Şimdi Ara

playstation 3 sorum olacak yardım edermsisiniz lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bn size birşey soracağım bn ps3 alıcam haftaya ve ps3 ümde usb ye oyun atıp onları korsan oynayıp istediğim zamanda mağazalar dan orjinal oyun alıp online oynayablir miyim bi ane bf3 orjinal alıp diğerlerini opya almak istiyorum orji almamın nedeni online oynamak malum bn öğrenciyim orjinal oyuna verecek param yok o yüzden bi tane orjinal alıp diğerlerini kopya almak istiyorum lütfen yardım edin .

• Dediğin olmaz. Ayrıca böyle konular açma yasak bilgine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobilci91

Arkadaşlar bn size birşey soracağım bn ps3 alıcam haftaya ve ps3 ümde usb ye oyun atıp onları korsan oynayıp istediğim zamanda mağazalar dan orjinal oyun alıp online oynayablir miyim bi ane bf3 orjinal alıp diğerlerini opya almak istiyorum orji almamın nedeni online oynamak malum bn öğrenciyim orjinal oyuna verecek param yok o yüzden bi tane orjinal alıp diğerlerini kopya almak istiyorum lütfen yardım edin .

korsan oyun oynaman için eski sürüm yüklü olması lazım eski sürüm yüklüykende online oynayamıorsun o yüzden dediğin olmuyor benim sna tavsiyer yurtdışında oyun getirtebilirsin ve psn stordan kankalıkla oyun aldığın zamnda ucuza geliyor
  • Hem korsan hem de orijinal ikisini bi arada yapamazsın.Ama orijinalleri de PSN'den kardeşlikle yarı fiyatına indirebilirsin ya da yurt dışından çok daha uygun fiyatlara alabilirsin.Korsancıysan ps3'e bulaşma bence.Git bi PC topla kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Hem korsan hem de orijinal ikisini bi arada yapamazsın.Ama orijinalleri de PSN'den kardeşlikle yarı fiyatına indirebilirsin ya da yurt dışından çok daha uygun fiyatlara alabilirsin.Korsancıysan ps3'e bulaşma bence.Git bi PC topla kendine.

korsancı değılım aslında online kodlu orjileri alabirmiyim ikinci el nerden alabilirim birde forumda varmıdır
  • quote:

quote:

Hem korsan hem de orijinal ikisini bi arada yapamazsın.Ama orijinalleri de PSN'den kardeşlikle yarı fiyatına indirebilirsin ya da yurt dışından çok daha uygun fiyatlara alabilirsin.Korsancıysan ps3'e bulaşma bence.Git bi PC topla kendine.

korsancı değılım aslında online kodlu orjileri alabirmiyim ikinci el nerden alabilirim birde forumda varmıdır

Online kod'lu orjinalleri çok uygun olarak forum 2.el veya markaf.,trendyol vs. gibi siteleri takip ederek alabilirsin. Yurtdışından bahsetmiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

quote:

quote:

Online kod'lu orjinalleri çok uygun olarak forum 2.el veya markaf.,trendyol vs. gibi siteleri takip ederek alabilirsin. Yurtdışından bahsetmiyorum bile.

tamm dır mesela bi taane buldum 50 tl fln ay da bir alınıla bilir bir öğrenci için :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi haci bak ben 25 tlye rdr aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsana hiç bulaşma online oynamak bi başka olur. Hem korsan oynicaksın ne olucak yani yurtdışından getirt oyunları çok da uygun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

Tabi haci bak ben 25 tlye rdr aldim

nerden bende alicam
  • quote:

rdr derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozprens

Korsana hiç bulaşma online oynamak bi başka olur. Hem korsan oynicaksın ne olucak yani yurtdışından getirt oyunları çok da uygun olur.

yurtdışından alabileceğim yerleri söylermisiniz acaba ?
  • quote:

quote:

rdr derken

Red dead redemption
  • killzone 3 var gittigidiyorda 33 TL ararsan bulursun
  • Orjinale devam, GTA 5 türkçeye selam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.