Şimdi Ara

PlayStation 4 almayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tarihten sonra almak hala mantıklı mıdır? Bir de Turkcell üzerinden almayı düşünüyorum da. Ayıptır söylemesi oyunlar biraz pahalı olduğu için bir süre CFW ile kullanma imkanım var mıdır? Şuan sırf GoW ve Spider-Man için istiyorum konsolu. Sonrasında PS Plus ile idare edebileceğimi sanıyorum. Ya da spotçular vs. Yardımcı olabilirseniz. sevinirim arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell'den almayla, tefeciden para alma arasında bir fark yok. CFW olayı hakkında bir bilgim yok. PS5'in geriye dönük oyunları yani PS4, PS3 oyunlarını oynatacağı ve 2020-2021 gibi çıkacağı söyleniyor. Maddi olarak sizi sıkıntıya sokacaksa 5'i beklemenizi tavsiye ederim.
  • PS4 almanın tam zamanı bence ps5 çıkmasına daha çok var 2020-1 falan çıkması mümkün değil. zaten çıksada başlarda adam gibi oyun olmaz ps4 seni uzun süre götürür sonra satar ps5 alırsın.

CFW olayı 5.05 sürümde oluyor yani eski bir sürüm güncel sürümler uzun süre daha kırılmaz. kırık ps4 satıyorlar ama gereksiz pahalılıkta tavsiye etmem hem online oyun oynayamazsın. forumdan kardeşlik ile alabilirsin oyunları veya spotçu vs.
  • Hocam alın tabi mantıklı Sonu Ps3 desteği çekeli daha 2 3 yıl oldu 2007 çıkışlı cihaz daha çok desteklerler ps4’ü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de pcmi satıp almak istiyorum(ekonomi malum). 5.05 versiyon alıp kullanmak istiyorum anlarsınız ya. Sizce idare eder mi beni. PS3'tek excleri falan da oynamamıştım. Bazıları remastered oldu sanırım ps4 için. Ne dersiniz.
  • Hocam bildiğim kadarıyla (destekten kastınız sanırım PS plus oyunları) yeni konsol çıktıktan sonra eski nesile bir daha oyun çıkmıyor. En azından birinci partiden. Diğer firmalar oyun çıkarıyor mu bilmiyorum tabi.

Öte yandan yeni çıkmış, çıkacak oyunlar bir yana ilk çıktığı dönemdeki oyunlardan (infamous gibi) oynamak istediğim yığınla oyun var. Alırsam pişman olacağımı sonra pek. Oyun fiyatları dışında tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 4 Nisan 2019; 3:32:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.