Şimdi Ara

Play Station 3 Cafe (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
8.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onun fiyatlari pahali onun için % 30 grafik kaybina ugrayarak oynatacagiz duruma göre
    İleride rakibiniz çıktığında rekabet etmek için eline koz vermeyin, adam bi koyarsa HDTV'leri, o zaman üzülürsünüz.

Orjinalden alıntı: funkmaster

Abi HD'siz olmaz, cidden.
    İleride rakibiniz çıktığında rekabet etmek için eline koz vermeyin, adam bi koyarsa HDTV'leri, o zaman üzülürsünüz.

Yok açacagimiz yer mahalle oldugu için ileride böyle bir açilmasi bayagi bir zor görünüyor
    zaten bu kadar buyuk yatirimi yapmak burada çok yanliş olur

-----şimdi kollar konusunda en iyi yol kasa kısmını girişe koymak ve cd yi ve kolu kasadan alıp kasaya bıraktırmak

-----türkiye fiyatı 800 ytl olacağını sanmıyorum 20 gb 550 60 gb 660 dolar olarak açıklandı avrupa satış fiyatı türkiyeye vergili girecektir belkide sony bişeyler düşünüyor olabilir
    ------en önemli konu bana rakip çıkmaz diyorsun mahalle olduğu için genlde yakın yerlerden gelicek diyosun mahalledeki potansiyele güveniomusun para kazanman için 10 masadan günde 15saat iş yapman lazım yani kabaca bi hesapla saat 12-03 arası orayı doldurabileceğini düşünüyormusun

-----emekli üstüne açıp vergiden düşmek sana fazla bi getiri bırakmaz birde üstüne bütün imza işleri vs ondan olduğu için uğraşır durursun en güzeli kendi üstüne olması

---belediye ye iyi rüşvet yedirmen gerekiyor ayrıca her baskında zabıtayada kimlik kontrolu vs gibi olaylarda iyi ekmek var onlara

kolay gelsin şimdiden

• xbox360 da koyun bari 1-2 tane

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Abi HD'siz olmaz, cidden.

Yok açacagimiz yer mahalle oldugu için ileride böyle bir açilmasi bayagi bir zor görünüyor
    zaten bu kadar buyuk yatirimi yapmak burada çok yanliş olur

PS3 de çok küçük bir yatırım sayılmaz, bahsettiğiniz fiyatlara çok iyi makinalar alınabiliyor.
    Ayrıca illa tv olması da şart değil, 55 ekran küsüratında monitörler alın (LCD). Onları da PS3 e bağlayın, bu şekilde yüksek çözünürlük elde edebilirsiniz.

• Emekli işi iptal kendi üstümüze açacagiz iki ortak
    sizden sadece fikirler bekliyor neler yapmali nasil yapmali

mesela oyun oynamayı çok seven müşteriler ve özelikle güvenilir olanlara oyun aletlerini de kiralayabilirsiniz..
    sözünü ettiğim şey PSP.. on kadar PSP alsanız piyasadan 4000 lira eder, günlük 10 liradan kiraya verseniz ikinci ayın sonunda kara bile geçer..

oyunu çok seven kişiler için bu para normal bir ücret.. özellikle çocuklar imrenip de alamadıkları PSP için haftasonunu onunla geçirmek, arkadaşlarına hava atmak için can atarlar.. üstelik sınırsız, istediği kadar oyun..
    doya doya oynarlar..

belki bu şekilde etrafta reklam ederseniz ucuza internetten PSP alıp satmaya bile başlanabilir.. çünkü faturalı fiyatları ohaaa denebilecek kadar ama oyunları çok daha pahalı.. PSP içine 2 gb karta ona yakın oyun koyabilir, müşteri ne isterse onu yüklersiniz..

walla bence süper fikir, ama kiralama konusunda kime ne kadar güvenilir, çevre edinemek yada kefil istemek gerebilir.. mesela anne-babaların oyun salonuna gelip üye olması istenebilir.. böylece bu sorunda ortadan kalkar

• Bu bölgede gitmez ama iyi bi yatirim olabilir
    tabi saglam gelmesi biraz supheli o makinelerin bu bölgede
  • Normal TV kullanacaksaniz PS3 un bir anlami yokki. ps2 cafe ac ozman neden ps3 cafe aciyorsun. PS3un olayi HD goruntu 1080p hadi 1080p hd ler cok pahali en azindan 720p lik hd LCD tv alman laizm. 32" lcd alaiblirsin fiyatlari dustu. tv ye greksiz para vermek istemiyorsan 24" lcd monitor alaiblirsin daha ucuza maledersin isi. Ama keisnlikle 720p hd alti almaman laizm. 106 HD plazma da olur ps3 icin ama burn-in sorunu ile ugrasirsin devamli sabit gorunutde sikinrti yasarsin ev icin olsa kendin kullansan cok sıkıntı olmaz ama cafe icin asla plazma duusnme. Şimdiden hayirli olsun cafen.
  • 24'' lcd daha pahali
    68 ekran bekonun lcd ekranlari 1250 ytl

ps3 cafe açacağım aklıma takılan teknik sorular hakkında sizin görüşlerinizi ögrenmek istiyorum

1. ps3 de LCD nin öne çıkan özellikleri hangileridir(contrast, tepkime süresi, full hd /hd, yenilenme sıklığı) tabiiki bunlarin hepsi etkiler ama olmassa olmazları veya belli limitlerden asaği olmaması gereken değerler varmıdır.

2. ps3 de hard diskin büyümesinin performans ve kullanım ömrü üstünde bir etkisi varmidir

3. ps3 slim, ps3 e göre daha mantıklı bir seçimmidir

quote:

Orijinalden alıntı: ea85

merhaba arkadaslar

ps3 cafe açacağım aklıma takılan teknik sorular hakkında sizin görüşlerinizi ögrenmek istiyorum

1. ps3 de LCD nin öne çıkan özellikleri hangileridir(contrast, tepkime süresi, full hd /hd, yenilenme sıklığı) tabiiki bunlarin hepsi etkiler ama olmassa olmazları veya belli limitlerden asaği olmaması gereken değerler varmıdır.

2. ps3 de hard diskin büyümesinin performans ve kullanım ömrü üstünde bir etkisi varmidir

3. ps3 slim, ps3 e göre daha mantıklı bir seçimmidir

• cok elit bi kesim kendime secmesem de yine de belli bi kriterler olmak zorunda bence herkes yaptıgı işi layikiyla yerine getirmeli benimde aradiim optimum sartlar mümkün olan en ii performans/fiyat orani

Orijinalden alıntı: redmurat

nasıl zor acarım veya neden acamaya bilirim ben mi acamam yoksa ş ana kadar onun kısa bir yol blunamadıgı için mi

türkçeniz google translate'in beta sürümüyle yarışıyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.