Şimdi Ara

PS Plus Ocak 2025 oyunları belli oldu: Extra ve Premium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS Plus Ocak 2025 oyunları belli oldu: Extra ve Premium
    Sony'nin abonelik bazlı oyun hizmeti Playstation Plus, yepyeni yapımlarla güncellenmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi PS Plus, her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Son olarak Ocak ayında Playstation Plus Extra ve Premium abonelerine sunulacak ücretsiz oyunlar belli oldu.

PS Plus Extra ve Premium oyunları Ocak 2025

Hatırlayacak olursak Aralık ayının başında PlayStation Plus'ın en alt abonelik planı olan, yani bizlerin klasik PS Plus aboneliği olarak bildiği PS Plus Essential katmanına, Suicide Squad: Kill the Justice League, Need for Speed Hot Pursuit Remastered ve The Stanley Parable: Ultra Deluxe olmak üzere üç yapım eklemişti. PS Plus Extra ve Premium kataloğu ise geçtiğimiz saatlerde açıklandı.

Ayrıca Bkz.PS Plus abonelerine Ocak ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Sony'nin paylaşımına göre 21 Ocak'tan itibaren PlayStation Plus Extra ve Premium'a God of War Ragnarök, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, ANNO: Mutationem, Orcs Must Die 3 ve Indiana Jones and the Staff of Kings başta olmak üzere 11 yeni oyun ekleniyor. İşte Ocak ayında PS Plus Extra ve Premium abonelerine sunulacak tüm oyunlar:

• God of War Ragnarök | PS4, PS5

• Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name | PS4, PS5

• Atlas Fallen: Reign Of Sand | PS5

• SD Gundam Battle Alliance | PS4, PS5

• Sayonara Wild Hearts | PS4

• ANNO: Mutationem | PS4, PS5

• Orcs Must Die 3 | PS4, PS5

• Citizen Sleeper | PS4, PS5

• Poker Club | PS4

PlayStation Premium | Classics

• Indiana Jones and the Staff of Kings | PS4, PS5

• Medievil II | PS4, PS5

Kaynak:https://blog.playstation.com/2025/01/15/playstation-plus-game-catalog-for-january-god-of-war-ragnarok-like-a-dragon-gaiden-the-man-who-erased-his-name-atlas-fallen-reign-of-sand-and-more/

• God of war ragnarok almamıştım. İyi oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • God of war ragnarok almıştım. Kötü oldu

• ragnarok geliyor diye god of war ı çıkartmasalar bari

• ps5 i olup gow ragnörök u hala oynamamış olmak ilginç. bu ps5 i alıp bu oyunları oynamayanlar konsolu ne için alıyor merak konusu.

• Yeni bir ps5 deluxe abonesi olarak bana bayram oldu :) Aslında sürpriz de oldu. Aylık verilen oyunların eski listesini incelemiştim yılda 1-2 güzel oyun verilir diğerleri fos çıkardı. Sanırım xbox gamepass işleri kızıştırdıkça ps abonelerine yarayacak. Peki kütüphaneden çıkacak oyunları nerden takip ediyoruz?

• PS5te bütün çoğu oyunu bitirmiş biri olarak bana hiç +sı olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buradan anlaşılıyor ki sony exclusive oyunlarını pc'ye çıkarmadan ps abonelerine vermeyecek. Kendilerince haklı olsalarda abonelik alanlar keriz yerine koyuluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fırsat buldukça, bütçenizin yettiği kadar indirimlerden oyun almaya çalışın. Aboneliğe dahil oyunu oynarken bir gün oyunu katalogdan çıkarıyorlar. Mecburen ya almak zorunda kalıyorsun yada oyundan vazgeçiyorsun.

• 21 Ocakta eklenecek deniliyordu oyunlar fakat hala eklenmemiş bilgisi olan varmı

• God of War ragnarok'a para verende ne biliyim. İyi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.