Şimdi Ara

Playstation 4 İLK KUTU AÇILIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzey Amerika çıkışını yapmasına bir aydan az bir süre kalan PlayStation 4 için ilk kutu açılış videosu geldi. Videodaki konsol deneme sürümü olduğu için kutu hakkında söz söylemek doğru olmasa da içeriği hakkında fikir sahibi olabiliyoruz.

Video bir Alman sitesi tarafından çekilmiştir. Dolayısıyla konuşmalar da Almanca. Biz de konuşmaları anlamak yerine daha evrensel olan PlayStation 4’e odaklanmanızı tavsiye ediyorum

Buda ps4'ün diğer ülkelerdeki kesinleşen fiyatı

Playstation 4 İLK KUTU AÇILIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XiQua -- 20 Ekim 2013; 3:18:27 >

• Brezilya'dan teknolojik aleti bırak bardak bile alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayırlısı

• Kutunun içerisinden birden fazla değişik türde hdmi kablo ve güç kablosu çıktı, test kutusu olarak yollandığı için koymuşlar asıl sürümlerde o fazladan kabloları beklemeyin.
  • Izleyeyim sonra.

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Kutunun içerisinden birden fazla değişik türde hdmi kablo ve güç kablosu çıktı, test kutusu olarak yollandığı için koymuşlar asıl sürümlerde o fazladan kabloları beklemeyin.

kutu içi degişebilir ama genel olarak böyle olucaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Izleyeyim sonra.

Tesekkurler

Bulunsun

• Fiyat amerikada oldukça uygun birde şu ntsc pal olayı olmasa.Büyük ihtimal suudi arabistandan alacağım ön siparişe 960 tl den açmışlar çıkınca 900 olur diye düşünüyorum.

• Güç kablosu - 3 tane farklı ülke prizi - controller şarj kablosu - 1 adet hdmi ve kulaklık. Bunlardan sadece prizleri çıkartın işte diğerleri kutuda olacaktır. Videoyu izlerkende cihazı almış ve eve gelip açtığımız anı canlandırmamak mümkün değil herhalde değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Fiyat amerikada oldukça uygun birde şu ntsc pal olayı olmasa.Büyük ihtimal suudi arabistandan alacağım ön siparişe 960 tl den açmışlar çıkınca 900 olur diye düşünüyorum.

Oyunlarda öyle bir ayrım yok dostum ntsc cihaz o açıdan sorun yaratmaz.

• iyi güzelde, cod veya battlefield gibi oyunlar bu game padler ile oynanmıyor ! klavye fare tarzı bir yenilik gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Fiyat amerikada oldukça uygun birde şu ntsc pal olayı olmasa.Büyük ihtimal suudi arabistandan alacağım ön siparişe 960 tl den açmışlar çıkınca 900 olur diye düşünüyorum.

Oyunlarda öyle bir ayrım yok dostum ntsc cihaz o açıdan sorun yaratmaz.

Biliyorum dostum olmadığını fakat satarken zorluk çıkarıyor ntsc ayrıca onay tuşununda yuvarlak olması bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

iyi güzelde, cod veya battlefield gibi oyunlar bu game padler ile oynanmıyor ! klavye fare tarzı bir yenilik gelir mi ?

Oynanmıyor mu? Gayette oynanıyor.Alışkın değilsinizdir
  • Brezilya fiyati nedir oyle ya masallah 4.000 tl nerdeyse

• O kutuyu açışımı,konsolu öpüşümü hayal ediyorum,çok az kaldı allahın izniyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde biz TR de pahalı diyoruz Brezilya da olsak napıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuriedBones

quote:

iyi güzelde, cod veya battlefield gibi oyunlar bu game padler ile oynanmıyor ! klavye fare tarzı bir yenilik gelir mi ?

ps3 te o kadar kz oynadım, bf oynadım. yok alışamıyorsun. şu makinaya 350 pound'u gözden çıkarmak mantıklı, ama gel gelelim bir fare olmadan bir işe yaramıyor bf tarzı oyunlarda. Resident Evil serisinde kangren oluyorsun dönücemde vurucam ...
  • quote:

quote:

quote:

ps3 te o kadar kz oynadım, bf oynadım. yok alışamıyorsun. şu makinaya 350 pound'u gözden çıkarmak mantıklı, ama gel gelelim bir fare olmadan bir işe yaramıyor bf tarzı oyunlarda. Resident Evil serisinde kangren oluyorsun dönücemde vurucam ...

klavye - fare takıcaksan pc de oynamak daha mantıklı hem oyun daha ucuz hem daha iyi görüntü elde edersiniz konsollarda klavye-fare takarak oynamak saçma aksi halde konsolun kolları daha iyi klavyem ouse göre 2 elinin altında hemen her şey yormuyorsun pc gibi kendini oyunda savaşıyorsun klavye mouse ile ayrı savaşıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

quote:

quote:

quote:

klavye - fare takıcaksan pc de oynamak daha mantıklı hem oyun daha ucuz hem daha iyi görüntü elde edersiniz konsollarda klavye-fare takarak oynamak saçma aksi halde konsolun kolları daha iyi klavyem ouse göre 2 elinin altında hemen her şey yormuyorsun pc gibi kendini oyunda savaşıyorsun klavye mouse ile ayrı savaşıyorsun

bilemiyorum. evde bir adet ps3 var biradere aldığım. keza ben eskisi gibi oyun hastası değilim. oynadığım oyunlar bellidir. BF, PES, KZ ve GOD of WAR. ikisi ps4 e gelecek. pc ye gelse zaten para vermeye niyetim olmazdı. her neyse 2 oyun için makinaya 350 pound gömmek düşündürüyor beni. eskisi gibi oynasam yine de alırdım ... bilemiyorum ya bayarsa biradere gönderirim TR'ye.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.