PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (4850. sayfa)
11 Mobil
-
-
-
sayfayı tekrar yenile hocam ara ara veriyor o hatayı eğer aynı hatayı alırsan mobil app'yi dene orda genelde böyle sorunlara az rastlanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Luffy -- 21 Mart 2021; 15:49:9 >_____________________________ -
oyun mu konsolun kendisi mi ?
_____________________________ -
Death Stranding süre bağlamında da ilginç bir oyun. 16 saat kadar oynamışım ama 20 bölümlük oyunun 5. bölümünü henüz bitirmek üzereyim. Oranlayarak söylersem o 16 saatin 2 saatinde sıkılmışımdır. O da kendi beceriksizliğimden. Oyunun olanaklarını yeterince kullanabilseydim o 2 saat olmazdı bile. Dünyanın gelmiş geçmiş en acayip oyunu. Eğlenmekten patlamıyorsun ama oynamayı da bırakamıyorsun. En sevdiğim şeyse normalde sevmiyor ve ayak uydurmakta zorluk yaşıyor olmama rağmen oyunun sürekli gelişimi. Mesela en son karlı bölümler beni bıktırmıştı ki oyun boyunca olan şey yine oldu ve yeni bir olanağı GEÇ keşfettim. Kayma cihazını her tarafa kurdum en aşağı 15 dakikalık yolu 1 dakika olmadan geçtim. İşte bu çok hoş, devamlı gelişme gösteriyor oyun. Asla yerinde saymıyor. O da TEKRARlıyorum, ben ayak uyduramadığım halde. Eğer erkenden ayak uydurabilseydim toplam sıkılma sürem 30 dakikayı bulmazdı sanırım.
Herkese uygun bir oyun değil, ama oynanmasını mutlaka öneririm. 5-6 saati atlamayı başarınca oyun bağımlılık yapıyor; en azından bende yaptı. Şu oyunu bitirmeyi başaran çok çok az kişi bitirdiği için pişman olur. Dualsense desteğiyle neler yapılabileceğini hayal ettikçe, bu oyuna ne kadar yakışacağını düşledikçe daha şimdiden Next Gen gelirse tekrar oynamalı mıyım diye düşünüyorum. Gerçi ben yoğun bir destek isterim. Ama o yoğun destekle oynanır mı bu oyun bilemiyorum. Oyun zaten yorucu Gamepad de yorarsa tad kaçırabilir belki.
Bilmiyorum işte. Milyon dolarlık oyunlar yapıyorlar. Bulsunlar bir şekilde bir orta yolunu. Nasıl yapacakları umurumda değil.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: QLBatiatusDeath Stranding süre bağlamında da ilginç bir oyun. 16 saat kadar oynamışım ama 20 bölümlük oyunun 5. bölümünü henüz bitirmek üzereyim. Oranlayarak söylersem o 16 saatin 2 saatinde sıkılmışımdır. O da kendi beceriksizliğimden. Oyunun olanaklarını yeterince kullanabilseydim o 2 saat olmazdı bile. Dünyanın gelmiş geçmiş en acayip oyunu. Eğlenmekten patlamıyorsun ama oynamayı da bırakamıyorsun. En sevdiğim şeyse normalde sevmiyor ve ayak uydurmakta zorluk yaşıyor olmama rağmen oyunun sürekli gelişimi. Mesela en son karlı bölümler beni bıktırmıştı ki oyun boyunca olan şey yine oldu ve yeni bir olanağı GEÇ keşfettim. Kayma cihazını her tarafa kurdum en aşağı 15 dakikalık yolu 1 dakika olmadan geçtim. İşte bu çok hoş, devamlı gelişme gösteriyor oyun. Asla yerinde saymıyor. O da TEKRARlıyorum, ben ayak uyduramadığım halde. Eğer erkenden ayak uydurabilseydim toplam sıkılma sürem 30 dakikayı bulmazdı sanırım.
Herkese uygun bir oyun değil, ama oynanmasını mutlaka öneririm. 5-6 saati atlamayı başarınca oyun bağımlılık yapıyor; en azından bende yaptı. Şu oyunu bitirmeyi başaran çok çok az kişi bitirdiği için pişman olur. Dualsense desteğiyle neler yapılabileceğini hayal ettikçe, bu oyuna ne kadar yakışacağını düşledikçe daha şimdiden Next Gen gelirse tekrar oynamalı mıyım diye düşünüyorum. Gerçi ben yoğun bir destek isterim. Ama o yoğun destekle oynanır mı bu oyun bilemiyorum. Oyun zaten yorucu Gamepad de yorarsa tad kaçırabilir belki.
Bilmiyorum işte. Milyon dolarlık oyunlar yapıyorlar. Bulsunlar bir şekilde bir orta yolunu. Nasıl yapacakları umurumda değil.
Plat yapicam diye 50 saatten fazla oynadim, 1 sene daha gec ciksaymis unutulmuyacak bir oyun olabilirmis.
_____________________________ Biraz mizah
-
La noire oynarken ce108255 kodlu hatayı aldım. 14 saatte bir kez aldım ancak zaman zaman başka oyunlarda da bu hatayla karşılaştım. Çok sık olmuyor ama bazen oluyor. Dashboarda atıyor hata raporu bildir diyorum devam ediyorum sonra oynamaya. Dünya kadar oyun bitirdim ps5 de kronik bir sorun olmasa da zaman zaman bazı oyunlarda bu aynı hatayla karşılaşmak acaba benim cihazda mı var bir sıkıntı diye düşündürttü açıkçası. Var mı hiç başka bununla karşılaşan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 21 Mart 2021; 17:5:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Fearless_trPlat yapicam diye 50 saatten fazla oynadim, 1 sene daha gec ciksaymis unutulmuyacak bir oyun olabilirmis.
Alıntıları GösterTabi eksik yönleri de yok değil. En önemli sorun oyuncuyu yer yer yetersiz yönlendirmesi. En küçük bir hatada büyük zaman kaybı yaşanabildiği için yoğun destek seçeneği olmalıydı dileyenler için. Hiç düşünmez açardım. Girdiğim sapa yerlerden çıkamayınca 20'şer 20'şer dakikalar kaybediverdim mesela. Veya menü sistemi çok kötü. Sipariş tesliminde ekranı bir kere bile okumuşluğum, hatta göz atmışlığım yok. Orada neler yazıyor hiç bilmiyorum.
Ayrıca oyunun benim için alameti farikası müzikli sekansları. Artık ayarı iyi yapmadıklarından mıdır nedir bilmiyorum ama 3-4 kez KV'ler yüzünden baltalandı. Ayrıca çok kolay seçeneğinde bile kv'ler benim sabrımı taşırıyor. Dileyen ağır ağır geçsin ama çok kolay seçeneğini seçtiğime göre zorlanmak istemiyor olduğum ortada bence. Koşmasam da en azından çömelmeden ilerlediğimde KV'lerin beni tespit edememesini isterdim. Çömelip ağır ağır yürüdüğümde zevk almıyorum, sadece ızdırap çekiyorum. Hani KV'ler aynı şeyin bütün oyun boyunca tekrarlanması olmasa bir nebze anlarım. Ama kardeşim zaten aynı şey. Aynı kovalamacayı bin kere yaşamaya gerek yok bence. En azından ben zevk almıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 21 Mart 2021; 17:9:2 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
-
Rdr2 4k 30 çalışıyor değil mi -
quote:
Orijinalden alıntı: koftehor1
La noire oynarken ce108255 kodlu hatayı aldım. 14 saatte bir kez aldım ancak zaman zaman başka oyunlarda da bu hatayla karşılaştım. Çok sık olmuyor ama bazen oluyor. Dashboarda atıyor hata raporu bildir diyorum devam ediyorum sonra oynamaya. Dünya kadar oyun bitirdim ps5 de kronik bir sorun olmasa da zaman zaman bazı oyunlarda bu aynı hatayla karşılaşmak acaba benim cihazda mı var bir sıkıntı diye düşündürttü açıkçası. Var mı hiç başka bununla karşılaşan?Bununla ilgili bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim. Arada herkesin yaşadığı yazılımsal bir sorun mu merak ediyorum açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar eski nesil konsolda oynadığımız oyunları, yeni nesile sıfırdan kurduğumuzda kayıtlı veriler duruyor mu yoksa en baştan mı başlıyoruz ? -
Plus üyeliğiniz varsa buluttan yedekleyebiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim tv sony çocuklar kumandayı bozdu bunu tv kumandası olarak kullanmayı düşünüyorum :) -
Eski konsoldan çıkış yaparak fabrika ayarlarına döndürdüm. Ama oyunu oynarken plus aktifti. Kaydedilmiş midir yani buluta hocam. Yoksa eski konsola tekrardan girip ayar mı yapmam gerekiyordu -
Otomatik kaydediyor buluta. Ps5 alınca ayarlar kısmında kayıtlı veriler diye bir seçenek göreceksiniz. Orada ps4 oyunları ve ps5 oyunları diye ayırmış zaten. Ps4 oyunlarına girip istediğiniz saveleri ps5 e indirceksiniz. Ps4e tekrar giriş yapmanıza gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Assassin’s Creed Valhalla’da 50 saatim vardı. Pro’yu ve oyunları satınca sadece o oyuna üzülmüştüm. Yeni nesil için tekrardan alıp öyle devam etmeyi düşünüyordum iyi oldu kaybolmaması -
Valhallada bununla uğraşmanıza bile gerek kalmıyor. Ubisoftun cross save sistemi var. Ben direkt ps5de Valhallayı açtığım gibi save'im otomatik aktarılmıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki


kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt






