Şimdi Ara

Playing game on PC will be dead till to end of this year! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ilhami

quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

yaw hiç ps da oyun oynanırmı asıl oyun pc de oynanır.

.
    ya tabiii tabiii ;
    1-oyunun önce ps de çıkmasına aldırmayacaksın bekleyeceksin çıkacak
    2-sonra bigisayarda bakacaksın ram in işlemcin yetiyormu oyunu oynatmaya
    3-doğru sürücüyü yükledin mi
    4-frame limit sorunu var mı
    5-doğru directx kurulumu
    6-harddiskte yer varmı
    7-bunları hallettikten sonra oyunu kuracaksın
    8-aa oda ne virüs ,format atacaksın baştan herşeyi kuracaksın
    9-tam oyunun başına oturacaksın baban gelecek yeter bırak ben internete girecem diyecek kaldıracak,yada bir aile ferdi diyecek ben müzik dinlemek istiyorum ,sen sittir çekecen dövüş çıkacak
    10-acaba işlemci ısındımı yaptığım overclock tam değerinde mi diye zırt pırt kontrol edecen
    11-oyun nvdia nın oyunu ise sende ati varsa temiz çalışmayacak yada tersi
    vs.........
    ama ps de alacaksan oyunu eve getirip takacaksın ve oynayacaksın.
    herhalde artık anlamışsındır hangisinde oyun oynanır hangisinde oynanmaz ,eğer hala anlamadıysan yorum yapma.

walla o yukarda yazanlar senin problemin. beni baglamaz
    o yazdıklarının belki hiçbiri olmuyor bende.
    ayrıca ps son derece kısıtlı yapıya sahip.
    ayrıca sende benim duşuncelerim hakkında yorum yapma ozaman
    AMD PHENOMII X6 1090T ~ GIGABYTE GA-890GPA UD3H ~ ZOTAC 760GTX 2GB ~ KINGSTON HYPERX 2x2GB DDR3 1600 ULV ~ SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD ~ LG 32LW4500 3DTV MONITOR ~ CREATIVE X-FI TITANIUM FATALITY PRO ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER ABSOLUTE 600W ~ PLEXTOR CDRW PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT

• aha ps3 bıraktık ingilizceye geçtik yoksa ingilizcesi olmayanlar kullanamayacakmı

BU KADAR İŞTE YAAAA..PS2 İLK ÇIKTIĞINDA PC DENÜSTÜNDÜ SONRA BİLGİSAYAR GELİŞTİ EEE...PS2 GELİŞEMİYCEĞİ İÇİN GERİDE KALDI ....İKİ GÜN SONRA AYNI ŞEY PS3 ÜNDE BAŞINA GELECEK...
  • Vallaha bi zamanlar comodore vardı,amiga vardı pclerin yuzune kimse bakmıyordu,şimdi de goruyorum ki herkezler pc ci olmus...Bu kadar on yargılı olmamak lazım :) Ama farkettiyseniz benim saydıgım aletlerin hepsinin klavyesi var...
    O joyped olayına ısınamadım eskiden beri.. Pc de oyun olayı bitmez ben inanmıyorum bitersede eskiden oldugu gibi pacman oynarım ama makinamı bırakmam
    • PNY VERTO 6800GT PCI-EXP
    • LG DVD-ROM / LG DVD WRITER
    • TT SILENT PUREPOWER 480W
    • TT VA4000 SVIKING SERIES
    • SAMSUNG 957 MB
  • quote:

Orjinalden alıntı: acosan

quote:

Orjinalden alıntı: mkafkas

Playing game on PC will be dead till to end of this year!

Freeq kardeş..ingilizceni geliştirmen lazım azcık...Playing game on PC will be dead till THE end of this year!
    OLACAK..till zaten -e kadar demek bi daha to demene gerek yok..ders bitmiştir..tenefuse

Anlaşılan ders henüz yeni başlıyor, doğrusu şöyle olmalı :

" Playing games on PC will be dead by the end of this year." veya " before the end of this year" .

Şimdi teneffüse gidebilirsiniz sayın mkafkas........

Saygılar.

bak acosan kardes..benimle ingilizce yarısına girme..
    by the end ile till the end arasında dogru durust bir fark yoktur..till the end = bu yılın sonuna kadar herhangi bir zamanda demek iken, by the end= bu yılın sonlanmasıyla yada bu yılın bitmesiyle demektir..yani aslında burada vurgulalnmak istenen bu yılın sonuna kadar bitecek de ne zaman belli degil..onun için till the end en uygundur...sen bu yoldan giderken biz geri geliyoduk yavru..ben TED KOLEJI mezunuyum,hocalarımız ingilizdi..oyle ortaokulda ordan burdan ogrenmedik bu dili...ABD''de 2 yıl kaldım..meslegim doktorluk..işim hayatım ingilizce..CNN VE BBC DEN aksam haberleri dinleyen biriyim..bana ukalılık yapma! sana bir ingilizce bişey yazardım ama neyse..i dont give a shit now!

• quote:

quote:

quote:

.
    ya tabiii tabiii ;
    5-doğru directx kurulumu
    6-harddiskte yer varmı
    9-tam oyunun başına oturacaksın baban gelecek yeter bırak ben internete girecem diyecek kaldıracak,yada bir aile ferdi diyecek ben müzik dinlemek istiyorum ,sen sittir çekecen dövüş çıkacak
    10-acaba işlemci ısındımı yaptığım overclock tam değerinde mi diye zırt pırt kontrol edecen
    vs.........
    herhalde artık anlamışsındır hangisinde oyun oynanır hangisinde oynanmaz ,eğer hala anlamadıysan yorum yapma.

.ya tam komedimişsin.bir kere bu sorunların çoğu her bilgisayar kullanıcısının başına gelebilir.burada bazıları sende olur bazıları bende konu ne senle nede benle ilgili .biz burada geneli konuşuyoruz senin durumunu değil ,eğer yazdığını kendin için yazdıysan belirt insanlar yanlış anlıyor.ama genellikle bu sorunların çoğuyla karşılaşılır ve iğrenç şeylerdir .bu sorunlar ps de yok yani ps nin üstünlüğünü kabul et ve hatanı anla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

.
    ya tabiii tabiii ;
    5-doğru directx kurulumu
    6-harddiskte yer varmı
    vs.........

.ya tam komedimişsin.bir kere bu sorunların çoğu her bilgisayar kullanıcısının başına gelebilir.burada bazıları sende olur bazıları bende konu ne senle nede benle ilgili .biz burada geneli konuşuyoruz senin durumunu değil ,eğer yazdığını kendin için yazdıysan belirt insanlar yanlış anlıyor.ama genellikle bu sorunların çoğuyla karşılaşılır ve iğrenç şeylerdir .bu sorunlar ps de yok yani ps nin üstünlüğünü kabul et ve hatanı anla.

merak etme bende 2 ay boyunca ps2 kullandım. ama pc nin tadı inanki yok.
    heralde kendim için yazacam yorumları. ben boyle hissediyorum boyle yazıyorum. nereden bileyim millet nasıl oyun oynamayı sewer.
    arkadaşım geliyor mesela şşşit lan ordan bana nfsu2 yi çeksene diyor. 2 dakkada yazıp weriyorum cd yi.
    ben boyle beyeniyorum. başkasını bilemem. oyun oynarken kimsenin yanında deildim sonuçta
    AMD PHENOMII X6 1090T ~ GIGABYTE GA-890GPA UD3H ~ ZOTAC 760GTX 2GB ~ KINGSTON HYPERX 2x2GB DDR3 1600 ULV ~ SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD ~ LG 32LW4500 3DTV MONITOR ~ CREATIVE X-FI TITANIUM FATALITY PRO ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER ABSOLUTE 600W ~ PLEXTOR CDRW PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT

• herkesin tercihi kendine, ayrıca hala bilgisayarın sadece oyun oynamak için kullanıldığını düşünen birisinin bu forumda nasıl binbaşı olduğunu merak ediyorum ...

arkadaşım sen al ps3 ünü keyfine bak,
    biz bilgisayarlarımız ve problemlerinden, onları çözmekten, overclock yapıp sınırları zorlamaktan ve risk almaktan, başka hiçbir oyundan alamadığımız zevkleri alıyoruz ...
    Multiplayer oyunlardaki sınırsız çeşitliliğe ve sınırsız olanaklara sahibiz ... istediğimiz zaman upgrade istediğimiz zaman downgrade yapabiliyoruz, ve belki de en önemlisi sistemimizdeki parçaları kendimiz seçiyor, ekliyor çıkarıyor değiştiriyoruz ... istersek 1 dvd writer + cd rom + 1 cd writer ekleyebiliyoruz, handycam imizi bağlıyoruz, filmlerimiz üstünde oynuyoruz, belki kısa metrajlı film çekiyoruz, resim çekiyoruz, kendi arşivimizi oluşturuyoruz, sınırsız müzik arşivimizde sınırsız bağlantı olanakları ile, bütün gece bir barı/disco yu idare edebiliyoruz.

demek istediğim bazı insanların hobileri oyun oynamakla sınırlı değilir, seni bilemem ...

