|
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (3716. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteliGeçmiş olsun. Yollamadan önce fabrika ayarlarına dönüp yeniden kurulum yapmayı deneyin bence. Aşağıdaki adreste adım adım anlatmış
Başka yolu yok mu hocam ? Tekrar oyunları indirmek zor olacak 16 mbps internet ile.. ama sorun hallolacak ise denemek isterim tabi. Şimdi uzun süre yanıt gelmeyince böyle bir cevap geliyor. Vallahi billahi kafayı yemek üzereyim, psn ye mail attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Tr garantiki dijital surum vergi %20ye duserse kac olur acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Manuel bir Google dns adresi deneyebilirsiniz . -
quote:
Orijinalden alıntı: brkekc
Manuel bir Google dns adresi deneyebilirsiniz .Lanı sildim yeniden taktı kabloyu ekliyorum böyle hata geliyor şimdi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Senin başka hesaplara Plus Collection oyunlarını eklediğini hatırlıyorum, Sony listeye aldıysa erişimini kapatmış olabilir.
https://www.gameinformer.com/2020/11/30/ps5-users-are-being-banned-due-to-ps-plus-collection-abuse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 30 Aralık 2020; 23:41:38 >_____________________________ -
Ben de toplam 5-6 hesaba eklemişimdir.Kiramadim insanlari.quote:
Orijinalden alıntı: DictattorSenin başka hesaplara Plus Collection oyunlarını eklediğini hatırlıyorum, Sony listeye aldıysa erişimini kapatmış olabilir.
https://www.gameinformer.com/2020/11/30/ps5-users-are-being-banned-due-to-ps-plus-collection-abuse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Antalya içi çok acil ps5 satıyorum, tr garantili.
Lütfen sadece ciddi olanlar yazsın, fiyat soracaklar yazmasın.
_____________________________ -
Banlanmış olma ihtimaline karşı başka bir hesap oluşturup oturum açmayı denediniz mi hocamquote:
Orijinalden alıntı: nierBaşka yolu yok mu hocam ? Tekrar oyunları indirmek zor olacak 16 mbps internet ile.. ama sorun hallolacak ise denemek isterim tabi. Şimdi uzun süre yanıt gelmeyince böyle bir cevap geliyor. Vallahi billahi kafayı yemek üzereyim, psn ye mail attım.

Alıntıları Göster
-
Senin yaşadığın sorunu bende yaşadım PS4 Pro vardı bende bilgisayarda internet var ancak ps4'ü açıyorum internet yok. Kullandığım modem Asus google chrome açıp 192.168.1.1 yazdım baktım modem ara yüzüne girmiyor, daha sonra gittim kardeşimin laptop açtım wifiyi görecekmi diye görmedi modemi kapatıp açtım arayüze tekrar 192.168.1.1 yazdım baktım sorunsuz açılıyor modemin arayüzü daha sonra PS4 bağlantı sorunu ve kardeşimin laptop wifiyi görmeme sorunu çözülmüştü.Dns alamıyordu demekki modem bilmiyom tam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 31 Aralık 2020; 0:15:43 >_____________________________ Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
Evga 650GQ Gold 80+ PSU | Samsung 850 Evo 250GB SSD
LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor | WD 1TB
Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
-
Hocam merhaba bana da bir teknoloji market çalışanı bu tv yi önerdi ne yaptınız siz aldınız mı? -
Modem değiştirme şansınız varsa onuda deneyin . Birde bu ban olayı olmuş ise , psn mail hesabının mail adresine girin bakalım mesaj falan gelmiş mi . -
Banlansa yazar heralde suspended fln diye. Ben de 5-6 kere yaptim collection olayini tetikte bekliom banlanirim diye.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428
Banlanmış olma ihtimaline karşı başka bir hesap oluşturup oturum açmayı denediniz mi hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
500 euroluk cihazın şuanki fiyata(8299) göre vergisiz fiyatı 420 euro çıkıyor(fiyat belirlendiği günkü euro kuruna göre hesap yapıldı)
Yani yaklaşık %15 düşük satış fiyatından
400 üzerinden bakarsak 340 euro yapar vergisiz fiyat
Vergiler eklenince
340+68(gümrük)+81(ötv)+88(kdv) = 577 euro
Çıktığı günkü euroya göre fiyat belirlenir
Tabii sony Türkiye açgözlülük yapmazsa
Hocam ban olayı falan yok, şimdi düzeldi. Sorun modem, yeni modem almam lazım maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: helll_599Senin yaşadığın sorunu bende yaşadım PS4 Pro vardı bende bilgisayarda internet var ancak ps4'ü açıyorum internet yok. Kullandığım modem Asus google chrome açıp 192.168.1.1 yazdım baktım modem ara yüzüne girmiyor, daha sonra gittim kardeşimin laptop açtım wifiyi görecekmi diye görmedi modemi kapatıp açtım arayüze tekrar 192.168.1.1 yazdım baktım sorunsuz açılıyor modemin arayüzü daha sonra PS4 bağlantı sorunu ve kardeşimin laptop wifiyi görmeme sorunu çözülmüştü.Dns alamıyordu demekki modem bilmiyom tam.
Maalesef wifi sürekli gidiyor, pcdeki lan kablolu internet çalısıyor. Sürekli wifi sıkıntısı var modemde, siz nasıl çözdünüz ?
quote:
Orijinalden alıntı: DictattorSenin başka hesaplara Plus Collection oyunlarını eklediğini hatırlıyorum, Sony listeye aldıysa erişimini kapatmış olabilir.
10 kişi anca ekledım baska da yok zaten, ban falan yok su an düzeldi ama ara ara gidiyorinternet.

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt