Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
96
Favori
582.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Güle güle kullanın hocam :)

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayı yedim ya resogun indirdim bu uygulama başlatılmıyor diyo sadece lisansa sahip oyuncu taafindan baslatilabilir diyor acmıyor. biz neyiz plus üyeyiz lisanli nasıl üye oluyor ? açamadık gitti ya pinball dada aynısı oluyor ? Bilen varmı arkadaslar krize girdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar wifi de sıkıntı yasıyorum ps4 bugun geldi bana. Amazondan. Wifi de kopma baglanma problemi yasıyorum arkadas listesi hata verio kimseyi ekleyemiyorum. Ethernet ile işkence çekiyorum bağlansada. Bendemi problem var genel mı? Çözemedim. Ps3 çatır çatır ps4 yerlerde bağlantı olarak. 8mb hızım 2.5gb oyun icin 24saat kalan sure ethernet ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metall82 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle oyunları indirdiğin her hesabı ana hesap olarak etkinleştir, sonra istediğin hesaptan oynarsın. Kilit kalkar.

    Bu arada merak etme, aynı sorun bende de var, PS4'ün bakım çalışması varmış serverlarda. Ondan kaynaklanıyor. Herkes şikayetçi bu akşam tam da bize denk geldi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coskun380

    1. Sene uluslar arası kargo diyo ya ben onu amazona 1 sene içinde gönderirseniz tamirini yapiyıkar diye biliyorum öyle deilmi


    Yanlissiniz arkadas, yok oyle birsey.
  • amazondan aldığım knack oyunum dün geldi bugün eve gidince başlıycam, amazon gerçekten iyi bi firma PS4'ü bunlardan almadığıma halen pişmanım ama henüz almayan arkadaşlara tavsiem amazondan alın.1 yıllık US PLUS ve Knack aldım kargo ve ilgi çok iyi bundan böyle oyunları aksesuarları PLUS üyeliği felan devamlı amazondan alıcam ne spotçulara nede sony tr'ye benden 5 kuruş çıkmaz artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Chevin

    amazondan aldığım knack oyunum dün geldi bugün eve gidince başlıycam, amazon gerçekten iyi bi firma PS4'ü bunlardan almadığıma halen pişmanım ama henüz almayan arkadaşlara tavsiem amazondan alın.1 yıllık US PLUS ve Knack aldım kargo ve ilgi çok iyi bundan böyle oyunları aksesuarları PLUS üyeliği felan devamlı amazondan alıcam ne spotçulara nede sony tr'ye benden 5 kuruş çıkmaz artık.

    Oyun kaç dolardı kaca mal oldu hocam bende ghost ve fifa getirtmeyi düşünüyorum ondan sordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Recharged

    D&R ÖN SİPARİŞ
    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Sony-PS4-500GB//Oyun-Konsollari/Playstation-4/urunno=0000000572571


    Bir türlü cesaret edemiyorum. :(
  • İlla almak isteyenler D R nin stoğu kaçırmasın bence, çünkü şimdiden sony centerlar da stok kalmamış neredeyse forumda gözüktüğü kadarıyla ön siparişlerden dolayı. Tekno market tekno market gezeceğinize, bir kaç gün geç olsun ama siparişiniz alınmış, size gönderilmeyi bekliyor olsun.

    Ama şunu söyleyeyim, PS4 e hemen sahip olmak için büyük sebepler yok. Grafiği gelişmiş 2-3 oyun dışında pek bir seçeneğiniz yok, bunu da düşünün.
    Belki kıştan sonra çıkacak bundle lar daha avantajlı olabilir.
  • Alacak olan arkadaşlar DR'nin ön siparişi değerlendirsinler bence..
  • Dün kapora vermiştim bir Sony Center'a ama bugün D&R'dan verdim ön siparişi. En kötü duruma göre D&R'ı iptal edip kapora verdiğim yerden alırım. Ya da tam tersi. Bence imkanınız varsa verin siparişi, çünkü Teknosa MediaMartk vs. stokları çok çabuk tükeniyor. Açıldığı anda başında olmazsanız alamazsınız. 15 Ocak'ta Sony Türkiye'ye gelecekse ürünler zaten ülkeye dağıtımı derken pazartesi gününe kalır. 20 Ocak normal bir tarih ama D&R çok tembel bir firma, 3 günde anca yolluyorlar. Gene de riske atmayın, stok Aralık ayına göre 3 katı ama talep de öyle.

