Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.115
Cevap
125
Favori
686.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
24 oy
Giriş
    Emulatorda gırla bedava hile dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Patren

Mobilde bot çok ve bot olmayanlarda %90 bilgisayarı 30 FPS veren Hindu, Arap veletler.

Steam pubg Avrupa bölgesinde oynadığınız için, malum avrupanın refah düzeyi yüksek herkesde iyi PC var, bot yok ve velet az.
    Hocam refah düzeyinden çok şu önemli. Ben oyuna yeni başlamışım. Beni 500-600 saatlik oynayan adamla aynı yere atmak mantıklı değil. Rank sistemi olmalı oyunda.

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

1935 saat PUBG oynamışım son 1,5 yıldır da toplasan 30-40 saat anca oynamışımdır oyun o kadar bayık yani. Sıkı oynadığım zamanlar hile vs. çok az görüyordum derdim hile de değil ama oyun baydı yahu oynarken zerre zevk almıyorum hatta 2 ay önce HDD den bile sildim oyunu bundan sonra da kolay kolay girmem.
    aynen benim de 2686 saat oynama sürem var en son 1 nisanda girdim benide çok baydı oynamıyorum artık
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • Geçen gün indirimden 43 liraya almıştım galiba. Hiç indirip oynamadım bile şurda son yazılan hile muhabbetlerinden sonra iade talebi oluşturdum. İyi de ettim bence 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Geçen gün indirimden 43 liraya almıştım galiba. Hiç indirip oynamadım bile şurda son yazılan hile muhabbetlerinden sonra iade talebi oluşturdum. İyi de ettim bence 😁
    En iyisini yapmışsınız. Piyasada shooter oyun mu yok arkadaş. Kağnı gibi bir oyunda, loot sıkıntısında, ESP hileleri kullanıp direk silaha inen seni gören hilecilerin arasında iki lokma oyundan zevk almak için kendine zulüm etmenin bir faydası yok. Ama görsen burada oyunda hile yok, biz pro oyuncuyuz diyen salyalılara denkte gelebilirsin. Artık modası geçti. Boynuzlar kulakları geçti. Artık ziyadesiyle pubg den geçti.

Orijinalden alıntı: Lyrazed

https://www.pubg.com/tr/2020/04/24/konsol-gelistirici-notu-botlar/

Neyse ki konsolmuş. Bir an için PC sandım.

• Oyuna yeni başladım, beraber oynamak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir. Discorddan beraber oynarız. Cs goda iyi oynamama rağmen bu pubg'yi beceremiyorum çok iyi değilim ona göre :D

Geçen gün indirimden 43 liraya almıştım galiba. Hiç indirip oynamadım bile şurda son yazılan hile muhabbetlerinden sonra iade talebi oluşturdum. İyi de ettim bence 😁
    hiç iyi yapmamışsın PUBG oynamadım diyeceksin bakma sen burdakilere...

bir PUBGciyi açacak iyi bir Pc'in olacak....

iki PUBG zor oyun...

üç bunların abarttığı kadar hile yok son 15 günde 1 adam banlattım. Cs De her gün

HİLENİN olmadığı oyun yok hangi kafadasın.

sen cs go oyna da kanser nasıl olunur gör sonra yazarsın.

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: KoRoNiDeS

kesinlikle katılıyorum, toplasan 1 adam öldüremedim. mobile da bu kadar zorluk yok.
    PUBG steam zor... :) Adamı yirler kötü yorum atanların %60'ından fazlası oyunu beceremeyenler.

%30'u pcsi açmayanlar....

Oyunu 2017'den beri oynuyorum yağ gibi ayrıca.

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Düşer düşmez ölüyorum çıldırcam gerçekten. Pubg mobilde böyle olmuyor. Aldığıma bin pişman oldum gerçekten. 60 saat oynadık birde.
    Pubg lite felan dene burası mobil değil aim desteği yok... ya sabredecen ya kaybedenlerden olucan :)

60 saatlik bir player "omg" ....

rank sistemini sizler için istiyorum cidden.

yada bol bol tdm modu antreman yapacaksınız. Yine şanslısınız eskiden onlarda yoktu.

sizede yazıyorum Hilesiz oyun yok... hatta en iyi hile banlayan rekor kırmış oyun pubg...

Csgo ya felan bir dalın isterseniz... hile nedir hile nasıl kanser eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 29 Nisan 2020; 12:12:36 >

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

Neyse ki konsolmuş. Bir an için PC sandım.

