990 pro sn850x'in rakibi olabilir hocam 980 pro sn850 ile karşılaştırılabilir.. 990 pro'da bazı yönlerden daha iyi gözükse de benchmark testleri 850x'in daha iyi olduğunu gösteriyor.. bir de samsung ssd'ler de sıkıntılı bir parti mal geziyor ortada pc'ye takıp güncelleme yapmanız gerekiyor ps5 üzerinden bu yazılımı atma imkanınız yok. Samsung SSD'lerde Yaşanan Düşük Sağlık Sorunu Çözüldü https://www.technopat.net/2023/02/17/samsung-ssdlerde-yasanan-dusuk-saglik-sorunu-cozuldu/ |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8175. sayfa)

-
-
Star Wars Jedi Fallen Order 2019'da çıktı. Devamı Jedi Survivor ise 2023'te çıktı. Jedi Survivor da bu arada gayet sağlam oyun. Performans sorunları var evet bu bir gerçek ama oyun iyiquote:
Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmoArgumanim
Star wars her sene kalitesiz birbirinin aynisi oyunlar yapiyor hepsini topla bi RDR veya last of us etmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burası yalnız PC ana konusu değil
PLAYSTATİON ANA KONUSU hocam
Ps5 de sıkıntı yok oyun ile alakalı
Onu atma sebebi oyunun kötü olduğunu iddia etmek hocam. Star wars sevmiyor diye oyun çöplemek. Performans iyi çıksa şu oyun 85 civarını düşmezdi bence
Oynadim bitirdim JEDI SURVIVOR bu yıl çıkmış en baba oyunlardan biri ... Oynayamayanlar boşuna çöplemesin, gitsin Youtube premiumlar kac ay kalmis kontrol etsin ...
2 tane youtuber'ı 5 dakka izleyip oyun çöplemek moda oldu ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 5 Mayıs 2023; 17:51:30 > -
Bu god of War oyununa hangi sırayla oynamam gerekiyor ben direk ps storeden indirdim ama hikayeyle ilgili bir şey kaçırır mıyım nasıl yapmam lazım bu oyundan sonra ragnarok oynarım diyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PS4 ve PS5te olan sırasıyla Gow3 Remastered-God of War- son olarak Gow Ragnarok
Arkadaşlar hogwarts legacy hakkında fikirleriniz nelerdir. Harry potter evreni bayılmam ama filmlerini çok severdim. Nasıl oyunu sizce
Hali hazırda Sx kullanıcısıyım, fakat Ps5 de almak istiyorum. Fly teknolojide biraz daha uygun fiyattan satılıyor. Bu site güvenilir mi ?
1 TB SSD almak istiyorum. Firecuda 530, WD Black SN850x ve Samsung 980 pro arasından hangisini tavsiye edersiniz?
Şimdiden hayırlı olsun hocam sadece xbox la ömür geçmiyor, yanına ps5 almakla doğru bir karar almışsın:) Fly ın yeri Ankara da, kendim alışveriş yapmadım ama n11 gibi sitelerde yorumları genel olarak olumlu. Seçim öncesi ps5 alım işini bitirmeni tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SN850x
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Performans düzelmesi var mı hocamquote:
Orijinalden alıntı: DrUckmannOynadim bitirdim JEDI SURVIVOR bu yıl çıkmış en baba oyunlardan biri ... Oynayamayanlar boşuna çöplemesin, gitsin Youtube premiumlar kac ay kalmis kontrol etsin ...
2 tane youtuber'ı 5 dakka izleyip oyun çöplemek moda oldu ...
eski oyunları ps5te bulabilir misiniz bilmiyorum, galiba en azından ps3 gerekebilir. ama sıralama şöyle
ıgn
How to Play the God of War Games in Chronological Order - IGNhttps://www.ign.com/articles/god-of-war-games-in-order -
bi rdr2 değil dermişim
kardeşlikle aldığım arkadaşımın anlattığına göre oyun güzel ama bir süre sonra sıkabiliyor. yakuzaları bitirip başlayacağım bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 5 Mayıs 2023; 19:46:49 > -
Amazon almanya üzerinde böyle bir ssd var arkadaşlar. Fiyatı oldukça uygun. Sizce nasıldır?
fanxiang S770 1TB PCIe 4.0 NVMe SSD M.2 2280 dahili Solid State Drive, yapılandırılmış DRAM önbellek, Heatsink, 7300 MB/s'ye kadar, PS5 ile mükemmel uyumludur.amazon.de
fanxiang S770 1TB PCIe 4.0 NVMe SSD M.2 2280 interne Solid State Drive, mit konfiguriertem DRAM Cache, Heatsink, bis zu 7300 MB/s, perfekt kompatibel mit PS5.https://www.amazon.de/dp/B0BNQ2DFX6?ref_=cm_sw_r_apan_dp_R3SE9E1EAKTT4047EF4W
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Optimizasyon sorunu olmasaydı metası 90 veyahut üstü olabilirdi. Maalesef ki ordan puan bayağı kırmışlar. O yüzden ilk oyunuyla aynı puanı almış. Biz biliyoruz ki neyseki ilk oyun bunun yanında prototip kalır
Ps5 de eskileri yok diye biliyorum zaten onları oynayınca yenilerini beğenmessin gibime geliyor 6 oyunu defalarca oynayıp bitirmiş biri olarak burdaki gow ı oynayınca bu ne dedim keşke eski platform üzerinden yürüselermiş 🙄
Forumda pre order alanlar bir hafta içinde pri hakları satışa koydu hocam, beğenmeyip ertesi gün bile hesapları satan oldu. Ben 10 gün sabrettim, herkese hitap etmiyor iyice düşünüp taşınıp karar verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1700 liraya geliyor çokta uygun değil bilinmedik bir marka ( ben ilk defa duyuyorum ) vadettiği değerleri veremez büyük ihtimal. 500 lira daha verip bilindik bir marka alın. ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim
amazon
WD_BLACK 1TB SN850X NVMe Dahili Oyun SSD Soğutuculu Katı Hal Sürücüsü - Playstation 5, Gen4 PCIe, M.2 2280 ile çalışır, 7.300 MB/s'ye kadar - WDS100T2XHEhttps://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0B7CPSN2K/ref=dp_ob_neva_mobile?th=1&psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X