Bildirim
Playstation 4 PSN Giriş Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 17:53:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hams
xbox ve ps sunucularına saldırıyorlarmış ondan olabilir.
Dostum ama telefonumdaki Playstation APP uygulamasından da PSN hesabıma giriş yapabiliyorum, Bilgisayarımdan da playstation.com'dan da PSN hesabıma giriş yapabiliyorum. Sadece PS4'te giriş yapamıyorum. -
bende bugün o sıkıntıyı yasıyorum çözümünü bulursan özelden msj atarmısın usta -
çözdüm hocam bn internet ayarlarını yap dns manuel yap sadece 8.8.8.8 8.8.4.4. yap muh diye bi yer var orayı 1473 yap sorun düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: huskas
çözdüm hocam bn internet ayarlarını yap dns manuel yap sadece 8.8.8.8 8.8.4.4. yap muh diye bi yer var orayı 1473 yap sorun düzelir
dns i dedigin gibi yaptım fakat muh nerde onu bulamadım ? -
hocam mtc gibi bisey yazıyo bende 5gündür giremiyodum bi türlü simdi oldu cok tesekkür ederim arkadasa :)) -
-
selam,
dns ayarlarını söylendiği gibi değiştirdim ancak MTU ayarını (muh değil) 1500 den 1473 e getirdiğimde çalışmadı ancak MTU yu 1470 yapınca açıldı. -
Aynen o deisiklik yapio hocam pcden deil ps4ten yapican onu yardimci olduysam ne mutlu bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X