Merhaba arkadaşlar,başta ben dahil birçok arkadaşım yazın gelmesiyle midir nedir iyi bir monitör arayışına girmiş durumdaydı. Ve hala bu tür konuların açılması forumda kirlilik,artı olarak herkesin düşüncelerini alamamak kişilerde az kişi yorum yaptığı için kararsızlığa yol açıyor. Herkes değil de forumda her 10 PS3 kullananların 4'ü monitör kullanıyorsa bunlardan 2'si kendi monitörü hakkında bilgi verse forumdaki bu kirlilik ve kişilerdeki kararsızlık büyük ihtimal yok olacaktır.
Ben önce daha yeni aldığım monitörümü burada inceleyeyim.Resimleri birazdan aktarmaya çalışacacağım.
BENQ E2420HD
-Monitörü nereden aldığımı söylemeyeyim hemen konuya geçeyim.Monitör 16:9'luk oranıyla gerçekten widescreen'i evinize getiriyor.Üzerindeki entegre hoparlör yoklukta işe yaramakta.
-2 adet HDMI girişi var bu da 2 adet konsol kullananlar için büyük bir nimettir.(Çıkarıp takmakla uğraşmak istemeyenler için)
-Görüntüsü ben daha pek ayarlayamadım ama FIFA hariç başarılı buldum görüntüleri.SS'lerle destekleyeceğim bunu.
-Monitörün az da olsa öne arkaya ayarlanabilmesi gerçekten güzel ki benim bildiğim birçok monitörde bu özellik yok.
-Boyutu 24" ve yaklaşık 1.5-2 metre uzaktan oynayanlar için gayet yeterli diye düşünüyorum.
-Piano Black bir kasası var çizilmeye müsait bir kasa yani.Bu yüzden eksi oy veriyorum buna.
-Monitör LCD olmasına rağmen çok ince bir ekranı var hatta LED sananlar bile oldu yani.
-Ortalama olarak çok ağır sayılmaz.
-Fiyatı yaklaşık 500-550TL civarı
Genel puan:Monitöre genel puanım 10/8.5
Şu fifayı da bir halledebilsem belki monitörün puanını biraz daha yükseltebilirim
Bende Ps3 için monitör almayı düşünüyorum iyi oldu bu konu.Tavsiyelerinizi beklerim
quote:
Orijinalden alıntı: SERSAN
Bende Ps3 için monitör almayı düşünüyorum iyi oldu bu konu.Tavsiyelerinizi beklerim
Bütçeniz nedir hocam?
600 TL
quote:
600 TL
Yine benim monitörü önerebilirim size,dolar artışı yüzünden büyük ihtimal fiyatı da artmıştır,isterseniz bu ara almaktan vazgeçin,fiyatlar artmış durumda :)
quote:
Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt
quote:
600 TL
Yine benim monitörü önerebilirim size,dolar artışı yüzünden büyük ihtimal fiyatı da artmıştır,isterseniz bu ara almaktan vazgeçin,fiyatlar artmış durumda :)
aynen biraz daha beklicem ps3 ile birlikte alıcam belki 2.el alırım
bu arada resim ekleyebilirmisin dostum ps3 oyunlarında nasıl merak ettim birde fifa da ekran sorunumu oluyo