Alıntıları Göster
    Aynen gelmesin pc'ye... Gelsede rekabetçi maçlarda olmayacakmış zaten.

rank sistemi gelmedi amaçsız oynuyoruz :) 6000 olmamız lazım.
    Vikendi'de yelek ve kask sıkıntısı var biraz şuan burada.

PUBG [ANA KONU]

@Ken Block43

Duo yada Squad oynarsan sıkılmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 29 Nisan 2020; 12:16:20 >

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Merhabalar , 1 haftadır lite versiyonunu oynuyorum bu oyunun, tüm grafik ayarları ultrada bayağı memnunum.

Şimdi orjinal versiyonunu satın almak istiyorum. i7 6700 + RX480 8GB + 16GB ram var akıcı oynayabilir miyim?

Bir de steam de şu an 43,50TL düşmüş fiyatı.Daha ucuza alabileceğim bir yöntem var mı? Teşekkürler..
    Oynaman gerekli 100 fps gibi bir değer alırsan on numara.

Ölüm; the only truth

• Vikendi haritası çok ideal bir harita 6x6 ne çok uzun ne çok kısa... tavsiye edilir.

kardeşim benimde 300 saate yaklaşmış ama ben bilen arkadaşlarımla oynuyorum hoş oluyor Squad felan ; ama boş zamanlarda

Tdm modu, Antreman modu ile kendimi geliştiriyorum. Oyun gerçek hayat simülasyonu gibi evden silahlı birine camdan bakması bile yemeyebilir.

Fpp başladım temiz bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: berat0600

Surviver pass alsam çıkarır mı parasını? Csdeki passlar genelde kar ediyor ama pubgde hiç almadım var mı bilen?
    Son survivor passte bazı kıyafetler çok güzel onun için aldım., passler kullanmak için alıyoruz satılmıyor ileride belki açarlar tekrardan ilk başlarda varmış steam trade bol bol.

PUBG de kasalar var 2 TL'lik ve 20 TL'lik onlardan çıkartırsan para yaparsın. 3 tane çıkardım 70 tl ye yakın param var.

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    :)

Asus Z170 Pro Gaming // İntel 6700K // Sapphire 5700xt Nitro oc // Gskill Ripjaws Ddr4 16Gb 3000 Mhz // Cooler Master V8 Gts High Performance Cpu Cooler with Horizonta // İntel 1tb m2 Ssd Sandisk ultra pro 480 gb // 700 watt 80 // Gigabyte AORUS 27" FI27Q
  • quote:

Bence hata ettiniz hocam. Ben de sizin gibi yorumlara okuyup kararsız kalmıştım o zamanlar, şimdi de iyi ki almışım diyorum.

Unutmayım sizi kararsız bırakan kişiler oyunu yüzlerce saat ya da binlerce saat oynayıp iliğine kadar sömürüp sıkılmış olan kişiler bunu da göz önünde bulundurun. Bir de oyunu beceremeyen tayfa var 20 dakika koşup şak diye ölünce tabii. Başlarda çok oluyor öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

Son survivor passte bazı kıyafetler çok güzel onun için aldım., passler kullanmak için alıyoruz satılmıyor ileride belki açarlar tekrardan ilk başlarda varmış steam trade bol bol.

PUBG de kasalar var 2 TL'lik ve 20 TL'lik onlardan çıkartırsan para yaparsın. 3 tane çıkardım 70 tl ye yakın param var.

Alıntıları Göster
    Oyun kendi parası çok rahat çıkartıyor zaten. + ekstra para geliyor kasaları sattıkça o yanı güzel.

Şu 20 liralık olan kasadan bir türlü düşmedi bana niyeyse.

• MoÇü kullanıcısına yanıt
    Kasa muhabbeti nasıl oluyor hocam ? İyimiş valla bende bir heves almıştım da çok oynayacağımdan değil. Sonra hile muhabbetleri dönünce iade ettim pişman olmam 😁

• quote:

Kasa muhabbeti nasıl oluyor hocam ? İyimiş valla bende bir heves almıştım da çok oynayacağımdan değil. Sonra hile muhabbetleri dönünce iade ettim pişman olmam 😁
    Oynadıkça kazandığın puanlarla haftalık 6 kasa alabiliyorsun. Onları da steam pazardan satabilirsin.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.