Şimdi Ara

Playstation 3 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • playstation 3 ümü hd ready lcd televizyona bağlamak için HDMI-DVI kablo alarak bağladım.
    sonra sesi almak için önceki kullandığım ps3 ucu MULTI.. olan kablonun ucundaki ses kablolarını televizyona takdım..
    ps3 de görüntü seçeneği olarak hdmiyı seçtim. çallıştı ve görüntü geldi.
    bir de ilk hdmi kabloyu takdığımda görüntünün yanında sesi de hdmi'dan aktarmak istermisiniz dedi. evet dedim yanlşlıkla.. daha sonra ses ayarlarını MULTI..(tam olarak bilmiyorum) olarak değiştirmeme değiştirmeme rağmen değişmedi. ses gelmiyor.

lütfen yardım.

• dostum her ne kadar ayarlasanda tvde hdmi giriş seçili olduğundan sesi hmdi üzerinden arar tv,tv nin harici girişine taksan bile taktığın girişi seçmen gerekir bu durumda da görüntü gider,ayrı bir ses sistemine takmak en mantıklı çözüm
  • çok teşekkürler.
  • Ben neden HDMI to DVI bağlantı kablosunu kullandığınızı öğrenebilirmiyim. ? İki uçlu HDMI kablo işinizi görmüyor muydu...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 5 Ocak 2008; 20:56:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

Ben neden HDMI to DVI bağlantı kablosunu kullandığınızı öğrenebilirmiyim. ? İki uçlu HDMI kablo işinizi görmüyor muydu...?

malesef. ilk önce öyle aldım kabloyu gittim geri verdim (bunun çok fena bi hikayesi var:D ). tv'miz HDReady LG ve hdmi çıkışı yok. :( hdmi-hdmi ve hdmi-dvi kablo arasında kalite farkı warmıdır? aldığım kablonun ucuzu yoktu mecburen altın kaplama aldım 67 ytl bayıldım :D
  • Hikaye gerçekten fenaymış. Anladım deşmeyelim konuyu ama LG nin en garip ürünü ödülünü veriyorum bilmiyorum ama mutlaka bir fark olmalı, biri geleceğin bağlantı çeşidi sonuçta...Tabi yapacak bir şeyde yok senin adına...
  • yazdğım şeyi şmdi okudum da harbi çok abzürdmüş.
    şey hikaye şu ki:

gittim kabloyu aldım poşetleyip verdiler işte. metrocity çıkışında hemen sağdaki banklarda oturalım dedik. bn de kabloyu çantaya koydum. poşete oturdum banklar ıslak diye. öyle bıraktım. sora eve geldm kablo olmadı. fişi bulamadım ve poşettte olduu aklıma geldi.. sonraki gün fişsiz değiştirme ümidiyle metrocitye girmek üzereyken son bi ümit poşeti bıraktığım yere gittim. fiş içindeydi. evladımı bulmuş gibi sevindim. :P

bir de 5.1 almaya karar verdik artk mecburen. bayadır erteliyordk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serathkar -- 6 Ocak 2008; 20:43:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS/2 Klavye Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LÜTFEN ACİL YARDIM..... PS3 ÜMDE DÜN E KADAR SORUN YOKTU AMA DÜNDEN BERİ HDMI TO HDMI BAGŞIYORUM SES CIKMIYOR...İÇİNDEN CIKAR KIRMIZI BEYAZ SARI UÇLARLA DENEDİM GECE SES YO..GÖRÜNTÜ WAR AMA SES YOK.....ACİLL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SİMDİDEN TESEKKÜRLER
  • arkadaşlar oyun oynarken,ekran dondu bende ps3 ü kapatıp açtım ama şimdi ses yok,menüdeki tik tik sesi gelmiyor,oyundanda gelmiyor,eski haline nasıl getirebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esef19

LÜTFEN ACİL YARDIM..... PS3 ÜMDE DÜN E KADAR SORUN YOKTU AMA DÜNDEN BERİ HDMI TO HDMI BAGŞIYORUM SES CIKMIYOR...İÇİNDEN CIKAR KIRMIZI BEYAZ SARI UÇLARLA DENEDİM GECE SES YO..GÖRÜNTÜ WAR AMA SES YOK.....ACİLL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SİMDİDEN TESEKKÜRLER

aynı sroun bendede oldu nedir bu bi çeşit virüsmü? gece çalısan alet ertesi gün ses yok saçmalığa bak !!! ya yardım edebileccek bi insan evladı varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.