Şimdi Ara

PlayStation 3 Nereden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba;

    Öncelikle belirtmem gerekir ki PS konusunda çok acemiyim. Bir süre öncesine kadar XBOX cıydım (!) Mortal Kombat'ın son oyununun PS3 versiyonunda Kratos'un olacağını ve üç boyutlu televizyonda 3d desteğine sahip olacağını okuduğumdan beri ciddi anlamda PS3 almayı düşünmekteyim.

    Ankara'da oturuyorum. Burada benim bildiğim japon oyuncak ve ırmak toysland var. Irmak ve Japon oyuncak sanıyorum ki aynı firma. Ürünleri aynı dağıtıcı tarafından sağlanıyor. Bu nedenle bu iki firmadan ürün almak istemiyorum. Aslına bakarsanız bana satacakları ürünün spot mal olmadığına ve daha önce kullanılmadığına inanmıyorum. (Bunları belirtmemin nedeni firmaları karalamak yada yermek değil. Tam aksine bu ön yargımı kıracak fikirler varsa eğer onları duymak. Bu fikirlere nereden kapıldığımı sorarsanız, satış elemanlarını eskiden tanırdım. Az çok biliyorum nasıl satışlar yaptıklarını)

    Türkiye'deki firmalardan PS3 almak mantıklı mıdır? Örneğin bimex yada media mark dan alsam ne önerirsiniz? Yada ebay.com dan mı almak uygun düşer? Lakin yurt dışından gelen teknolojik ürünler gümrüğe takılırlar mı? Gidip gümrük memurları ile uğraşmak istemiyorum. Birde üründe herhangi bir sorun olursa muhatap alacağım birisi olsun istiyorum karşımda. Lakin Türkiye'de 850 TL olan konsol fiyatı, yurt dışından (gümrük vergisi ve kargo ücreti dahil) 500 TL ye getirilebiliyor.

    Anlayacağınız bu konuda kafam çok karışık. PlayStation 3 almanın zamanı mıdır? Alınırsa nereden alınmalıdır? XBOX 360 sahibi birisi PS3 almalı mıdır? Bana bu konularda tavsiye verebilirseniz çok sevinirim..

    Şimdiden tüm yorumlar ve öneriler için çok teşekkür ederim...
    Saygılar;







  • Meidamarktan falan al.
  • apple store.
  • Sony shop electroworld media markt tarzı yerlerden al ben electroworld'den aldım hiç sorun yok
  • best buy ı takip et derim.gecenlerde arkadasım benım sayemde 590 tl ye 2 kol 120gb slım we pes 11 aldı.... ıcındede makınenın 15 taneye yakın demo oyun wardı.
  • Ben Electroworld'den aldım. Xbox 360'ı 4 yıl kullandıktan sonra PS3 almış biri olarak, gerek yok diyorum. Exclusive Sony oyunlarının hastası değilsen gerek yok bence. Xbox 360 her açıdan üstün, özellikle PSN, Live'ın yanında komik kalıyor. Sen neden aldın dersen, Sony Türkiye'de resmi anlamda birşeyler yaptığı için (PS Store Türkiye falan) desteklemek istedim. Ama PS Store Türkiye'nin içerik olarak çok eksik olduğunu ve PS Home'un da Türkiye hesabıyla girilemediğini görünce 5 yılda yapabildikleri bu mu yani diye hayal kırıklığına uğradım. Microsoft belki resmi olarak kendisi getirmedi Xbox 360'ı ama girseydi piyasaya, herşeyiyle girerdi. Böyle yarım yamalak değil.

    Ben alma derim ama sen bilirsin.
  • iyi fifa oynuyosan haftaya gordion elktroword de ps3 odullu turnuva var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian

    Ben Electroworld'den aldım. Xbox 360'ı 4 yıl kullandıktan sonra PS3 almış biri olarak, gerek yok diyorum. Exclusive Sony oyunlarının hastası değilsen gerek yok bence. Xbox 360 her açıdan üstün, özellikle PSN, Live'ın yanında komik kalıyor. Sen neden aldın dersen, Sony Türkiye'de resmi anlamda birşeyler yaptığı için (PS Store Türkiye falan) desteklemek istedim. Ama PS Store Türkiye'nin içerik olarak çok eksik olduğunu ve PS Home'un da Türkiye hesabıyla girilemediğini görünce 5 yılda yapabildikleri bu mu yani diye hayal kırıklığına uğradım. Microsoft belki resmi olarak kendisi getirmedi Xbox 360'ı ama girseydi piyasaya, herşeyiyle girerdi. Böyle yarım yamalak değil.

    Ben alma derim ama sen bilirsin.





    1. bi bluray almak istesen nerden baksan 350-400 lira bu ps3 un ıcınde.

    2. ps3 un xbox kadar cok arızası yok.

    3. psn ucretsız olarak hızmet werıo belkı xbox gıbı ucretlı olsaydı daha ıyı olabılırdı....




  • Bluray bence gereksiz mkv formatı varken ve jasper board ve sonrası xbox 360'larda arıza yok gibi birşey, 3 kırmızı zaten tarih oldu artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.