Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.187
Cevap
125
Favori
642.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabit 400k kitlesi var :) mobilciler benim evde oyunu görünce çıldırıyor. Ama pubg için pc şart 3080 ile 500 fps alıyorum makine çıldırdı.

• maçlar başladı

• izleyerek puan düşürme yok mu acaba? maçın ortasında açtım gerçi yayını ama hala gelen giden bişi yok

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

eski sistem devam ediyor izleyerek puan düşürme var 2 tane 500 espor puanı geldi bana

• yayından kod kaptım sadece 1 tane alabiliyorum değilmi diğeri drop olarak düşecek

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

eski sistem devam ediyor izleyerek puan düşürme var 2 tane 500 espor puanı geldi bana

tamam şimdi bana da gelmiş :D

• kodu yakaladım az önce 1 tane de izleyerek düşer artık bundan sonra üstüne bide çilek dans alırız 20 liraya kapatırız bu turnuvayı da :D

kar98 lerin fiyatı da arttı malum dolardan ötürü hala duruyo onlar

Emote daha pahalı diyolardı hocam bu sefer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane silah sikini var bu sefer

slr ile m24

slr 200k

m24 75k

uğraşmaya değer mi bilemedim.

• devulations kullanıcısına yanıt

3 dolara alınıyordu şimdi 5 dolar olmuş emote

• Mobilden izleyince drop dusuyor mu acaba...

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Düşüyor

• ilk denememde kuponu aldım

asyada göremedim kupon, gerci globalde de göremedim chate yazmışlar nereden buldularsa kaptım hemen  

kod girerek en fazla 1 adet mi kupon düşürebiliyorduk ? bir de droptan düşüyordu sanırım.

droptan da düşürdükten sonra ne uğraşırım ne para harcarım oyuna

doğru düzgün para edecek skin yok zaten

200k a skin mi olur  

• Konu biraz da olsa canlanır artık.  

• Bu oyunda duo squad girip kafasına göre terkedenlere ceza verilmeli bence
    Rankedda bu olay var ama normalede gelmeli rankeddan tek kelimeyle tiksiniyorum

• 5 dolar olmuş derken bu turnuva için 3 dolardan mı satış başlatılıp 5 e çıktı yoksa önceki turnuvalar için mi 3 diyosun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • devulations kullanıcısına yanıt
    Valla hocam en ucuz hangisi olursa ona bakarım ama en kötü almam 2 kuponla idare ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

eskiden 3 dolara yani 21 TL ye dediğini yapıyorduk 1 kupon alıyorduk şimdi G-coin diye aptalca birşey çıkarmışlar onunla satıyorlar böyle şeyleri pazara girip senin dediğini yapmak istersek cepten 5 dolar para çıkıyor yani 5 ABD Doları eşittir 42,13 Türk Lirası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 6 Kasım 2020; 2:34:4 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

1 Tane izleyerek droptan düşüyor birde canlı yayında verilen kodu girersen 2 bilet sahibi oluyorsun.

1 bilet aldıktan sonra tekrar vermiyor ben denedim etkinliğe zaten katıldınız dedi.

• Aslında Microsoft Store ve PS Store 'da pc dekinin yarı fiyatına satılıyor G-Coinler.Desteğe yazdım bu durumu aynısı steam'e de gelsin diye,iletelim dediler.Aslında g-coin satışını Steamden yapsalar sorun kalmayacak,aynı yarı fiyatına pass aldığımız gibi.

• 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.