    Bu arada bu ay enpara kampanyasının son haftası, böylece ürün 1299'a geliyor D&R'da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 27 Aralık 2013; 9:52:07 >
  • DR ellerine gelecek stoku biliyorlar da mı önsipaiş alıyorlar yoksa..? Yani şimdi önsiparişi verip sonra da 'ya kusura bakmayın elimize 30 adet gecti ve siz 33. sıradaydınız' demelerinden korkuyorum. Ondan sonra işin yoksa paranı iade almak için uğraş. :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morbeas

    DR ellerine gelecek stoku biliyorlar da mı önsipaiş alıyorlar yoksa..? Yani şimdi önsiparişi verip sonra da 'ya kusura bakmayın elimize 30 adet gecti ve siz 33. sıradaydınız' demelerinden korkuyorum. Ondan sonra işin yoksa paranı iade almak için uğraş. :(

    Artık herkes stoklarını biliyor Sony Tr bu hafta içinde tüm stokları bayilerine ve Tekno marketlere bildirdi.

    Güvenle alabilirsiniz sorun olmaz d&r den. Mustafa yiğit bizim depomuza 15 inde gelecek raflara çıkması 17-18 i bulur dedi. Zaten 20 yazması iyi birsey sonra millet arayacak pazar pazar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morbeas

    DR ellerine gelecek stoku biliyorlar da mı önsipaiş alıyorlar yoksa..? Yani şimdi önsiparişi verip sonra da 'ya kusura bakmayın elimize 30 adet gecti ve siz 33. sıradaydınız' demelerinden korkuyorum. Ondan sonra işin yoksa paranı iade almak için uğraş. :(

    Normalde böyle birşey deme hakları yok. Stok yetersizliği sözleşmenin iptalini doğurmuyor mesafeli satış sözleşmesi yönetmeliğine göre. Yani dediğiniz gibi bir durumda siz ''hayır ben iptal etmiyorum, bana ürünü tedarik edin'' deme hakkına sahipsiniz. Hiçbir şekilde tedariği mümkün değilse de sizin zararınızı karşılamak zorunda. Ama bizde kimse elini taşın altına sokmadığı için firmalar böyle lakayt davranabiliyor. Eğer sona kalmazsanız stok açısıdan sorun olmaz. Ha olursa da ben bu sefer uğraşır(uğraşılacak da 2 hafta bile değil) gerekirse icraya bile verir alırım, sizi bilemem.

    ''SATICI mücbir sebepler veya nakliyeyi engelleyen hava muhalefeti, ulaşımın kesilmesi gibi olağanüstü durumlar ve/veya teknik sebepler vs. nedenler ile sözleşme konusu ürünü süresi içinde teslim edemez ise, durumu ALICI'ya bildirmekle yükümlüdür. Bu takdirde ALICI siparişin iptal edilmesini, sözleşme konusu ürünün varsa emsali ile değiştirilmesini, ve/veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI'nın siparişi iptal etmesi halinde ödediği tutar 10 gün içinde kendisine nakten ve defaten ödenir.''

    Bizde herkes hemen iptal ettirip banka-müşteri hizmetleri arasında günlerce mekik dokuyor parayı alabilmek için. 10 gün para iadesi için beklemek yerine stok beklemek çok daha mantıklı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 27 Aralık 2013; 10:09:15 >




  • Teknosa ' da PS4 satış sayfasını kaldırmış sitesinden, eskiden Tükendi olarak gözüküyordu. Yakında ordan da bir ön sipariş görebiliriz.
  • arkadaşlar d&r den sipariş veren var mı ?
  • Biraz once Malatya Sony Center ile gorustum.Ya bu ayin sonunda olmazsa Ocagin 2. haftasi gelecegini, suan on siparis aldiklarini soyledi.İnsallah bu sefer alabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 27 Aralık 2013; 12:35:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi d&r müşteri temsilcisi ile görüştüm. Garantiyi kendileri veriyorlar. Yani sony garantili değil.

    düzeltme: Bana verilen bilgi yanlış Sony garantili olduğunu öğrendim. D&R mevcut gelecek adet kadar ön sipariş açmış. Sipariş dolunca internet sayfasından kaldırılacağı söylendi.

    Saygılar, Selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 27 Aralık 2013; 13:06:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Savior Fenix

    Biraz once Malatya Sony Center ile gorustum.Ya bu ayin sonunda olmazsa Ocagin 2. haftasi gelecegini, suan on siparis aldiklarini soyledi.İnsallah bu sefer alabilirim

    Bu ay sonu ile ilgili resmi bir sevkiyat yok ki nereden gelecekmis ay sonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.