Şimdi Ara

Playstation 4 için 32 inç en iyi LED TV Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 32F5570 --- LG 32LA660S --- Samsung UE-32H6270 (YENİ) --- LG 32LB652V (YENİ) --- Samsung 32F6510 vs.
    Bu televizyonları ps4 veya ps3 te kullanan arkadaşları konuya bekliyorum. input lag çok önemli fifa battlefield vb. oyunlarda hangi televizyon daha akıcıdır, daha iyi görüntü verir, oyun moduna alındığındaki performansları vs. ? (pek televizyon izlemem futbol maçları dışında)
    Bu televizyonlardan birini önümüzdeki günlerde alacağım, bu televizyonlar dışındaki tavsiyelerinize de açığım. Teşekkürler şimdiden.

Not: Odamda kullanacağım için 32" tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelangelo -- 10 Mayıs 2014; 18:26:23 >

• up
  • up
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up
  • Kendim alacağım TV'yi söyleyeyim. Samsung 32F5070. Oyun moduna bile gerek yok. Kuzenimde olan TV. Mortal Kombat, Cod filan oynamıştım özellikle kendim test ettim input lagı. Sonuç muazzam. En ufak bir gecikme yok. İncelemesinde de oyun moduna almaya gerek olmadığı söyleniyordu bizzat kendimde gördüm bunu. Smart önemli değildir zannediyorum senin için. Sonuçta alacağın PS4 smart 3d smart vs. yok tam F/P TV'si. 850 TL'ye bulabilirsin. Bende bu yaz almayı düşünüyorum.
  • Onun yerine 32f5570 alsam onda da iyi mi input lag ? Hem smartı olur benim bütçem 1300 tl felandı zaten yine cebime para kalır
    5570, 5070 den input lag konusunda daha mı kötü ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 m2 için en ideal LCD tv boyutu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erim67

Onun yerine 32f5570 alsam onda da iyi mi input lag ? Hem smartı olur benim bütçem 1300 tl felandı zaten yine cebime para kalır
    5570, 5070 den input lag konusunda daha mı kötü ?

Aynılar. İkiside 16 ms. Yani monitör kadar iyiler. F5570'de alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 20 Mayıs 2014; 9:26:16 >
  • Peki 100 hz yetiyor mu ghosting, görüntü kayması, futbol maçlarında topun arkasında iz bırakarak gitmesi vs.?

• quote:

Orijinalden alıntı: erim67

Peki 100 hz yetiyor mu ghosting, görüntü kayması, futbol maçlarında topun arkasında iz bırakarak gitmesi vs.?

100 hz tabi ki yeter. 100 hz yazdığına bakmayın o 60 hz oluyor. Zaten TV'ler olsun konsollar olsun 50 hz'de çalışıyor. O değerlere takılmayın öyle 1000 hz filan yazanlar hep satış politikası. Bi halta yaradığı yok. İz bırakma olayına gelirsek bende F serisi olmasada Samsung'un Led'ini kullanıyorum öyle bi sorunum yok. Bunda da olmaz. Zaten benim bildiğim bu olay TV'yle değil görüntü formatıyla alakalı. Hani bi 1080i vardır bide 1080p vardır. Bunun youtube'da bi videosu vardı ordan hatırlıyorum. İ'de maçta top hızlı giderken iz bırakarak gidiyor. Her zaman progressive görüntü tercih edin. 720p veya 1080p. Bu görüntü formatlarıyla bir sorun yaşamanız imkansız .

• Merak eden arkadaşlar için son kararımı 32f5570 den yana kullandım ve inceleme konusunu da açtım buyrun
    http://forum.donanimhaber.com/m_92275099/f_//tm.htm#92275099
  • 32LB652V aldım kullanıyorum ps4 ten dahada zevk almaya başladım + akıllı kumandası hediye şiddetle tavsiye ediyokk

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Kendim alacağım TV'yi söyleyeyim. Samsung 32F5070. Oyun moduna bile gerek yok. Kuzenimde olan TV. Mortal Kombat, Cod filan oynamıştım özellikle kendim test ettim input lagı. Sonuç muazzam. En ufak bir gecikme yok. İncelemesinde de oyun moduna almaya gerek olmadığı söyleniyordu bizzat kendimde gördüm bunu. Smart önemli değildir zannediyorum senin için. Sonuçta alacağın PS4 smart 3d smart vs. yok tam F/P TV'si. 850 TL'ye bulabilirsin. Bende bu yaz almayı düşünüyorum.

