Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.822
Cevap
287
Favori
1.311.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lemartes kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden ricam bizimkilere esnaf demeyin!İşini hakkıyla yapan esnaflara hakaret oluyor.Bunlar kan emiciler.Nerede bir fırsatçılık var bizim kan emiciler orada.Bu ülkede böyle kan emicilerin sonu ne zaman gelecek çok merak ediyorum

    Yurt dışındakiler bile insaflı bizim kan emicilerden.
  • napolyon07 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur i kullanmak gerekiyor ı yok karıştırdım
    Çünkü ben adımı düz yazıyorum Ali diye haklısın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xit kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Wireless kullanıyorsanız modeminizin AC destekli olması gerekiyor.
    Gerçi verdiğiniz örnekte sorun olmaması lazım fakat ben 50Mb kullanıyorken 100Mb e geçtiğimde 40'ın üzerini göremiyordum. AC modemle değiştikten sonra 90Mb ortalama görmeye başladım.
  • İthalat garantili proya 1800 1900 tl gibi rakamlar uçuk bir fiyattır. Para kolay mı kazanılıyor. Vermeyin şöyle esnaf anlayışından yoksun kan emicilere. Bekleyin stok girene kadar yada Amazondan alın. Ben amazondan aldım taş gibi makine faturasını göndermeyi unutmuşlar üşenmeyip onuda postalamışlar. Helal olsun elin yavuru yapar bizde birbirimizi soymaya çalışırız. Bravo bize.
  • Degerli kardeslerim benim tvde hdr özelligi yok fakat 4k bir tv.peki ben ps4 pro alirsam bana ne gibi arti ve eksileri olacak aciklayabilirmisiniz.yani hdrmi onemli yoksa 4k olmasimi veya herikiside olursa dahami iyi oluyor gibi..simdiden tesekkurler
    Edit:bu arada hdmi 2.0 ve hdcp 2.2 desteğide varmis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video_Audio_Phile -- 13 Aralık 2016; 14:29:50 >
  • arkdaslar amazon.de ps4 pro alabilir miyiz en son problem cıkıyodu , alan arakdaslar var mı ve tam olarak kaca geliyo ?
  • Hocam aynen oyle adres bilgilerim zaten. Hepsi buyuk harf ve tr karakter yok. İnternette coook sikayet var bu konuda ve anladigim kadariyla olay adres bilgilerinden cok sony nin bircok karti ve bazi sanal kartlari kabul etmemesi. Bir arkadasim sorunsuz bir sekilde ininal kart ile duzenli alim yapiyor 4 aydir. Ben de az once cikarttim ve icine 20 lira atip psn cuzdanina 10 tl yuklemeyi denedim. Karti basariyla tanimladi ancak cuzdana para atarken fatura bilgilerinizi guncelleyin uyarisi verdi yine. Yeni kart ve bunu yapiyorsa, en iyisi 15 gun beklemek gibi. Cunku dun aksamdan beri belki 25-30 defa yatirmayi denedim. Sony ile konustugumda 3 defa ust uste iskalama ucreti olursa islem gecmisinde, 15 gun beklemeniz gerekiyor diyor. Bekleyip gorecegiz anlasilan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile

    Degerli kardeslerim benim tvde hdr özelligi yok fakat 4k bir tv.peki ben ps4 pro alirsam bana ne gibi arti ve eksileri olacak aciklayabilirmisiniz.yani hdrmi onemli yoksa 4k olmasimi veya herikiside olursa dahami iyi oluyor gibi..simdiden tesekkurler
    Edit:bu arada hdmi 2.0 ve hdcp 2.2 desteğide varmis.

