Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (2417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
38 Misafir (2 Mobil) - 36 Masaüstü2 Mobil
5 sn
192.802
Cevap
1.632
Favori
11.093.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
352 oy
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #43
Giriş
  • formw3 F kullanıcısına yanıt

Her AC oyunu için aynı şeyi söyleyip herkesten önce alıp bitiren çok insan var. Diyeceğim o ki, GoT hiç de ortalama bir oyun değil. En az AC:Odyssey kadar iyi GoT, hatta atmosfer ve kombat mekanaik çeşitliliğini göz önünde bulundurursak daha bile iyi.

PS Ex oyunları içinde değerlendirirseniz evet ortalama, ama genel kategoride GoT ortalamanın bayağı üstü bir oyun.

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Doğru hocam ama işin cılkı çıktı artık eskiden sadece ne güzel slim modeli çıkardı şimdi performans olarak üst model çıktığında insan elindeki ilk kasadan soğuyor duygularımızın üstüne oynuyorlar direkt

Alıntıları Göster

Teknoloji eskisi gibi değil hocam. Önceden mesela pc topladığında seni rahat 6 7 sene idare ederdi. Ama artık darboğaz ediyor. Yine oynuyorsun yeni oyunları çok eskimediği sürece ama bir ton şeyden kısıyorsun. Bunun sebebi dediğim gibi teknolojinin hızlı gelişmesi ve mevcut donanımların buna yetmemesi. O yüzden sürekli yeni pc parçaları çıkıyor ve yine bu yüzden ara nesil kaçınılmaz.

Bu olayı çözecek şey stream servisler. Sony de dahil olmak üzere firmalar şuan bu alana büyük yatırımlar yapıyorlar ve teknolojinin gelişimi için çabalıyorlar. Bu gerçekleştiğinde artık donanım tarafıyla biz oyuncular uğraşmayacağız. Yapacağımız max harcama 4k, 8k, 16k vs görüntüyü sunacak televizyon veya monitör olacak. Firmalar da dağıtım kanalından ve üretim maliyetlerinden kurtulacaklar. Win - Win durumu var. Yeni teknolojiler daha hızlı ve daha kolay girecek hayatımıza. Fiziksel konsol aldığımız son nesil olabilir, değilse bile ben PS6'ın son olacağından eminim. Ondan sonra tamamen stream servisler üzerinden oyunumuzu oynayacağız

• Ara konsol geleceğini düşünmüyorum, Ps4 gibi 3 yıl idare edebilecek bir konsol değil Ps5. Ancak bu neslin 7 sene gitmeyeceği de kesin bana göre. 2025'te bir sonraki nesil konsolları görürüz eğer farklı bir teknolojik gelişme olmazsa.

2023 yılında bir slim modeli görürüz ama.

2024 yılında da GTA 6 çıksa, yine iki nesile de çıkarak vurgununu yapar Rockstar Games. PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• Patron, iyi hoş dedin de 4K-30 FPS beğenemeyen tayfa stream işine nasıl evet desin. Bugün 4k akış için Netflix'in önerdiği bant genişliği 25Mbit, düşük bitrate ile 15Mbit kurtarıyor. Bu sadece görüntü akışı için gerekli olan. Bazı oyuncular gecikme çok olduğu için gamepad kullanmıyor vs.vs. Stream sadece alternatif olur, ana akım değil.

Şuan stream servislerinin hayatımımıza girmeme sebebi bu zaten hocam. Çok taze bir teknoloji ve şuan imkansız bu konuştuklarımız.

Ama 7 8 sene sonrası için o kadar da imkansız gelmiyor. Bir sonraki nesil başlangıcında bu teknolojinin altyapısı falan anca oturur zaten, şuan bunları konuşmak için erken ama gelecekte bunların olacağını öngörmek de zor değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 21 Ekim 2020; 18:34:37 >

Orijinalden alıntı: John Denver

Biliyorum ama gow bir ps efsanesi ve cok basarili bir oyun cikartti. Sanirim hitap ettigi kitle daha fazlaydi.

Edit:gow ve rdr 2, birlikte yilin oyunu unvanini almis.

aynen hocam. bende 2 oyunu kıyaslamam bile. zevkler kişiden kişye değişiyor tabi.

Orijinalden alıntı: LordMurat55

Önsipariş yakında açılıyor

https://twitter.com/OverGame/status/1318918339838828544?s=19

açıldığında hepsinde birden açılır endişeniz olmasın

Hocam her assassins creed oyununu alıp yarısına gelmeden bıraktım. Son 2 oyun için söylüyorum. Assassins creed de sıkıcı ghost of tsushima da sıkıcı.

Npc ile konuşurken kamera nerelere gidiyor karakterlerin yüzleri bile gözükmüyor. Görevlerde çeşitlilik yok. Sadece dövüş mekaniği eh işte. Onda da çeşitlilik yok. Yani iyi bir oyun değil.

Assassins creed de iyi bir oyun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps5 2. Kol alacaklar amazon.com da 111 dolara geliyor 866 tl ben sipariş geçtim. Bilginiz olsun. https://www.amazon.com/gp/your-account/order-details/ref=ppx_yo_dt_b_order_details_o00?ie=UTF8&orderID=113-4041228-7073866

İyi olmayan bir oyuna nasıl platinleyecek kadar katlandınız? Oyun iyi değilse, yada size göre değilse bırakırsınız tıpkı AC de olduğu gibi. Peki AC yarım bırakıp GoT u dibine kadar oynamanızın sebebi nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle öyle olacak çünkü OverGame de resmi satış noktası. Vatanın ay sonunda açılacağıyla örtüşüyor. Yani ay sonu gibi önsipariş açılacak. Ya da en kötü kasımın ilk haftası da olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps5 oyunlarının on sipariş fiyatları.

80 euro’luk oyunlar 66 (Godfall 61 euro)
    70 euro’luk oyunlar 58

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• Hocam çok iyimsersiniz ya. Konsol firmaları nvidia ve amdden kurtulmak mı istiyorlar sence? Streaming servisi yaş. Dünya gittikçe rekabetçi oyuna dönüyor isterse 6g gelsin. İnternet hızı = ping süresi değil ki.

Aklı selim kimse streaming ile oyun oynamaz hocam. Bakın nvidia geforce now çıktı çok iyi falan övüldü ne oldu çoğu oyun kalktı kütüphaneden.

Oyun firmaları donanım firmaları ve konsol firmaları hep birbirini destekleyen birbirine para kazandıran firmalar.

Bakın 100 yıl önce üretilen elektrikli otomobil var. Ama o günden bu güne petrol ile çalışan araçlar üretiliyor?

Dünyada kimse son tüketicinin iyiliğine bir şey yapmaz. Şirketlerin tek amacı her zaman daha çok kar etmektir.

• PS4 neslinin özeti

Collectör edition aldığım için. 1300 TL verdiğim bir oyunu dibine kadar bitirmek istedim :D başka sebebi yok. Yan görevi aynı ana görevi aynı. Her şeyi aynı hacı yalan mı? 6-7 yılda yapılan oyun bu mu yani.

Beğenmediğiniz bi oyunda platin kupa kasmak ilginçmiş.

Ben de platinledim oyunu,hatta yıllardır platinlediğim tek oyun GoT,çünkü bana göre son yıllarda çıkmıs en iyi oyun.

Hocam oynanis çok güzeldi yan hikayeler güzeldi ama ana hikaye kötüydü. Ana hikayeyi geliştirmeleri gerek. Bir de yapay zekayı geliştirmeleri gerekiyor. Açık dünyası tatmin ediciydi.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.