Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (3716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encuni Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192.088
Cevap
1.633
Favori
10.902.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
354 oy
Sayfa: önceki 37143715371637173718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Helal olsun diyorum sadece. Tr den alırsam gerekirse 2-3 ay bekler amazon dan alırım kesinlikle.
  • Maalesef ağ bağlantı sorunu giderilmedi. Modemi 3-4 kez baştan başlattım konsolu çok daha fazla. Maalesef sorun geçmedi, garanti işini nasıl halledebilirim ? İnternette garanti sorgulatamadım.
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 30 Aralık 2020; 23:4:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Yollamadan önce fabrika ayarlarına dönüp yeniden kurulum yapmayı deneyin bence. Aşağıdaki adreste adım adım anlatmış

https://www.lifewire.com/reset-ps5-5087331

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

Geçmiş olsun. Yollamadan önce fabrika ayarlarına dönüp yeniden kurulum yapmayı deneyin bence. Aşağıdaki adreste adım adım anlatmış

https://www.lifewire.com/reset-ps5-5087331

Başka yolu yok mu hocam ? Tekrar oyunları indirmek zor olacak 16 mbps internet ile.. ama sorun hallolacak ise denemek isterim tabi. Şimdi uzun süre yanıt gelmeyince böyle bir cevap geliyor. Vallahi billahi kafayı yemek üzereyim, psn ye mail attım.

• Tr garantiki dijital surum vergi %20ye duserse kac olur acaba?

• Manuel bir Google dns adresi deneyebilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkekc

Manuel bir Google dns adresi deneyebilirsiniz .

Lanı sildim yeniden taktı kabloyu ekliyorum böyle hata geliyor şimdi de

https://www.gameinformer.com/2020/11/30/ps5-users-are-being-banned-due-to-ps-plus-collection-abuse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 30 Aralık 2020; 23:41:38 >

Orijinalden alıntı: Dictattor

Senin başka hesaplara Plus Collection oyunlarını eklediğini hatırlıyorum, Sony listeye aldıysa erişimini kapatmış olabilir.

https://www.gameinformer.com/2020/11/30/ps5-users-are-being-banned-due-to-ps-plus-collection-abuse

Ben de toplam 5-6 hesaba eklemişimdir.Kiramadim insanlari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Lütfen sadece ciddi olanlar yazsın, fiyat soracaklar yazmasın.

Orijinalden alıntı: nier

Başka yolu yok mu hocam ? Tekrar oyunları indirmek zor olacak 16 mbps internet ile.. ama sorun hallolacak ise denemek isterim tabi. Şimdi uzun süre yanıt gelmeyince böyle bir cevap geliyor. Vallahi billahi kafayı yemek üzereyim, psn ye mail attım.

Alıntıları Göster
    Banlanmış olma ihtimaline karşı başka bir hesap oluşturup oturum açmayı denediniz mi hocam

• Senin yaşadığın sorunu bende yaşadım PS4 Pro vardı bende bilgisayarda internet var ancak ps4'ü açıyorum internet yok. Kullandığım modem Asus google chrome açıp 192.168.1.1 yazdım baktım modem ara yüzüne girmiyor, daha sonra gittim kardeşimin laptop açtım wifiyi görecekmi diye görmedi modemi kapatıp açtım arayüze tekrar 192.168.1.1 yazdım baktım sorunsuz açılıyor modemin arayüzü daha sonra PS4 bağlantı sorunu ve kardeşimin laptop wifiyi görmeme sorunu çözülmüştü.Dns alamıyordu demekki modem bilmiyom tam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 31 Aralık 2020; 0:15:43 >
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • ataes61 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bana da bir teknoloji market çalışanı bu tv yi önerdi ne yaptınız siz aldınız mı?
  • Modem değiştirme şansınız varsa onuda deneyin . Birde bu ban olayı olmuş ise , psn mail hesabının mail adresine girin bakalım mesaj falan gelmiş mi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Banlanmış olma ihtimaline karşı başka bir hesap oluşturup oturum açmayı denediniz mi hocam
    Banlansa yazar heralde suspended fln diye. Ben de 5-6 kere yaptim collection olayini tetikte bekliom banlanirim diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

500 euroluk cihazın şuanki fiyata(8299) göre vergisiz fiyatı 420 euro çıkıyor(fiyat belirlendiği günkü euro kuruna göre hesap yapıldı)

Yani yaklaşık %15 düşük satış fiyatından

400 üzerinden bakarsak 340 euro yapar vergisiz fiyat

Vergiler eklenince

340+68(gümrük)+81(ötv)+88(kdv) = 577 euro

Çıktığı günkü euroya göre fiyat belirlenir

Tabii sony Türkiye açgözlülük yapmazsa

Hocam ban olayı falan yok, şimdi düzeldi. Sorun modem, yeni modem almam lazım maalesef.

Orijinalden alıntı: helll_599

Senin yaşadığın sorunu bende yaşadım PS4 Pro vardı bende bilgisayarda internet var ancak ps4'ü açıyorum internet yok. Kullandığım modem Asus google chrome açıp 192.168.1.1 yazdım baktım modem ara yüzüne girmiyor, daha sonra gittim kardeşimin laptop açtım wifiyi görecekmi diye görmedi modemi kapatıp açtım arayüze tekrar 192.168.1.1 yazdım baktım sorunsuz açılıyor modemin arayüzü daha sonra PS4 bağlantı sorunu ve kardeşimin laptop wifiyi görmeme sorunu çözülmüştü.Dns alamıyordu demekki modem bilmiyom tam.

Maalesef wifi sürekli gidiyor, pcdeki lan kablolu internet çalısıyor. Sürekli wifi sıkıntısı var modemde, siz nasıl çözdünüz ?

Orijinalden alıntı: Dictattor

Senin başka hesaplara Plus Collection oyunlarını eklediğini hatırlıyorum, Sony listeye aldıysa erişimini kapatmış olabilir.

10 kişi anca ekledım baska da yok zaten, ban falan yok su an düzeldi ama ara ara gidiyorinternet.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.