Şimdi Ara

Playstation 4 Plus Hesabı Otomatik Yenileme Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS4 Konsolumda kendi hesabıma ait yıllık Plus üyeliği aldım, aynı konsolda kız arkadaşımın da bir hesabı var ona da 14 günlük deneme süresini aldık, fakat şimdi okudum ki 14 gün sonra otomatik olarak yenilenecekmiş. Bunu nasıl iptal edebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PlayStation 4 Plus Hesabındaki Otomatik Yenilemeyi Kaldırma

PlayStation 4 Plus (PS Plus) üyeliğinin otomatik yenileme özelliği, üyeliğin süresi bittiğinde hesabınızdan otomatik olarak ücret alınmasını sağlar. Otomatik yenilemeyi istemediğin durumlarda, aşağıdaki adımları izleyerek bu özelliği kaldırabilirsin:

1. PlayStation Store'a Git: PS4 konsolunun ana menüsünden PlayStation Store'a git.
    2. Ayarlar'ı Seç: PlayStation Store'da, ekranın sağ üst köşesinde yer alan "Ayarlar" simgesine tıkla.
    3. Abonelikler'i Bul: "Ayarlar" menüsünde, "Abonelikler" seçeneğini bul ve seç.
    4. PS Plus Üyeliğini Bul: "Abonelikler" listesinde, PlayStation Plus üyeliğini bul.
    5. Otomatik Yenilemeyi Kapat: PS Plus üyeliği için "Otomatik Yenile" seçeneğini göreceksin. Bu seçeneğin işaretini kaldır.

Bu adımları tamamladıktan sonra, PS Plus üyeliğinin otomatik yenileme özelliği devre dışı kalacaktır. Üyeliğin süresinin dolmasından sonra, manuel olarak yenilemeyi seçebilirsin.

Otomatik yenilemeyi iptal etmeden önce, mevcut üyeliğinin süresini kontrol etmeni öneririz. Otomatik yenileme iptal edildikten sonra, mevcut üyeliğin süresinin dolmasıyla birlikte PS Plus avantajlarına erişimin sonlanacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cihazda ayarlar bölümüne gelin. psn seçeneğini seçin. hizmetler listesine girin. ardından plus hizmetine tıklayın. oto. yenilemeyi kapatın.
  • PSN seçeneği altında hizmetler diye bir bölüm yok ki? -çıkış -hesap bilgileri -gizlilik ayarları - diğer hizmetlerle ilişkilendir -ana ps4 sistemi olarak etkinleştir -lisansları geri yükle

var, hesap bilgileri altında kredi kartı bilgilerini sil falan yazıyodu onları sildim inşallah para kesmezler bitince deneme süresi..
  • Psn seçeneği altından kapatabilirsin ve bir cihazda psn plus olan ana hesap varda diğer alt hesaplarda online oynayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Psn seçeneği altından kapatabilirsin ve bir cihazda psn plus olan ana hesap varda diğer alt hesaplarda online oynayabilirsiniz.

Bunu ilk defa duydum bakın ayrıyeten bir şey yapmaya gerek yok yani ilginç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.