben inanıyorum ama insan kutu açma videosunu tam açıklar mesela dün Levent Pekcan üstadımızda göstermedi ama ps5 standını kenarda civata varmış onu oradan çıkarıp dik konuma aldığımızda alttan takacağız dedi onu bile yeni öğrendik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kutusundan çıkaran çıkarana cihazı, herhalde forumda benim gibi yetişemeyenler kalmış. |
site güven vermiyor nasıl alabildiniz |
4 gun sonra konsol cikacak hala parayi cekmemis amazon ilginc. |
Hocam ben oyun verilerini plusa yükledim ama oyunların çoğu taşınabilir diskte kaldı, hala yüklü. Ama ps4 sattım ben, ps5 geldiğinde diskteki oyunları diski takıp oynayamaz mıyız yükleme yapmadan ? Oyun verileri de plustan alıp ps5 te devam edebiliyor muyuz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de aldım az önce. Umarım sorunsuz bi şekilde teslim alırız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyunları baştan yüklemelisiniz ama verileri hariciden aktarabilirsiniz Unutmadan SONY hesabınızdan girip satılan PS4'ü Deactive etmeyi unutmayın! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 8 Kasım 2020; 16:47:13 > |
Ürünlerin tedariği zorken yollamalarını zor görüyorum ben. Bilemedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 8 Kasım 2020; 16:49:41 > |
Hocam amazon Black friday de konsol açar mı, siz yurt dışındasiniz sanırım bilginiz vardır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |