Şimdi Ara

'''PLAYSTATION 4 ve PC İÇİN TV TAVSİYELERİ ANA KONU''' (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.882
Cevap
67
Favori
223.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar linkteki ürüne de bakabilirsiniz. fiyat gayet uygun..Dükkana bir tane almıştık gayet iyi tvdir.

http://forum.donanimhaber.com/m_83612292/tm.htm
  • Lg la serisi led ile ps3 deneyimi yasayan yok sanirim ? diger sitelerde yorumlar okudum da galiba hata yaptim ps 3 yeterli degil gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Lg la serisi led ile ps3 deneyimi yasayan yok sanirim ? diger sitelerde yorumlar okudum da galiba hata yaptim ps 3 yeterli degil gibi

Var benim hoocam ve gayet yeterli

• tesekkurler

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    elimizdeki görüntü kaynağı 4k desteklemedikten sonra 4k tv almanın mantığı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

elimizdeki görüntü kaynağı 4k desteklemedikten sonra 4k tv almanın mantığı nedir?

'''PLAYSTATION 4 ve PC İÇİN TV TAVSİYELERİ ANA KONU'''

Konumuz PLAYSTATION 4 İÇİN TV TAVSİYELERİ !

Playstation 4 ten bahsediyoruz tüm oyunlar 4k destekli olucak bir konsol..

Oyunlarda 100%100 Oranında kalite değişimi gösteriyor..

1080p / 4k arasında dünyalar kadar fark var..

+ Artık Piyasaya 4K Bluraylar çıkmaya başladı.

Zaten Yeni nesil oyunlarda 4k olarak güncelleme paketleri gelmeye başladı..

Ama normal bluray izlerken bile değişimi farkediyorsunuz oyunlar dahil..

• ps4 oyunlarda ve filmlerde 4k desteklemeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 7 Kasım 2013; 12:37:37 >
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf ve filmlerde 4K desteğinin sunulması hala düşünce aşamasında daha sonra bir update ile halledilebilir.

Kaynak:http://blog.us.playstation.com/2013/10/30/ps4-the-ultimate-faq-north-america/
  • lecturer kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf olayını biliyordum. Ama filmi ilk defa gördüm. Ancak halen olup olmayacağı belli değil. Şahsen olacağına inanmıyorum. Ps3 ilk çıktığı zamanlar oyunların sadece %5'i en fazla %10'u 1080p olur dediğim de forumda malzeme olmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 7 Kasım 2013; 12:55:33 >
  • Olur olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

ps4 oyunlarda ve filmlerde 4k desteklemeyecek.

Eminmisiniz ben 4k televizyon kullanıyorum ve elimde bluray 4k edition filmler mevcut..
    Aynı zamanda LED LG Smart Tv var

LG ye göre oyunlarda Daha kaliteli bir görüntüsü var..

TAbiki Kaliteciler için 4K diyorum ben youtube dan 4k ile oyun ve film karşılaştırmaları mevcut.
  • Bu arada mazonda 4k olarak arama yapabilirsiniz artık bluraylardada 4k olduğunu görürsünüz

http://www.amazon.com/Godzilla-Mastered-Single-Disc-Blu-ray-Digital/dp/B00CNIDGVW
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Ben 4k kötü veya yok demiyorum. PS4'de oyunlar için 4k desteği olmayacak. Resim ve film olayı belli değil. Madem çok kalitecisin sharp ve panasonic'in 8k tv'lerine göz at derim.
  • Yuh ebesinin ... 8K ne ara çıktı?
  • Merhaba arkadaşlar

Ben PS4 almak istiyorum fakat 104 ekran LG 720p lcd tv var.

Bir sıkıntı veya görüntü konusunda kalitesizlik olurmu bilemiyorum.

Yorumlarınızı rica ediyorum.
  • Alın size PS4 için tv tavsiyesi.

AV Rental Depotyoutube
    103" Plasma Screenlifter Stand for Panasonic's TH-103PF Series
    http://www.youtube.com/watch?v=AF_70TtvWjI

Akihabara Newsyoutube
    Panasonic 103 inch TV, The world largest Ful HD TV
    http://www.youtube.com/watch?v=zaEqLd3qHck

• Sony 40HX720 & 42W655 bu iki televizyondan hangisini önerirsiniz. HX720 daha iyi gibi ama biraz eski model sanırsam.Bu ikisi arasından hangisini almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

Sony 40HX720 & 42W655 bu iki televizyondan hangisini önerirsiniz. HX720 daha iyi gibi ama biraz eski model sanırsam.Bu ikisi arasından hangisini almalıyım

42w655 tabiki. Bu konu çok araştırıldı ve sonuç şu. Bu tv sanki ps 4 için yapılmış. Zaten ps4 tanıtımlarında bu model kullanılıyor. Ben aldım ve çok memnunum.mediamakta 1690 tl idi. Şimdi kaç oldu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 8 Kasım 2013; 14:02:59 >
  • Arkadaşlar LG 42LA620S için ne düşünüyorsunuz? PS4 uyumu nasıl olur sizce? Tavsiye eder misiniz?

LED Televizyon

3D, Smart TV , Dahili Uydu Alıcı, Ekran: 42" / 106 cm, Çözünürlük Formatı: Full HD, Çözünürlük: 1920x1080 px, Ekran Tipi: Geniş Ekran, Tazeleme Hızı: 200 hz

1.454 TL
  • Baştan sona bütün yazıları okudum. W905 ve W805 modelleri üzerinde çok durulmuş . Bana da cazip geldi bu modeller . Bütçeye göre sıralanabilir . Fakat son zamanlarda tasarımı ile Philips beni baya büyüledi . İçerik açısından bu iki modele yetişirler mi bilemiyorum ? 2013 kasalarında philipslerde inputlag oranları nelerdir bir fikri olan var mı ? Amblight teknolojisine kanıp almayayım bir anda .. Gerçi sony de de triluminos var . Modellere bakış açım çoğunlukla oyun odaklı . Film ise %30 filan oranda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 8 Kasım 2013; 1:35:01 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.