Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.114
Cevap
126
Favori
685.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
24 oy
Giriş
  • noldu oyuna sw lermı patladı gıremıyoruz
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX -GSKILL 2x8 Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Ram-Asus Dual rx6700xt-CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD-Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition KASA-XPG Core Reactör 650w gold-Arctic Freezer 34 Esports Duo CPU SOGUTUCU
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara57

noldu oyuna sw lermı patladı gıremıyoruz
    hala girilmiyor oyuna, server sorunu var sanırım, nedense hep cumartesi akşamına denk geliyor, iyiki bi keyif yapacaktık tatilde...

Orijinalden alıntı: kara57

noldu oyuna sw lermı patladı gıremıyoruz
    aynen bende giremiyorum

• dün 1 saatliğine global ban yedim oyuna girdiğimde global ban yazıyordu girmiyordu. kendi kendine düzeldi. hile vs yok neden böle olduki
    Asus Z170 Pro Gaming // İntel 6700K // Sapphire 5700xt Nitro oc // Gskill Ripjaws Ddr4 16Gb 3000 Mhz // Cooler Master V8 Gts High Performance Cpu Cooler with Horizonta // İntel 1tb m2 Ssd Sandisk ultra pro 480 gb // 700 watt 80 // Gigabyte AORUS 27" FI27Q
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    çoğu kişi ban yedi ben dahil. sonra özür tweeti attılar hakkıyla oynayanlarıda banladık düzelticez diye

Orijinalden alıntı: mustafa 09

En son güncellemelerden sonra i5 7600k 1060 6 gb 16 gb ddr4 3200mhz sistemden nasıl bir fps verim alınabilir.Orta ayarlarda tabi fyl ayarlarda değil.
    100+ alırsın banko

1-İlk defa bu oyunu oynayanlar için tpp mi yoksa fpp ekran mı daha basittir.
    2- Haritada eve atlıyorum. Ama evin içinde kayboluyorum cıkışı bulamıyorum. Yada yandaki eve girdimmi girmedim mi unutuyorum. Yani evleri sırayla gezemiyorum. Harita takibini nasıl öğprenebilirim yani basitleştirebilirim.

Dediğim gibi daha önce hiç bu tür oyunlar oynamadım adamı görüyorum adama ateş edemeden adam beni direk öldfürüyr.
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • arkadaşlar, steam harici kasa açmak için nereden anahtar alabilirim?

kredi kartımda bonus puan var onunla almak istiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1) Yeni başlayanlar için TPP daha basittir. Ama bende FPP oynamaya alışmalısın.

2) Oynadıkça evleri öğreniyorsun. Benim 400 saatim var mesela şu an her evin planını ezbere biliyorum oynaya oynaya öğrendim. Aynı şekilde haritayı da öğrenince hangi eve girip girmediğini anlarsın.

Ayrıca kulaklıkla oynamaya alış. Biri sana sıkınca direk sesin geldiği yöne doğru siper al taş, ağaç veya bişey arkasına geç. Oynadıkça öğrenirsin hepsini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MexeSs

Oyunu alıp ilk gün iade telebinde bulunmuştum. Konudaki arkadaşların tavsiyeyi üzerine oynamaya devam ettim. Baktım ki olmuyor beceremiyorum tekrardan iade talebinde bulundum. Ama saat süresini aştığım için kabul edilmedi. Bende oyunu hesapla beraber yiğenime vereceğim artık çocuk oynasın en azından benden iyi oynar

Gelelim konusu geçen Winata arkadaşımıza. Evet kendisi yüksek dpı ile gayette iyi sayılacak bir şekilde oynuyor. Bazı videolarını oyunu almadan önce izledim. Ancak hileden ziyade benim tahminim makro olabilir. Özellikle dikkat ederseniz yakın mesafede sürekli sağ/sol yatarak ateş ediyor.Ve bunu da acayip hızlı yapıyor. Bu şekilde bu kadar hızlı sağ/sol yatarak ateş eden pek görmedim. Gerçekten sağ/sol yaparak böyle oynamak cidden bana göre çok iyi.