Hocam bende samsungh325070 var ama memnun deilim resim ayarlarini atarmisiniz

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Arka Işık : 18
    Kontrast : 90
    Parlaklık : 45
    Netlik : 20
    Renk : 50
    Ton : 50
    Netlik önemli hocam onu düşürmeniz gerek. Standart ayarlarda hep yüksektir. Halbuki yanılgı. Düşük olması gerekir. 20 ideal. Gelişmiş ayarlarada bakın. Renk alanı doğal olsun. Ben hareketli aydınlatma, dinamik kontrast gibi özellikleri kapamayı tercih ediyorum. Resim seçeneklerinden renk tonunu standart diyin. HDMI siyahlık düzeyi düşük olarak kalsın. Bunlar benim önerilerim. İnşallah memnun kalırsınız . Ben gayet memnunum.
  • quote:

Arka Işık : 18
    Kontrast : 90
    Parlaklık : 45
    Netlik : 20
    Renk : 50
    Ton : 50
    Netlik önemli hocam onu düşürmeniz gerek. Standart ayarlarda hep yüksektir. Halbuki yanılgı. Düşük olması gerekir. 20 ideal. Gelişmiş ayarlarada bakın. Renk alanı doğal olsun. Ben hareketli aydınlatma, dinamik kontrast gibi özellikleri kapamayı tercih ediyorum. Resim seçeneklerinden renk tonunu standart diyin. HDMI siyahlık düzeyi düşük olarak kalsın. Bunlar benim önerilerim. İnşallah memnun kalırsınız . Ben gayet memnunum.

Hocam netlik 20 olunca goruntu bulanik plmuyormu ozwllikle uzakdaki aa doku kalitesinde bulanma olmuyormu standarrra bir sknti var aynen hocam arka isik hep vsr gibi parlaklikdan sikayet ediyoeum dogal guzel ama renkler kaciyor

Netliği 0'larsanız bulanıklık oluyor. Tavsiye edilen bulanıklık olana kadar kısmanız. Bende ideali 20'de buldum. Bununla ilgili youtube'dada videolar vardı.
    Arka ışık ve parlaklığı ise benim Xbox'ın yardımıyla ayarladım. Xbox'ta çok güzel hdtv ayarları hazırlamışlar. İşte şu görüntü kaybolana kadar parlaklığı kısın vs gibi. Ondada netliği olabildiğince kısın yazıyordu. Yani bu ayarları ben kendim yapmadım, xbox'ın tavsiye ayarları bunlar ama normal tv içinde ideal olduğunu düşünüyorum özellikle parlaklık konusunda.

• quote:

Netliği 0'larsanız bulanıklık oluyor. Tavsiye edilen bulanıklık olana kadar kısmanız. Bende ideali 20'de buldum. Bununla ilgili youtube'dada videolar vardı.
    Arka ışık ve parlaklığı ise benim Xbox'ın yardımıyla ayarladım. Xbox'ta çok güzel hdtv ayarları hazırlamışlar. İşte şu görüntü kaybolana kadar parlaklığı kısın vs gibi. Ondada netliği olabildiğince kısın yazıyordu. Yani bu ayarları ben kendim yapmadım, xbox'ın tavsiye ayarları bunlar ama normal tv içinde ideal olduğunu düşünüyorum özellikle parlaklık konusunda.

Ps4 de yokmu bunlar

Bilmiyorum hocam. Bende ps yok. Tv ayarlarına bir bakın. Xbox'ta hd tv ayarları bölümünde var. Hdtv calibration diye geçiyor.

• quote:

Bilmiyorum hocam. Bende ps yok. Tv ayarlarına bir bakın. Xbox'ta hd tv ayarları bölümünde var. Hdtv calibration diye geçiyor.

Tm hocam iletisimde kalalim senle pm lesiriz

Tamam hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.