Şimdi Ara

.........Playstation 2 fiyatı lazım.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın play station2 alıcam.Fiyat lazım.İnce olanından alıyorum. 380ytl nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusFraba -- 25 Aralık 2005 21:28:22 >

• İnce alma soru çıkartabiliyor.
  • Okuma sorunu mu?
  • pm attım sana
  • playstation 2 de önemli olan takılan çipin kalitesidir.takılacak çip crystal yada matrix infinity olmalı.diğerleri gözü bozmaya kadar götürür işi.380 ytl iyi fiyat ama makinanın çipi önemli.
  • Teşekkür edeirm.Alırken çalıştırıp deneyeceğim.Bana bütün oyunları çalıştırdığı söylendi.Fabrikasyon çipliymiş.Artık neyse.Elle takılmamış sanırım.
  • ama bak hiçbi makinaya fabrikasyon çip takılmaz.hikaye onlar.bahsettiğim çip kalitesi 1 yıl sonrada kendini gösterebiliyor.ayrıca makinana kesinlikle altı mor cd takma.yani türkiye copy.kesinlikle baskılı olsun altı gümüş ya da altın.satıcılar maalesef çok fazla bilmiyor bu işi bu yüzdende insanlar zor durumda kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şeyi satın alacağım yer de söyledi.Altı mor cd optik okuyucuyu yıpratıyormuş.
    Çipi bilmiyorum. Sanırım takılı geliyor.Eve yakın bir yerden alıyorum.Oyun cd si de satıyor.Vcd falan kiraladığım için biraz tanıyorum.

Çip sonradan değiştirilebilirmi? Fiyatı kaça gelir çipin?
  • evet çip sonradan değiştirilebilir.ama ilk etapta kaliteli bi çip almak daha mantıklı.kalitesiz çipler makinanın gözünüde bozabilir.o da 100 ytl civarlarında hatta bazen bana hem göz hem çip arızalarıda geliyor.bu da çok rastlanan bi durum aklında olsun.çipin markasını alacağın yere sor.matrix infinity ya da crystal se çok iyi.problem yaşamazsın
  • Sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.