Ben oyunu 2500 dpı ile oynuyordum. Oyun içi ayarlar ise 40 olarak ayarlıydı.Her tür nişan alma için böyleydi. Hatta 3500 dpı desteği olsa farenin daha iyi olurdu benim açımdan. Ancak ben bu oyun için KOLSUZ denilen sınıfa giriyor olduğumu ve bu oyunu oynayamadığımı net şekilde gördüm. 3 günde toplam 20 saat üzeri oynamışım. Öldürdüğüm adam sayısı sadece 4, bunlardan biri ise afk biriydi. Hatta şans mı bilgisizlik mi bilmiyorum silah bulamıyordum. Silah bulsam dürbün bulamıyordum. Beni öldüren adam ise full set çıkıyordu. Sanırım loot nerede bilmediğimden.

Arkadaşlar bana en az 200 saat oynaman lazım dediler ama 2000 saat oynasam ancak 3-5 adam vururum gibi geldi bana. Çünkü bana göre hayatım boyunca oynadığım en zor oyun buydu. Ve yine bana göre bu oyunu oynayanlar gerçekten yetenekli insanlar. Hele pro denilen grup bence dünyanın en iyi fps oyuncuları.

O yüzden benim gibi kolsuzlar uzak dursun

Gerçekten şu oyunu yardıra yardıra oynayan arkadaşlara imreniyorum. Cidden çok iyi oynuyorsunuz keşke sizler gibi oynayabilseydim de az çok zevk alabilseydim ama napalım bizde de yetenek yokmuş, yapabilecek birşey yok. Artık sizlerin videolarını izlemeye devam ederim

Ekleme :

Bugün Winata'nın videolarına göz atarken şöyle birşeye denk geldim. 5 saatlik bir canlı yayına ait video var. Video 5 saatlik yani. Video süresini 13:35 e alıp izleyin. Orada bi ağaca ateş ediyor. Yani sekmemeyi gösteriyor. Silah M416 sanırım tüm eklentiler takılı. Dürbün ise bilmiyorum ama 4x ya da 6x o silah ve o dürbünle böyle ateş ediliyor mu bilmiyorum hiç kullanmadım çünkü. Ama neredeyse hiç sekmiyor. Tabi oyunu daha iyi bilen arkadaşlar durumun aslı nedir belirtirler. Ancak bana göre direk hile yok; makro ya da script var. Eğer ki kendisi bunu bilek ve oyun tecrübesi ile yapabiliyorsa helal olsun diyorum. Bunu ben 5000 saat oynasam yine yapamazdım

Winata Pubg - 13:35 alıp izleyin:https://www.youtube.com/watch?v=qr8Ric-904Y
    8x sanırım o eğer şu silahların recoil i bozulan update den önce ise atanlar vardı tek tük spray ama bu kadar isabetli bilmiyorum hele update den sonra atıyorsa makine olması lazım arkadaşın.
    Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu

• E3 xbox oyun gosterimde kar haritasi cikacagi gosterildi pubg icin 2/3 sn de olsa .
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative52

Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım bu konularda biraz yardımcı olurmusunuz.

1-İlk defa bu oyunu oynayanlar için tpp mi yoksa fpp ekran mı daha basittir.
    2- Haritada eve atlıyorum. Ama evin içinde kayboluyorum cıkışı bulamıyorum. Yada yandaki eve girdimmi girmedim mi unutuyorum. Yani evleri sırayla gezemiyorum. Harita takibini nasıl öğprenebilirim yani basitleştirebilirim.