    Bu arada tvim lg 49uf8507

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de lg 55ub850v model tv var. Pro kullaniyorum. Hdmi 3 e taktım. Uhd deep color açtım görüntü tabi ki standart ps4 e göre daha iyi. Hdmi 3 de 2160p rgb oluyor hdr yok hdcp 1.4 yani 2.2 olan netflix yayınını hdmi 3 de 4k alamıyorum. Netflix den 4k yayın alabilmek için Hdcp 2.2 girişine takman gerekiyor orda da 2160p yuv420 oluyor en fazla. Youtube da sorun yok gibi. Oyunlar ise patch almış oyunlar farkesiyor. Almamış oyunlar sadece biraz daha canlı renklerle gözüküyor. Inyernetten 4k yayın alabilmek için en az 25 mgbit sabit hız olmalı. Onun dışında örneğin yama almış oyunlardan en çok beğendiğim pes 17 ve infamous second son oldu. Hdr olsa tabi daha çok fark ederdi. Ps4 kullanıyorsanız tv nizde pro kullandığınızda tabi bir fark olduğunu göreceksiniz. Ancak bu sizi tatmin eder mi bilemem. Ben pişman değilim aldığıma. Karar sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makta06 -- 13 Aralık 2016; 15:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proda en iyi görüntüyü alabileceğimiz tv 4k hdr tv lerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurkarakas94 O kullanıcısına yanıt
    Aslında çok haklısın bu konuda sony nin tavrı bir garip
    Çoğu kullanıcı bu sorundan şikayetçiler
    Bu durumu biran önce düzeltmesi lazım sony nin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makta06

    Bende de lg 55ub850v model tv var. Pro kullaniyorum. Hdmi 3 e taktım. Uhd deep color açtım görüntü tabi ki standart ps4 e göre daha iyi. Hdmi 3 de 2160p rgb oluyor hdr yok hdcp 1.4 yani 2.2 olan netflix yayınını hdmi 3 de 4k alamıyorum. Netflix den 4k yayın alabilmek için Hdcp 2.2 girişine takman gerekiyor orda da 2160p yuv420 oluyor en fazla. Youtube da sorun yok gibi. Oyunlar ise patch almış oyunlar farkesiyor. Almamış oyunlar sadece biraz daha canlı renklerle gözüküyor. Inyernetten 4k yayın alabilmek için en az 25 mgbit sabit hız olmalı. Onun dışında örneğin yama almış oyunlardan en çok beğendiğim pes 17 ve infamous second son oldu. Hdr olsa tabi daha çok fark ederdi. Ps4 kullanıyorsanız tv nizde pro kullandığınızda tabi bir fark olduğunu göreceksiniz. Ancak bu sizi tatmin eder mi bilemem. Ben pişman değilim aldığıma. Karar sizin.

    Hocam tsk ederim peki Hdcp 2.2 girişine takinca 2160p yuv420 oluyor demissiniz.yuv420 ile rgb farki nedir?yani oyunlarda hdcp2.2 oynayabiliyorsak 4k 60fps demek degilmi bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CaptanFarfan C kullanıcısına yanıt
    yurt dışı internet bağlantısını sabote ediyorlardır... btk=sansür a.ş. olunca...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    100 mbit internet hızıyla saniyede 2 3mbit indirmek koyuyor. Dün steamdan oyun çekerken saniyede 8 mbit indiriyordu. Sanırım psn networkle alakalı. Ama sansür yok da diyemem tabi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet ama rgb daha geniş ve derin renk dağılımı sağlıyor. Sizde de hdmi 3 10 bit destekli uhd deep color girişi var sanırım. Oyun için en ideal hdmi girişi o kısım. Netflix ve youtube dışında 4k yayın yapan bir program yok sanırım. Netflix de aylık 4k için 40 TL istiyor. Youtube da da sorun yok. Zaten önemli olan oyunlar çünkü ps4 ve ps4 pro xbox ailesinin tersine oyunlarve grafiklerine daha çok önem veriyor. Xbox ps ye göre oyun dışı uygulamalar ve blueray açsından daha zengin bir içeriğe sahip. İşte xbox one s de oyunlar en fazla 1080p ancak uygulama ve blueray 4k ps4 pro ise oyunlar native 4k ya kadar secenek sunuyor. Ancak kısıtlı uygulamalarda 4k var blueray da ise yok. Seçim size ait. Ancak şu bir gerçek ki bu aletler birer oyun konsolu ve önemli olan oyun performansları bu açıdan bakınca açık ara ps4 pro önde ve rakipsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makta06

    Evet ama rgb daha geniş ve derin renk dağılımı sağlıyor. Sizde de hdmi 3 10 bit destekli uhd deep color girişi var sanırım. Oyun için en ideal hdmi girişi o kısım. Netflix ve youtube dışında 4k yayın yapan bir program yok sanırım. Netflix de aylık 4k için 40 TL istiyor. Youtube da da sorun yok. Zaten önemli olan oyunlar çünkü ps4 ve ps4 pro xbox ailesinin tersine oyunlarve grafiklerine daha çok önem veriyor. Xbox ps ye göre oyun dışı uygulamalar ve blueray açsından daha zengin bir içeriğe sahip. İşte xbox one s de oyunlar en fazla 1080p ancak uygulama ve blueray 4k ps4 pro ise oyunlar native 4k ya kadar secenek sunuyor. Ancak kısıtlı uygulamalarda 4k var blueray da ise yok. Seçim size ait. Ancak şu bir gerçek ki bu aletler birer oyun konsolu ve önemli olan oyun performansları bu açıdan bakınca açık ara ps4 pro önde ve rakipsiz.

    Hocam ben şöyle anladim rgb şu an için daha iyi bir secenek çunku daha geniş ve derin renk dağılımı sagliyor ve 4k oyun yok hali hazirda.peki 4k gelince hdcp 2.2 ye girince 4k oynayabilecekmiyiz oyunlari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video_Audio_Phile -- 13 Aralık 2016; 17:16:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar
    İlk parti pro alanlardanım. Tv olarak 75" 4k HDR özellikli sony kullanıyorum. Fakat büyük tv yerine ideal mesafeden monitörle oynamak bana oyunculuk anlamında daha fazla perfonmans veriyor gibi geliyor. Siz bu konuda ne düşünyorsunuz?

    Bir monitör alma niyetine girdim. Sizce piyasada pro için en uygun monitör hangisidir?
  • Tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

    Geçen arayıp stok sordum bir kaç yere stokta yok dediler isterseniz getirtiriz.Olur dedim fiyat aynı mı olacak getirtince?Aynı olmaz euro üzerinden geliyor malumunuz euro arttı getirtirsek 1899 liradan getirtiriz.Böyle deyince kendimi sövmemek için zor tuttum ve telefonu yüzüne kapadım.

    Amazondan.de den alacaktım orada da stok kalmamış.İlk önce ayın 12 sinde stoklarda olacak dendi dün baktım gelen giden yok.Sayfasına bakınca stok giriş tarihi ayın 17si olmuş Bende siparişi iptal ettim.Deneme yapmak için 4 lira çekmiş amazon.O da gitti

    Ben bu gidişle alamayacağım bu aleti.Neyse beklemeye devam.Bu zıkkımın fiyatı illa ki düşecek.

    Adamlar gene insaflı çıkmış n11 de 2050 lira olmuş:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurkarakas94

    Hocam aynen oyle adres bilgilerim zaten. Hepsi buyuk harf ve tr karakter yok. İnternette coook sikayet var bu konuda ve anladigim kadariyla olay adres bilgilerinden cok sony nin bircok karti ve bazi sanal kartlari kabul etmemesi. Bir arkadasim sorunsuz bir sekilde ininal kart ile duzenli alim yapiyor 4 aydir. Ben de az once cikarttim ve icine 20 lira atip psn cuzdanina 10 tl yuklemeyi denedim. Karti basariyla tanimladi ancak cuzdana para atarken fatura bilgilerinizi guncelleyin uyarisi verdi yine. Yeni kart ve bunu yapiyorsa, en iyisi 15 gun beklemek gibi. Cunku dun aksamdan beri belki 25-30 defa yatirmayi denedim. Sony ile konustugumda 3 defa ust uste iskalama ucreti olursa islem gecmisinde, 15 gun beklemeniz gerekiyor diyor. Bekleyip gorecegiz anlasilan...

    Hocam ben daha akşam bonusla tr psn den unc4 aldım adres bilgilerini sallama yazdım genede satın aldım hiç sorun yaşamadım.




  • 
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.