Şimdi Ara

Playstation 3 ' ü 2 hard disk ile kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ps3 ya da xbox 360 almayı düşünüyorum.

Şimdi aklımda şöyle bir şey var. 1 Tane hard disk ile orjinal oyun alıp 2 3 tane sadece onları oynamak istiyorum , başka bir hard disk ilede korsan oyun indrip oynamak istiyorum.Böyle birşey mümkün olurmu ya da psn ban yermiyim böyle birşey yaparsam.

• Böyle bir şey mümkün değil çünkü yeni hard diski taktığında sistem formatlamak isteyecektir. Format atmadan yeni hard diski çalıştıramazsın. Cihaza illegal yazılım yüklediğinden dolayı en geç 1 hafta içinde ban yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Böyle bir şey mümkün değil çünkü yeni hard diski taktığında sistem formatlamak isteyecektir. Format atmadan yeni hard diski çalıştıramazsın. Cihaza illegal yazılım yüklediğinden dolayı en geç 1 hafta içinde ban yersin.

Cevabın için teşekkür ederim , ozaman ikinci elden oyunlu olarak satın almak en iyisi olucak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Böyle konular açmak yasak ama yine de cevap vereyim bir aralar mümkündü fakat çok zahmetli bir iş.Orjinal almanızı tavsiye ederim PSN'de de oyunlar çok ucuz zaten.

Bilmiyordum

Cevabınız için teşekkür ederim , zaten vazgeçtim ya sıfır olarak amazondan ps3 gta v bundle alıcam , ya da 2.elden 750 liraya oyunlu xbox 360 filan alıcam.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.