Şimdi Ara

playdota acilmiyoooor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecende DNS server"in birini degistirince catir cutur giriyordu. Simdi o da olmuyor. Artik kimse kusura bakmasin bu telekom cok oldu.
    Oteki dns serverlare erisimi de engellemisler. Bir online oyun siteleri, oyunlar kalmisti ona da el attilar.

• Normal TTNET'in dnsleri ile denedim giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Normal TTNET'in dnsleri ile denedim giriyor.

Otomatik DNS yani telekom DNS'i ile zararsız gayet munis sayfalar olan Malwarebytes AntiMalware güncelleme sunucularından tut, Nokia Maps indirme sunucusuna kadar sorunsuz giriyor. Eğer başka DNS ayarlarsam girmiyor. Nedir dertleri anlayamadım, nedir bu azgınlık, yine bir yerleri mi kaşındı acaba? Ya da aile içinde birileri mi var bizle tanıştırmak istedikleri?....

Özet: Yasaklı sitelere girişi aboneye "kanıksattırmak için" (en doğru kelime budur) yıldırma politikası uygulayıp, diyor ki: "eğer Telekom DNS'lerini kullanmazsan Facebook, playdota, Steam gibi sık girlen yerlerede giremezsin" diyerek asıl yasaklanan ama girmek istediğimiz sitelere Telekom dışındaki DNS'lerle (örn: Google DNS) girmemizi engellemiş oluyorlar. Azıcık aklı olan zaten bunu anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Ekim 2012; 23:23:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aptoide hakkinda
    12 yıl önce açıldı
    BF4 loading ekraninda kaliyor
    7 yıl önce açıldı
    PsVita acilmiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.