Şimdi Ara

Playstation 2 oyunları PC oyunlarından daha güzel.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben böle düşünüom şahsen PS2 grafiklerindeki akıcılık PC oyunlarından daha ii ayrıca süper oyunlar var yani tekken gran turismo virtua fighet mortal kombat resident evil böle bu gibi oyunlar PC oyunlarına bin basar tokatlar yanii ayrıca yakında PS3 geliyorrrrrr kaçacak delik arayın PC ciler

• Ya git işine kardeşim akşam akşam konuşturma beni PS 2'nin grafikleri tarih oldu git bi süper sistemi olan bi arkadaşına da yeni çıkan oyunları oyna grafik nsl olurmuş gör hangi dewirde yaşıyorsunuz
  • Ayrıca duyduuma göre şu anda hiçbi bilgisayar PS3 kalitesine erişemezmiş yani PS3 dünyadaki en gelişmiş ve en güzel grafiklere sahipmişş yani sonuçta Sony bu yapar
  • Pc kadar konforlu bir platform hala çıkmadı oyunları bilemem bu arada ps 3 çıkana kadar pc muhteşem bi hale gelir
  • Kardeş tr de bazı insanlar a soruyorum PS2 mi PC mi diye insanlar bana PS2 diyor diyorum her açıdan mı eet diyorlar :S

Sen yeni bir oyun un üncellenmesini nasıl ps2 ye yüklücen hatta ps daha hızlı ama insanlar :S
  • Yau inanamıyorum PS3 dedik güç dedik tokat dedik ama PC ciler hala gelip konuşuyor bi şeyleri savunuyorlar alla alla Kaçın siz zamanınız warken kaçın
  • ali arkadadaşım şimdi senin sorun aynen şu olmuş elmamı daha iyi portakalmı yeni alakasız 2 şeyi karşılaştırmıssın resmen şöyle düşün ps 3 diyosun ps 3 fiyatı 750 usd olacağına göre ki bunu bi siteden okumuştum bu demektirki 1000 1200 ytl gibi bi fiyat çıkıyor karşımıza ee yani insaf sen 1000 1200 ytlyi sırf oyun oynamak için harcıyosun bütçen uygundur harcarsın ama artık olsun o kadarda 1000 1200 ytl vericem adm gibi oyun oynayamayacağımayrıca benim kendi şahsi fikrimdir bi mafia bi max payne oyunu keza aoe dünya klasiklerine girimiş oyunlardır sen hangi ps 2 den bahsediyosun ps 3 çıkmadanda nasıl bu şekilde emin ve önyargılı konuşabiliyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 2'de kopya oyun
    15 yıl önce açıldı
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Bir playstation oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pc den pc yer fark var
  • Ulan oynayamıyorsunuz tabi oyunları full ayarlarda sonra yallah PS2 ye dimi
  • hıı tabii, ps2 şahane... hıhımm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Ulan oynayamıyorsunuz tabi oyunları full ayarlarda sonra yallah PS2 ye dimi

• sordukmu hangisi daha güzel diye
    quote:

Orjinalden alıntı: Ali_Güleli

Ben böle düşünüom şahsen PS2 grafiklerindeki akıcılık PC oyunlarından daha ii ayrıca süper oyunlar var yani tekken gran turismo virtua fighet mortal kombat resident evil böle bu gibi oyunlar PC oyunlarına bin basar tokatlar yanii ayrıca yakında PS3 geliyorrrrrr kaçacak delik arayın PC ciler

• quote:

Ulan oynayamıyorsunuz tabi oyunları full ayarlarda sonra yallah PS2 ye dimi

Emulated Ps2 Emulated Bu arada Hiçbir bilgisayar demek yanlış olur çünkü bilgisayar piyasası pc den ibaret değil Başka platformlarda var Super Bilgisayarlar ama onların kullanım alanları farklı onlar normal piyasaya girse ne konsol kalır ne şimdi ki pc ler

• Herkes özgürdür isteyen ps2 alır isteyen pc isteyen 2 sinide birinin amacı sadece oyun diğerinin 10 parmağında 10 marifet + oyun da oynayabiliyosun + istediğin aksesuarı tak gamepad,uçak simülasyonu vs vs ps3 şu anda güçlü olabilir ama daha çıkmamış bi konsol o çıkınca veya çıktıktan kısa sure sonra geçilecektir emin olaiblirsiniz hala pc ile konsolları kıyaslıyolar ya
  • bilgisayarda ps2 oyunları oynanıo ama pcde oynanmıo ps2 oyunları başka bişe demiyorum...
  • Bu saydığın oyunlardan başkada güzel oyun yok zaten... Bilgisayardaki güzel oyunları şimdi burda sayarım ama ömrüm yetmez kusura bakma.
    Sen hiç oblivion half life episode one ve aklıma gelmeyen bir sürü oyunu son detay seviyesinde oynadınmı. Bu saydıklarımı oyna ondan sonra böyle bir topik aç.

quote:

Ben böle düşünüom şahsen PS2 grafiklerindeki akıcılık PC oyunlarından daha ii ayrıca süper oyunlar var yani tekken gran turismo virtua fighet mortal kombat resident evil böle bu gibi oyunlar PC oyunlarına bin basar tokatlar yanii ayrıca yakında PS3 geliyorrrrrr kaçacak delik arayın PC ciler

• Konuyu açan adam atılmış
  • Pc rakipsiz çogu oyunu daha zevkli oynuyoruz pc deki ses ve grafikleri ps2de oynat bizede görek

sistemleriniz iyi degil sonrada laf atıyorsunuz
  • quote:

Bilgisayar adından da anlaşılabileceği gibi oyun oynamak için yapılmış bir alet değil. Fakat yaptığı işlere ek olarak insanları eğlendirmek amacıyla mevcut donanımı ile buna elverişli hale gelebilen bir alet. Fakat konsollardan örneğin Playstation adından da anlaşılabileceği gibi oyun istasyonu, sadece oyun amaçlı tasarlanmış bunun dışında film izleme, müzik dinleme gibi ek fonksiyonlar sunabilen bir alet. Fakat ne yazıkki konsollar bilgisayarlar gibi amacının dışına çıkamazlar.

Kısacası bilgisayar oyun oynatmak için yapılmamıştır ama oynatır. PS ise oyun oynatmak için yapılmıştır ve oynatır. Bu durumda bilgisayar daha meziyetli sayılır.

Aslında böyle bir yazıyı senin gibi akli sorunları olan birine adamak istemezdim ama forumdan atılmanın şerefine yazdım

• quote:

Ya git işine kardeşim akşam akşam konuşturma beni PS 2'nin grafikleri tarih oldu git bi süper sistemi olan bi arkadaşına da yeni çıkan oyunları oyna grafik nsl olurmuş gör hangi dewirde yaşıyorsunuz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.