Doğru hepsi brn sabah aldım 4 tane oyun 2 tanedisi kargoya verilmiş bile. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (7741. sayfa)
-
-
Horizon forbidden West oyununun kodunu satan varsa özelden ulaşın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siniper elite 5
İndirimde
Ortak almak isteyen var mı ?
Dostlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
An itibari ile drift sorunu yaşayan dualsenseyi verdim vatan bilgisayara, ne garanti belgesi ne fatura istediler. Bilgisayar ekranında 15 dk bir şeyler yaptılar ve 3 sayfalık çıktı verdiler. 20 günlük sürec varmış, bakalım analog yapılsın da o önemli. Bu süre boyunca oyun oynamaktan uzak kalacağım maalesef, pc de de klavye ile oynayamıyorum. Tekrardan Game Of Thrones / House Of Dragon bundle girişeyim en iyisi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 18 Kasım 2022; 16:48:12 > -
Arkadaşlar henüz Black Friday indirimi yansımamış gözüküyor Plus paketine. Hem PC'den hem de PS'den ekledim. Halen 460 gözüküyor.
-
Problem yasadiginiz dualsense konsol beraberinde gelen urunmuydu ? Evet ise , konsol ilk serimiydi 1016?
İyi denk getirmişsiniz çok az kişi alabildi, neler aldınız?
-
Konsol ile birlikte gelen hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 18 Kasım 2022; 17:29:54 >
Ratchet and clank rift apart, Uncharted, death stranding oyunlarını ps5 versiyonlarını ve ghost of tsushima ps4 versiyonu. Ratchet dışında diğerlerini pc de bitirdiğim için koleksiyona aldım belki ilerde oynarım diye. Ratchet and clank rift apart satın alacaktım çok güzel denk geldi gerçekten.
-
psne indirim geldi mi arkadaşlar? Yüzde 25 indirim var yazıyoır ama sepete ekledigimde hala 240 lira basic plus 12 aylık
-
-
Türkiye psn indirimi yok hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bende baktım böyle yazıyor indirim yok
Doğru değil hocam. Paylaşıldığı zaman baktım böyle fiyatlar yoktu çoğunda. Overgame'de eski oyunlar 129 TL ama. Oradan alabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: encuniBunlar dogrumuydu ya biz yine yatarken karaborsacılar patlatmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam forumda günlük 7-8 tl ye kiralayan arkadaşlar var oraya bakın bence. Şahsen ben online olmayan ve sürekli oynamadığım oyunları bu yöntemle bitiriyorum. 1 oyun parasına 15-20 oyun oynuyorum. Fitamino isimli bir arkadaş var 1.5 yıldır ondan kiralıyorum çok ilgili bir arkadaş isterseniz bir göz atın.
hangi firmadan aldınız güzel fiyata denk gelmiş hepsi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X