Şimdi Ara

playstation 3 yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman İlan Türü #Alınık Orjinal Oyun #PS3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze kolay gelsin arkadaşlar ben adıyamanda lüks bi playstation salonu açmak istiyorum televizyon hazır 127 ekran 400 HZ aldım. yanlız arkadaşlar playstation 3 e ben en az 6 oyun kayıt etmek istiyorum bunu ben nereden temin edebilirim para sıkıntı yok HDD satın alabilirim beni bilgilendirmirsiniz ne olur yardımcı olun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• lütfen bilgileri paylaşın benimle ustalar hocalar lütfen yardımcı olunuz...

• HDD oyun yükleyecekseniz BURADAN Plus üyelik alıp bir kaç gün içerisinde istediğiniz oyunları hızlı bir internetle cihazınıza indirebilirsiniz.

ama yok ben İlla HDD de olsun diye bir şart koşmuyorum diyorsanız.
    Çok uygun fiyata oyun satan bir çok arkadaş var DVD olarak alın elinizde bulunsun istediğiniz zaman takıp oynayın.
    Hangi oyunları oynayayım derseniz bu sizin nelerden hoşlandığınıza göre değişir hangi tarzları sevdiğinizi söylerseniz ona göre oyunda tavsiye edebilirim belki.
  • siranusta S kullanıcısına yanıt
    ya siranusta sen bu işten anlarsın. benim aklımdaki şu playstation 3 alacam ve içine en az 8 oyun atacam ve hepside kayıtlı olacak onun için ne yapmam lazım 500 gb yeter mi yoksa 12 gb alıp HDD mi alsam taksam ya bana bilgi verirmisiniz dükkanı tuttum tv yi aldım tek sorunum bu playstation :(

• @ibrahimberber

siz PS kafe mi işleteceksiniz?

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siranusta -- 3 Ağustos 2014; 18:50:07 >
    evet dedigim gibi TV ve dükkanı ayarladım tek sorunum playstation satın almak şimdilik 10 adet alacagım ve oyun olarak en az 8 oyun istiyorum yardımcı olurmusunuz.

@siranusta
    yardımcı olurmusun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun olayı bulunduğunuz semte göre değişir öyle her cihaz için 8 oyun almanıza gerek de yok bu büyük bir külfet.

PS kafelerde bulunan oyunlar genel olarak ;
    Mortal kombat
    street fighter
    Fifa 2014
    Pes 2013 ve 2014
    Araba ve motor yarışları
    ve bir kaç ilerlemeli oyun örn. assassin's creed serisi, Crysis Serisi gibi çok tutulan oyunlar var bu oyunlardan eliniz de Fifa ve Pes her cihaza bir tane diğerlerinden ise 3 kopya bulundurmanız kafi aynı anda 3 kişinin oynaması da pek düşük bir ihtimal. yani her oyundan her cihaza almanıza gerek yok.

Aynı zamanda bulunduğunuz bölge de eliniz de ki oyunları da kiraya vererek gelir elde edebilirsiniz.

Siz Kafe işleteceğinizden dolayı DVD olarak almanız kiraya verme imkanı oluşturacağından dolayı öyle tavsiye edebilirim.

yok ben kiraya vermeyi düşünmüyorum derseniz.
    PlayStation Plus aboneliklerini önerebilirim Yıllık abonelik fiyatı 12 ay 99.00 TL kardeşlik bağlantısı sayesinde 1 üyelikle 2 cihaza aynı oyunları yükleyebilirsiniz bu şekilde 10 cihaz için 10 abonelik değil de 5 abonelik işinizi görecektir.

Ps kafeler için ekstra bir durum varmı farklı bir imkan tanıyorlar mı bilmiyorum bu işi yapanlardan bilgi alabilirseniz çok daha sağlıklı olur.

Bunların yanı sıra DVD olarak alıp oynatacaksanız 12 GB cihaz işinizi görür kanaatindeyim hem 12 GB süperslimler de SSD disk var HDDli cihazlara göre daha hızlı çalışıyor.

ama yok oyun da yükleyeceğim kendi hafızası geniş olsun istiyorsanız daha büyük kapasiteli konsollardan alabilirsiniz.

@siranusta sizi çok iyi anladım yanlız benim aklımda soru işareti kaldı ( playstation 3 500 GB süper slim bir cihaza 15 tane oyun atıldı. İZLEYEBİLİRSİN zaten benim istegim de şu oyunlar

Mortal kombat
    street fighter
    Fifa 2014
    Pes 2013 ve 2014
    Araba ( bulur & nfs ) ve motor yarışları
    assassin's creed serisi, Crysis Serisi ortalama 10 oyun

ya biri dese gel kardeşim 10 oyunlu playstation 3 var. tüm masraflar benden direk gitip alırım. araştırmaktan vallahi yoruldum abim ya

• Şöyle bir durum var 500 Gb HDD de önemli olan yüklenen oyunun boyutudur.

Örn. siz herbirisi 50 GB olan 9 tane oyun yükleyebilirsiniz.

yada oyun boyutları 25 GB ise 19 farklı oyun yükleyebilirsiniz. yani önemli olan oynatılacak oyunların boyutudur sayısı değil.
  • Ha bu oyunlara ilavetten Amerikan güreşini de sever çocuklar sırf onun için PS kafeye gidenleri biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.