Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    range fınder gerek yok orda durbun dotlarından nasıl hesap yapacagın anlatılıyo ve cok ıse yarıyo
  • Güncellemeyi test eden oldu mu ? var mı fps artışı. Bir işe yaramış görünüyor mu patch
  • Güncelleme patladı hayırlı olsun haftaya kaldı :D
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Nerde yazıyor haftaya kaldığı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Twitter ve steam tartışma bölümünde.
    http://steamcommunity.com/app/578080/discussions/1/1291817208486135420/
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

Twitter ve steam tartışma bölümünde.
    http://steamcommunity.com/app/578080/discussions/1/1291817208486135420/

Haydaaa güncelleme gelecek diye uyanip pcyi açtım 11de baktim guncelleme yok harbiden haftaya ertelenmis

• Tahmin etmiştim ertelenecegini,dayz yapımcıları gibi bunlardanda bir b.k olacagı yokta bir umut bekliyoruz işde..

• Ciddi anlamda sövdüm ....
  • Bu kadar amatörlük görmedim :D
    Beyler artık inancımıda kaybettim muhtemelen bu oyun patlayacak. Acı ama gerçek.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Bir süre götürsün yeter hocam illa yenileri çıkar hiçbiri ömürlük değil dayz bitti h1z1 oynadık o bitti pubg bu biter başka çıkar şimdilik idare ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitterdan bakıyorumda, hâlâ, önemli değil, sorun değil, bekleriz diyenler var. Anlamadım bu neyin sabrıdır. Bizde mi sorun var Adamlar tatile gidiyor, turnuva düzenliyor, güncellemeleri sürekli erteliyor. Bir gün arayla test ve canlı sisteme güncelleme yüklemek nedir? Arada bir hafta süre bırakırsın ona göre canlıya alırsın. Adamın biri yazmış Kore'de cuma günleri tatil mi diye. Hakkaten bugün olmadı yarın yap, cumartesi yap, niye bir hafta?
  • Güncellemede birsürü yenilik vardı. yetiştiremediler muhtemelen ama gelir zaten.1 ay sonra dememiş haftaya demiş. Hemen öldürdünüz oyunu patladı etti bilmemne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Güncelleme sıkıntılı. Test serveri bu güncellemeden sonra birkaç kere çöktü, bunun dışında da sorunlar oluşmuş.

• Pehh rezil herifler hep güncelleme erteliyorlar

Adam gibi optimize edemezlerse bu güncelleme de bu oyundan da umudu kesebiliriz

• güncellemenin ertelenmesi çok normal çünkü test serverina sadece 1 gün ayırıyorlar, 1 hafta önceden falan gelmesi lazım. adamlar tüm bilinen sorunları çözmeye çalışıyorlar zaten gelsin de 1 hafta geç erken farketmez.

gündüz oynamıyorum oyunu serverlar nasıl bilmiyorum ama akşam 22-23 sonrası sabah 4-5e kadar NA'de oynuyorum lag falan yok hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Mayıs 2017; 12:54:26 >
  • Ne zaman büyük oyun firmalarından biri bu konseptte bir oyun yapıcak ancak ozaman firmanın aklı başına gelirde optimizasyonu çözer.

2014 teydi sanırım batteborn diye bi oyun beta sürecine girmişti bayılmıştık pubg kadar popülerleşmemişti fakat yenilikçiydi dönemine göre. Ama oyunun sağından solundan bug fışkırıyodu herolarda dengesizlik vardı aylarca düzeltmediler. 2015te blizzard çıktı Overwatch ı duyurdu nerdeyse birebir konseptte ve çok benzer heroları kullanarak piyasaya bi girdi giriş o giriş battlebornu sildi süpürdü adamlar neye uğradığını şaşırdı free2playmi yapsak diye konusuyolardı en son.

Bu oyunun başınada aynısının gelmesini bekliyorum yoksa işleri çok zor.

• Güncelleme bugün geliyor. Problemleri hallettiler sanırım.

• Hadi bakalım beklenedeyiz

• distortionn kullanıcısına yanıt
    1 Saat daha bekliycez, fakat serverların lag sorununu çözecek güncellemeyi daha fazla önemsiyorum.
    Bakalım fps olayında ne kadar mesafe katedmişler.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.