Dediğim gibi daha önce hiç bu tür oyunlar oynamadım adamı görüyorum adama ateş edemeden adam beni direk öldfürüyr.
    Merhaba,

Kesinlikle FPP oynamalısın,
    Fpp deki oyuncu kalitesi tpp ye nazaran daha iyi yani biraz daha zor.Kendini daha iyi geliştirirsin.
    Haritada eve atlamadan önce uçağın güzergahına planını yap güzergaha yakın noktalar daha kalabalık olur.
    Oyunda çok kişinin atladığı yerlerede atlamalısın yakın mesafe çatışmalara çok girersen oyunun mekaniklerine daha
    çabuk adapte olursun. Hızlı loot yapmak için sürükle ve bırak yapmalısın en hızlı ve kolay loot şeklidir sürükle bırak.
    İndiğin noktada loot yaparken safe bölgeye doğru ilerleyerek loot yapabilirsin.Tabiki bu atladığın noktadaki kişi sayısına
    göre değişir. Eline iyi bir silah geçerse hemen yakınlarında olanlara rush yapıp onlar iyi ekipmanlar bulamadan öldürürsün.

Adamları bulamadan ölmenin sebebi sese göre kişinin tespitini yapamıyor olmandan kaynaklı.Kulaklık kullan ve vurulduğunda panik yapma, sese göre kendine korunacak bir şey bulmaya çalış, düm düz koşma zig zag'lar yaparak yön değiştir ve sağlığını
    düzeltmek için güvenli bir nokta bul( çantanda muhakkak 2 tane duman bombası olsun, hiç bir şey yapamazsan 2 tane duman atıp içinde saklanıp sağlığını düzeltebilirsin)

Kesinlikle türk ve yabancı yayıncıları izlemeni tavsiye ederim.Haritada nasıl plan yapıyorlar,nasıl atlayıp nasıl loot yapıyorlar, hangi silahları nasıl nerede kullanıyorlar,silahlarda hangi eklentileri kullanıyor... bir çok nüans var aklına takılanları yayın yapan kişilere direk yada yayındaki mode'luk yapan kişilere de sorabilirsin.

Oyuna gelen güncellemeleri takip etmeni öneririm. İngilizce başlıkların türkçe versiyonlarını internet üzerinden çok rahat bulabilirsin.Güncellemerdeki önemli değişikliklerden haberdar olmak senin hayatta kalmanı olumlu ve olumsuz olarak etkileyecektir.

Bol şanslar.Allah sabır versin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Oyunu uzun zamandır oynamıyordum açtım güncelleme gelmiş 4 saatir güncelleme yapıyor dahada bitmedi ne güncellemesi bu arkadaşlar yeni harita falan mı geldi ?
    Dostum discord'a gelmiyorsun nerelerdesin özlettin kendini.
    Çok değişiklikler oldu bir sürü detay var. Akşama gel kanala laflayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 11 Haziran 2018; 10:57:54 >
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.Ne görevmiş yau yarım sene oldu. Mission complated mi hacı :D

E3 de har haritası ve kalkan geleceğini gösterdiler ufak bir trailerla. Kalkan olayı bana inanılmaz gereksiz ve saçma geldi. Yani yeni harita tamam güzelde şu oyunun 2 temel mi temel sorunu var optimizasyon ve server problemi ancak oyunun optimizasyonu erken erişim halinden bile kötü, server problemleri de çıktığından beri devam ediyor. Oyunu CS nin şuan geldiği kumar oyununa çevirdiği için Bluehole a saygılarımı sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 12 Haziran 2018; 1:36:48 >

Orijinalden alıntı: gio88

aman hocam optimizasyon sorunu falan yazma.birileri gelir satırlar döşer buraya olmadıgına dair bu oyun şuan çöp.arada oynuyoruz işte.
    Hocam optimizasyon sorununa eyvallah da ben erken erişimde daha çok fps alıyordum. 2 ay sonra bir kaç gündür oynama başladım oyunu bırakasım geldi. Oyun şuan ki haliyle çöp oğlu çöp. Yaklaşık 1 yıl 3 aydır optimizasyon ve server konusunda gıdım ilerleme kaydedemediler. Allahtan tam bir muadili yok oyunun millet oynuyor.

Kimse beni optimizasyon sorunu olmadığına ikna edemez ağustostan beri oynuyorum ara ara da olsa. Daha yüksek FPS aldığım sürümleride biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 12 Haziran 2018; 3:31:49 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.