Şimdi Ara

Playstation 4 PSN Giriş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS4'ümde PSN hesabıma giriş yapamıyorum 4 5 gündür yazıyorum şifremi falan biraz bekliyor sonra. " Sunucu ile bağlantı kaybedildi. (NW-31194-8) " diye bir hata veriyor. ps4 ü kac kere acıp kapadım modemi kac kere acıp kapadım olmuyor ?

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 17:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

xbox ve ps sunucularına saldırıyorlarmış ondan olabilir.

Dostum ama telefonumdaki Playstation APP uygulamasından da PSN hesabıma giriş yapabiliyorum, Bilgisayarımdan da playstation.com'dan da PSN hesabıma giriş yapabiliyorum. Sadece PS4'te giriş yapamıyorum.
  • bende bugün o sıkıntıyı yasıyorum çözümünü bulursan özelden msj atarmısın usta
  • çözdüm hocam bn internet ayarlarını yap dns manuel yap sadece 8.8.8.8 8.8.4.4. yap muh diye bi yer var orayı 1473 yap sorun düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: huskas

çözdüm hocam bn internet ayarlarını yap dns manuel yap sadece 8.8.8.8 8.8.4.4. yap muh diye bi yer var orayı 1473 yap sorun düzelir

dns i dedigin gibi yaptım fakat muh nerde onu bulamadım ?
  • hocam mtc gibi bisey yazıyo bende 5gündür giremiyodum bi türlü simdi oldu cok tesekkür ederim arkadasa :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    playstation 3 sinyal sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursneijder1905

hocam mtc gibi bisey yazıyo bende 5gündür giremiyodum bi türlü simdi oldu cok tesekkür ederim arkadasa :))

Dostum nerde o mtc lütfen yardım et bulamıyorum sabahtan beri.
    Resim attım dns i ayarladım ama mtc gibi bisey bulamadım
     Playstation 4  PSN Giriş Sorunu

• selam,
    dns ayarlarını söylendiği gibi değiştirdim ancak MTU ayarını (muh değil) 1500 den 1473 e getirdiğimde çalışmadı ancak MTU yu 1470 yapınca açıldı.
  • Aynen o deisiklik yapio hocam pcden deil ps4ten yapican onu yardimci olduysam ne mutlu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.