• quote:

Orjinalden alıntı: specops

herkesin tercihi kendine, ayrıca hala bilgisayarın sadece oyun oynamak için kullanıldığını düşünen birisinin bu forumda nasıl binbaşı olduğunu merak ediyorum ...

biz bilgisayarlarımız ve problemlerinden, onları çözmekten, overclock yapıp sınırları zorlamaktan ve risk almaktan, başka hiçbir oyundan alamadığımız zevkleri alıyoruz ...
    Multiplayer oyunlardaki sınırsız çeşitliliğe ve sınırsız olanaklara sahibiz ... istediğimiz zaman upgrade istediğimiz zaman downgrade yapabiliyoruz, ve belki de en önemlisi sistemimizdeki parçaları kendimiz seçiyor, ekliyor çıkarıyor değiştiriyoruz ... istersek 1 dvd writer + cd rom + 1 cd writer ekleyebiliyoruz, handycam imizi bağlıyoruz, filmlerimiz üstünde oynuyoruz, belki kısa metrajlı film çekiyoruz, resim çekiyoruz, kendi arşivimizi oluşturuyoruz, sınırsız müzik arşivimizde sınırsız bağlantı olanakları ile, bütün gece bir barı/disco yu idare edebiliyoruz.

demek istediğim bazı insanların hobileri oyun oynamakla sınırlı değilir, seni bilemem ...

helal...+1000

• ps3 için sony nin buldugu teknoloji,eğer o kadar üstünse, birkaç yıl içinde nvidia ve ati tarafından geliştirilerek bilgisayar grafik kartı piyasasına aktarılır
    yani pc de oyun bitmez;)
    Barton 2500+ | Abit AN-7 | 1.5gb DDR400 | ASUS X800XT Platinum Edition + AC Silencer | 120gb WD JB 7200rpm + 250gb Samsung Sata2 NCQ | Philips 109P4 | Jazz JB9901 150watt RMS | Ferrari Force Feedback Wheel | Thermaltake 420watt pfc | ASUS TA 210 | AC Fan Pro TC
    2nd:
    ThorougBred 1700+dlt3c | MSI KT4AV | 512mb DDR400 | Sapphire 9800pro | 15gb Quantum lct 7200rpm + 4gb WD 4200rpm:(| Samsung 763mb | Philips a2.610 5+1 55watts RMS | ASUS 300watt
  • ya birakin ps yi pc yi kardesiniz ask acisi cekio burda

bak acosan kardes..benimle ingilizce yarısına girme..
    by the end ile till the end arasında dogru durust bir fark yoktur..till the end = bu yılın sonuna kadar herhangi bir zamanda demek iken, by the end= bu yılın sonlanmasıyla yada bu yılın bitmesiyle demektir..yani aslında burada vurgulalnmak istenen bu yılın sonuna kadar bitecek de ne zaman belli degil..onun için till the end en uygundur...sen bu yoldan giderken biz geri geliyoduk yavru..ben TED KOLEJI mezunuyum,hocalarımız ingilizdi..oyle ortaokulda ordan burdan ogrenmedik bu dili...ABD''de 2 yıl kaldım..meslegim doktorluk..işim hayatım ingilizce..CNN VE BBC DEN aksam haberleri dinleyen biriyim..bana ukalılık yapma! sana bir ingilizce bişey yazardım ama neyse..i dont give a shit now!

ingilizceyi köpekler bile öğrenir, o kadar basit ve basiretsiz bir dil. hava mı atıyorsun şimdi kolejlisin diye? Bu memleketi zaten robert kolej mezunları bu hale getirdi, sabetaycılardan bıktık!
    i dont give a shit now ha?
    nedir bu ingilizce sidik yarıştırması?
    us english ile british english arasındaki farkı bile göremediğin belli
    adam istediği gibi yazar, bu amerikan ingilizcesidir.
    ukalalık taslamayın kimseye.

• quote:

herkesin tercihi kendine, ayrıca hala bilgisayarın sadece oyun oynamak için kullanıldığını düşünen birisinin bu forumda nasıl binbaşı olduğunu merak ediyorum ...

1-arkadaşım benim bilgisayarı oyun makinesi olarak düşündüğümü neye dayanarak çıkardın!!
    2-biz burada bilgisayarla ps nin SADECE oyun oynatma özelliklerini tartışıyoruz sense nasıl bir anlayışla olayı genele çekiyorsun!!!.
    3-demek overclock dan ve rsik almaktan hoşlanıyorsun ,o zaman sana tavsiyem apartmanın çatısına çık sınırlarını zorla ve risk al inan daha çok hoşuna gider.
    4-bu kadar yorum eksiği tuhaf birisi olan senin nasıl bu forumda binbaşı olsuğunu anlayamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: zion_turk

quote:

helal...+1000

haram..-1000.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.