sabit 400k kitlesi var :) mobilciler benim evde oyunu görünce çıldırıyor. Ama pubg için pc şart 3080 ile 500 fps alıyorum makine çıldırdı. |
PUBG [ANA KONU] (716. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
maçlar başladı
-
izleyerek puan düşürme yok mu acaba? maçın ortasında açtım gerçi yayını ama hala gelen giden bişi yok
-
eski sistem devam ediyor izleyerek puan düşürme var 2 tane 500 espor puanı geldi bana
-
yayından kod kaptım sadece 1 tane alabiliyorum değilmi diğeri drop olarak düşecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: helll_599eski sistem devam ediyor izleyerek puan düşürme var 2 tane 500 espor puanı geldi bana
tamam şimdi bana da gelmiş :D
-
kodu yakaladım az önce 1 tane de izleyerek düşer artık bundan sonra üstüne bide çilek dans alırız 20 liraya kapatırız bu turnuvayı da :D
kar98 lerin fiyatı da arttı malum dolardan ötürü hala duruyo onlar
-
Emote daha pahalı diyolardı hocam bu sefer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tane silah sikini var bu sefer
slr ile m24
slr 200k
m24 75k
uğraşmaya değer mi bilemedim.
-
3 dolara alınıyordu şimdi 5 dolar olmuş emote
-
Mobilden izleyince drop dusuyor mu acaba...
Düşüyor
ilk denememde kuponu aldım
asyada göremedim kupon, gerci globalde de göremedim chate yazmışlar nereden buldularsa kaptım hemen
kod girerek en fazla 1 adet mi kupon düşürebiliyorduk ? bir de droptan düşüyordu sanırım.
droptan da düşürdükten sonra ne uğraşırım ne para harcarım oyuna
doğru düzgün para edecek skin yok zaten
200k a skin mi olur
-
Konu biraz da olsa canlanır artık.
-
Bu oyunda duo squad girip kafasına göre terkedenlere ceza verilmeli bence
Rankedda bu olay var ama normalede gelmeli rankeddan tek kelimeyle tiksiniyorum
5 dolar olmuş derken bu turnuva için 3 dolardan mı satış başlatılıp 5 e çıktı yoksa önceki turnuvalar için mi 3 diyosun?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Valla hocam en ucuz hangisi olursa ona bakarım ama en kötü almam 2 kuponla idare ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eskiden 3 dolara yani 21 TL ye dediğini yapıyorduk 1 kupon alıyorduk şimdi G-coin diye aptalca birşey çıkarmışlar onunla satıyorlar böyle şeyleri pazara girip senin dediğini yapmak istersek cepten 5 dolar para çıkıyor yani 5 ABD Doları eşittir 42,13 Türk Lirası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 6 Kasım 2020; 2:34:4 > -
1 Tane izleyerek droptan düşüyor birde canlı yayında verilen kodu girersen 2 bilet sahibi oluyorsun.
1 bilet aldıktan sonra tekrar vermiyor ben denedim etkinliğe zaten katıldınız dedi.
-
Aslında Microsoft Store ve PS Store 'da pc dekinin yarı fiyatına satılıyor G-Coinler.Desteğe yazdım bu durumu aynısı steam'e de gelsin diye,iletelim dediler.Aslında g-coin satışını Steamden yapsalar sorun kalmayacak,aynı yarı fiyatına pass aldığımız gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X