o kalkanları ve tier 8 leri silmezlerse serverin 2 günde moku cıkar aha buraya yazıyorum
tüm charları silsinler yeniden kasmaya razıyız
quote:
Orjinalden alıntı: tosunpasa
o kalkanları ve tier 8 leri silmezlerse serverin 2 günde moku cıkar aha buraya yazıyorum
tüm charları silsinler yeniden kasmaya razıyız
Tier8 güzel olmuş ama charları silmesinle kasması zor olur
quote:
Orjinalden alıntı: Güntülü
az önce bu server bitti benim gözümde. 3 5 kişiyi zar zor toplayıp doomwalker kesiyoruz. yüzde 1 de servera restart attı gm. bunu bilerek yaptıgından da eminim. artık asla girmem bu servera. yeni greceklere de tavsiye etmiyorum.
ben de ordaydım ve %100 kasıtlı bence de.. ayrıca orjinalde de bence drop oranlarıyla oynuyor gmler.. bi insan 4 kere maulgar kesip, drop listesinde hammer of the naaru göremez mi ya?
70 online gördüm listede oyuna girdim arenaya adam aranıyo dediler gittim abartısız 20 kişi vardı horde ally durmadan birbirini kesenler kan gövdeyi götürüo korktum kaçtım
arkadaslar 2.3.0 clientim var ama oyuna baglanamıyorum realm list dogru asagıdaki yazı cıkıyor karsıma yardımcı olabilirmisiniz ?
burning crusade paketi yüklü değil sanırsam sende.
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
quote:
az önce bu server bitti benim gözümde. 3 5 kişiyi zar zor toplayıp doomwalker kesiyoruz. yüzde 1 de servera restart attı gm. bunu bilerek yaptıgından da eminim. artık asla girmem bu servera. yeni greceklere de tavsiye etmiyorum.
ben de ordaydım ve %100 kasıtlı bence de.. ayrıca orjinalde de bence drop oranlarıyla oynuyor gmler.. bi insan 4 kere maulgar kesip, drop listesinde hammer of the naaru göremez mi ya?
Arkadaslar dalgamı geciyorsunuz? Editlenmis item olan serverda bosstan düşen itemı ne yapacaksın? Hem GM reslese eline ne gececek? senin ordan alacagın 3-5 kıytırık epic'i ne yapsın? Drop oranlarıyla oynanmamıştırda bence tüm droplar ekli olmayabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: OSIRIS
client im tbc zaten
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
quote:
client im tbc zaten
Clientın BC falan değil senin BC olsa arka plan farklı olurdu kafalamışlar seni.:)
quote:
Orjinalden alıntı: Glorian
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
quote:
client im tbc zaten
Clientın BC falan değil senin BC olsa arka plan farklı olurdu kafalamışlar seni.:)
ama us serverdan indirdim clienti
quote:
Orjinalden alıntı: tosunpasa
quote:
quote:
Arkadaslar dalgamı geciyorsunuz? Editlenmis item olan serverda bosstan düşen itemı ne yapacaksın? Hem GM reslese eline ne gececek? senin ordan alacagın 3-5 kıytırık epic'i ne yapsın? Drop oranlarıyla oynanmamıştırda bence tüm droplar ekli olmayabilir..
mesele o deil. o bosu kesmenin zevki. o kadar itemla insan ne yapar desene bi. duelden baska.
walla şu anda inanılmaz bi şekilde pvp ve duel esnasında lag yaşıorum tavanlara fırlıo gerçi veklinash ve dunemaul'a girdim dün orda da 1400 ve 600 ms arasında idi sorduğumda diğer türk arkdşlara 200ms diolar herhalde benden kaynklı diycem ama
Muhteşem bi server deil ama idare ediyor işte.. sırf orj. accountum frozen olduğu için burda oynamak zorunda kalıyorum ama serverda düzeltilmesi gereken çok şey var.. Bence direk lvl 70 olma olayı güzel o kalsın fakat editli itemler bence kalkmalı ve yerine sezon 2 veya tier 5 itemler konulmalı yani statler falan normal düzeyde olmalı bence çünkü yavaş yavaş b.ku çıkmaya başladı
şu free server listelerini gösteren sitenin adı neydi
quote:
wowstatus.net
quote:
Orjinalden alıntı: n0fx
quote:
wowstatus.net
eyw
bu server çok iyi
Ewt türk fun server olarak çok iyi en azından yabancı değil
+1
pvp turnuvası düzenlediler düzgün bişey değildi ama 7vs10 galiba server patlıyordu