Şimdi Ara

Playstation 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 Almayı duşunuyorum bana ps4 al felan demeyin Oyunları olsun PS PLUS olsun herşeyi ile çok pahalı para israfı o yuzden ps3 alacagım Sorum şu Ps3 de Dvd Yi takınca Install etmeden kurmadan direk girip oynamak mumkun mu? 12 GB Olan modellerin de? Battlefield 3 The Last of Us felan ?Yoksa daha yuksek Hafızalı olanını alacagım.

• Oyunların geneli oynanır ama örneğin GTA 5 için hafıza yetersiz kalır. Oyunu güncelleyemezsin.

500 GB olanını alırsan rahat edersin. 12 GB olanına ise sonradan Hard Disk takabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederım 12 GB Modelin de BF3 Multiplayer oynayabılırmıyım? ve Ps3 De Install etmeden oynama varmış doğrumu bu?
  • Akin7812 A kullanıcısına yanıt
    Install edip etmeme senin elinde olan bir şey değil. Normalde oyunu taktığın Bluray diskinden direkt oynatır. Bir kısmını da PS3’e install eder. Oyunun güncellemesi varsa onu da PS3’e indirir.

Hiç install etmeden direkt takıp oynanan oyunlar da vardır. Dediğim gibi oyununa göre değişir.

• Şunu da söyleyeyim PSN indirimlerinden PS3 oyunlarını çok ucuza alabilirsin. Şuanda bir sürü PS3 oyunu 15 TL. Bunlar için de 500 GB’lık alırsan baya rahat edersin. Ya da 12 GB’lığa sonradan Hard Disk takılabiliyor.

Örneğin şuanda Battlefield 4 PS3 için 15 Lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Aralık 2017; 14:53:55 >
    Laptop Harddisk alıp 320 gb yapacagım Sagol BF4 15 TL İyimiş ya :D
    Peki PS4 de Multiplayer paralı PS3de de Paralı mı? PS PLUS mevzusu var mı yanı paralı mı online?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 4 pro
    5 ay önce açıldı
    PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    PS3’te online oynamak paralı değil.

• Ben ps4de multiye para vermiyorum 16 günlük deneme plusla beleşe oynuyorum

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Sürekli üyelik mi alıyorsunuz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boromir

Sürekli üyelik mi alıyorsunuz yani?

Evet

Olayı tam olarak anlayamadım hocam. 14 günlük bitince tekrardan sistem 14 günlük deneyebilirsiniz diyor mu? Diyelim ki dedi tekrar aldık örneğin BF1 de yaptığım seviyeler veya kazandığım diğer başarımlar gidiyor mu?
  • quote:

Olayı tam olarak anlayamadım hocam. 14 günlük bitince tekrardan sistem 14 günlük deneyebilirsiniz diyor mu? Diyelim ki dedi tekrar aldık örneğin BF1 de yaptığım seviyeler veya kazandığım diğer başarımlar gidiyor mu?

Kendi ana hesabından oyununu oyna, ayrıca farklı hesap açıyorsun ordan plus deneme hesabı alıyorsun, 14 gün sonra tekrardan aynısını yapıyorsun

Teşekkürler bilgi için. Umarım sony fark edip hesabı uçurmaz :)
  • quote:

Teşekkürler bilgi için. Umarım sony fark edip hesabı uçurmaz :)

Ortada yasadışı bi durum yok istersen bin tane hesap aç

Ayrıca kredi kartı gerekli

Önemli hususlar şunlar

14 günlüğü açınca menüden ps plusa gir abonelik ayarından uzatmayı kapat

Kredi kartı bilgilerini sil

14 günlük bitince uygulama kayıtlı verilere gir + 2 gün daha plus al ordan

O hesapla işin bitince hesap yönetimine gir Ana ps4 sistemi olarak etkinleştir sekmelerinin ardından devre dışı bırak, sonrada hesabı makinadan kaldır

Ne zaman online oynamak istersen böyle yap bi hesap açıp deneme plus almak 10 dk. almaz

Galiba 12GB dediginize gore superslim alacaksiniz. Kesinlikle almayin. Ne kadar uzun kullanmak isterdeniz kasasi o kadar kalin olmak zorunda :)

Ben bugun 2.FAT kasami aldim. Orijinal 4.81 yukluydu. 4.82'ye guncelledim ve kendim kirdim. E3 Flasher takmadan yazilimsal olarak kiriyor. 15 dakikami almadi. Zaten FAT kasalar eski diye kimse bakmiyor. Almiyor. Ben 5 oyunlu 2 kollu 80GB 400 Tl ye aldim. Kendim kirdim. Sadece icine hdd takarim olur biter.

Bence orijinal oynayacaksaniz superslim, korsan ise FAT kasa alin. Slim kasalara 500 600 lira fiyat cekiyorlar cunku. Ama temiz olmasina dikkat edin.

Alirkende 10 dakika oyun oynayin. Zaten pert makine hemen isinip sogutamadigi icin elektrik supurgesi gibi ses cikarir. Ama temiz makine yine sessiz kalir. Buda bi tecrube.

• Ps3'un her türlü gideri var. Sirf The Last Of Us bile almak için yeterli bir sebep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hem pro hem one s var şimdi de temiz bulabilirsem kırılmamış bir ps3 almayı düşünüyorum her türlü alınır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.