Şimdi Ara

PlayStation 5, 7499 TL'lik fiyatıyla Amazon Türkiye'de satışta! Acele edin! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah baktığımda 7500tl 'ydi birkaç saat içinde yine 8.k 'ya fırladı. Gün içinde yine inerse satın alacağım ama akşama kadar inmezse gidip Media Markt'tan dijital versiyonu 7.5k'ya satın alacağım. Bu fiyat çok pahalı ama bir yerden kısıyoruz bir yerden çıkıyor. Yapacak bir şey yok. Kardeşlikten, elde kalan psn hesabından oyunları oynamaya devam ederim. Bu arada gün içinde satın alabileceğim bir mağaza varsa İstanbul içi bilgilendirirseniz sevinirim.

• Ne fiyat be böyle saçma konularda kapak tadı veriyor. Acele etmek! hem de bu fiyata niye yahu; tüm önemli ex oyunlar ps4'de geliyor ve tüm bu oyunların çoğu 2022 ertelenmiş iken niye ps5 alıp garanti süresini bitirsin millet.

Yıl sonu elinde sonunda stok artışı olacak bu fiyata konsol alınmaz, stok az diye milleti kazıklayanlara inat almayın yurt dışı tanıdık vs. bulup stok bekleyin.

• Alıp ne yapacağım peki? Evde Ps 4 var da ne oluyor? O bana bakıyor ben ona bakıyorum. Bu fiyatlarda oyun mu alınabiliyor. Sony'de sağolsun bindirdikçe bindiriyor. Ps 4'ü satıp Series X alacağım valla. Tr'de başka türlü oyun oynama şansımız kalmadı maalesef.

• mediamarkta 7499 tl olan cd li versiyon gözüküyor..dijital değil diye biliyorum.

• anticor kullanıcısına yanıt
    Alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

mediamarkta 7499 tl olan cd li versiyon gözüküyor..dijital değil diye biliyorum.

Haklısın, ben de şimdi dikkat ettim. Teşekkürler :)

• Batılı bir genç 1 haftalık maaşıyla alabiliyorken biz ölüm kalım savaşı veriyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt

Hocam, bu işlerden çok anlamadığınız belli. Sizin söylediğiniz monitörün HDR ile uzaktan yakından alakası yok. Bir ekranın gerçek HDR deneyimi yaşatması için en az 700-800 nit parlaklık vermesi gerekir ki o bile düşük kabul ediliyor. Sizin koyduğunuz monitörün sıradan bir parlaklık değeri var, 300 nits.

Şu kadarını söylim, şu an kullanmakta olduğum monitörümün (Asus VG27VQ) bile parlaklık değeri 400 nits. HDR deneyimi tam anlamıyla 1.000 nit'in üzeri parlaklıkta yaşanır. Bildiğim kadarıyla HDR için lisans ücreti ödemedikleri için önüne gelen HDR diye yapıştırıyor özelliklere. Ekranın 300-400 nit parlaklığı var adam HDR diye yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgotten -- 27 Ağustos 2021; 12:29:13 >
  • djtomcat kullanıcısına yanıt

para birimi bazlı düşünürsen avrupalı ortalama 800 liraya falan alıyor bu arada PlayStation 5, 7499 TL'lik fiyatıyla Amazon Türkiye'de satışta! Acele edin!  asgari ücret ortalama 1500€, ps5 500€ yani 1/3 asgari ücret. ortalamay isveç norveç gibi asgari ücretin olmadığı ülkeri alırsan 400 liraya falan düşebilir PlayStation 5, 7499 TL'lik fiyatıyla Amazon Türkiye'de satışta! Acele edin! 

• Kardeşim 5000 TL avrupada 100 euro bundan bahsetmiş yani senin bu konsola 500 TL vermen gibi birşey.hayal edebiliyormuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R

Paranın değersizligi baska bir konu ben makinenin ederini söyledim icinde oyun yok hurda yığını gibi duruyor öylece Hdd yukselmiyor vs ille adamların söyledikleri gen4 m2 yükseltmesi filan yapılacak trde ps5 kullanmak adamı kanser eder 4 proda 2 tb Hdd vardı tum oyunlarım kuruluydu icinde on numara şekilde kullanıyordum ama Psn store Sony zamlarla sacmaladi.

Yeni teknolojiler geldikçe, kısıtlamalar olması normal bence. SSD olayı XBOX için de geçerli ki XBOX'da sadece kendi SSD'sini, PS'de aynı hızlarda olan farklı markaları da takabiliyorsun. Ben 500lük SSD aldım, harici olarak bağladım.

Sony yerel fiyatlandırma yapsa, XBOX almak için sebep olmaz. Her şirketin politikası farklı.

• TechVET kullanıcısına yanıt
    Kısıtlama olması normal fakat bu kadar kısıtlaması normal degil kullanıcıya bırakmalı isteyen yavaş Ssd isteyen hızlı ssd taksın zaten 630 GB gibi komik bi depolaması var 3-4 oyun kuruyorsun hafıza doluyor bunun savunulacak bi tarafı yok kardeşim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R

Kısıtlama olması normal fakat bu kadar kısıtlaması normal degil kullanıcıya bırakmalı isteyen yavaş Ssd isteyen hızlı ssd taksın zaten 630 GB gibi komik bi depolaması var 3-4 oyun kuruyorsun hafıza doluyor bunun savunulacak bi tarafı yok kardeşim.

Takamazsın işte. Daha yavaşının takılmasını ben de olsam istemem. Daha yavaş HDD takılacaksa, USB'den bağla diyor adam. Aynı hızı alırsın hem de uğraşmazsın diyorlar. Sonra nette millet hani hızlıydı, 5 dk'da açıyor oyunu diyecekler. Ferrari'ye gaz taktırmak gibi işte.

Teknolojiye tek taraflı bakıyoruz. Sorun orada. Bize kolay geliyor ancak bu cihazlar milyonlar, on milyonlar üretiliyor. XBOX benim istediğim dışında takamazsın diyor. Ona da saygım var benim. Bu konularda şahsi düşünmemek lazım. Milyarlarca dolar yatırım yapılıyor. Hunter'ı en iyi nasıl memnun ederiz diyecek halleri yok. Biraz objektif düşünmek lazım.

Adamlar 400-500$'a böyle cihazlar veriyor oyun oynanamız için. Biri Game Pass veriyor, diğeri exclusive. Bu fiyatlara 630GB olmasın, 2 TB olsun demek biraz saçma. Ben de isterim tabiki 2 TB ama istemekle olmuyor. Bu paraya ekran kartı alamıyorsun, adam konsolu veriyor bir de piyasadaki en hızlı SSDlerden var içinde.

Amacım tartışmak değil. Bir işin oluru var. Olurları dahilinde ikisi de mükemmel cihazlar bence.

• unforgotten kullanıcısına yanıt

asıl sizin haberiniz yok benq gibi bir dünya markasını kaçak cin malları ile karıstırmanız zaten büyük hata

tüm ps4 pro ve ps5 series x için tavsiye edilen f/p monitör

https://www.hepsiburada.com/benq-el2870u-28-60hz-1ms-hdmi-display-freesync-4k-hdr-uhd-tn-oyun-monitoru-pm-HB00000BFTHR?gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwmqKJBhAWEiwAMvGt6JETsXRU9X3fETZKJlIGF0nNdHwxLvDT-_7_kLa64fiUYznQNLfQ0RoC0wEQAvD_BwE

PlayStation 5, 7499 TL'lik fiyatıyla Amazon Türkiye'de satışta! Acele edin!GadgetryTechyoutube
    With an MSRP of $400 and a selling price closer to $300, the BenQ EL2870U is the best investment you can make to increase your game (aside from headphones of course). Be sure to watch the head to head comparison to an LG 4K HDR10 monitor @ 03:50!! If you would like to support this channel, you can purchase it here (thanks!): https://amzn.to/2NzCZDm Follow us on Twitter! https://twitter.com/GadgetryTechJoe Follow us on Instagram! https://www.instagram.com/gadgetrytech/ #benq #el2870u #4kmonitor Our calibration settings: Picture Mode: User Brightness 80 Contrast 44 Sharpness 5 Gamma 4 (0 is good too) Color Temp: User Define - R 99 G 93 B 94 Hue 50 Sat 55 AMA High Super Resolution: 0 (can look cool but unatural) Low Blue Light Mode: Multimedia
    https://www.youtube.com/watch?v=00rmTJF1hzA

• asko56 kullanıcısına yanıt

Benim yazdığım cevapta ne Çin ne de kaçak mal ifadesi geçiyor, neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım. Durup dururken Çinli'lere neden gömdünüz onu da hiç anlamadım. %90 linkini attığınız monitör de Çin'de üretilmesine rağmen.

Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz. Önce HDR ne demek onu güzelce bir öğrenin, ondan sonra tartışalım. Fiyat/performans ürünü olması veya tavsiye edilmesi HDR olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Bu monitör sadece HDR sinyalini destekliyor, gerçekten HDR görüntü verdiği falan yok. Onun için en az 700-800 nit parlaklık gerekir ki o bile en düşük seviye.

270 kandela parlaklık ile HDR mı olur Allah aşkına ya.

PlayStation 5, 7499 TL'lik fiyatıyla Amazon Türkiye'de satışta! Acele edin!

https://www.rtings.com/monitor/reviews/benq/el2870u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgotten -- 27 Ağustos 2021; 17:39:35 >

• Ne acelesi ya! Elin oğlunun 400-500 birim vererek aldığı cihaza 7500 TL veriyoruz.

• Bestbuy'da 470 dolar. Burada satılan ile aynı aksesuarlara sahipse, sapla bir tane, gelen getirsin.

Ben PS'ci değilim. Hiç konsol almadım. Ama alacak olsam Türkiye'den almam.

7.5 kağıda sağlam PC toplarım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para olsa da acele etsek :D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.