Şimdi Ara

plato myo ve sınavsız geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar okul hakkında bilgisi olan var mı?
    ben bu okula geçiş yapmak istiyorum bölüm bilişim teknolojileri basım yayına geçiş yapmak istiyorum gazetecilik dersleri görüyorlar sanırım bu baya hoşuma gitti sınavsız geçiş hakkımda var tahminen 65-66 gibi bir puan gelicek en azından %50 burslu girebilir miyim?
    basım yayın bölümü,plato myo ve sınavsız geçişteki sorum hakkında bilgisi olup yardımcı olursanız çok sevinirim
    teşekkürler.

• teşekkürler biraz daha okuyanlardan bilgi istiyordum.
  • up
  • up
  • Yukari
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • UP
  • yukarı
  • yukarı
  • Baya bir zaman geçti tekrar uplayalım bilgisi olan yok mu
  • Up bilen yok mu
  • Up
  • Up
  • Yalnız "Basım Yayın" değil "Basın Yayın" olucak hocam,basım yayın tamamen reklamcılık panoy taşıyıp reklam yapıyorsun karıştırma sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Yalnız "Basım Yayın" değil "Basın Yayın" olucak hocam,basım yayın tamamen reklamcılık panoy taşıyıp reklam yapıyorsun karıştırma sakın.

Yok hocam basım yayın bak istersen;
    http://plato.edu.tr/bolum.aspx?id=10
  • Ben bilgisayar bölümü web tasarım ve programlama mezunu olacagım peki ben Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümüne sınavsız geçiş yapabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozii-34

Ben bilgisayar bölümü web tasarım ve programlama mezunu olacagım peki ben Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümüne sınavsız geçiş yapabilir miyim

sınavsız geçiş yapamıyorsun.tercih yaparsın sınavsız geçişle başvuranlardan yer kalırsa yerleşebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

quote:

Orijinalden alıntı: ozii-34

Ben bilgisayar bölümü web tasarım ve programlama mezunu olacagım peki ben Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümüne sınavsız geçiş yapabilir miyim

sınavsız geçiş yapamıyorsun.tercih yaparsın sınavsız geçişle başvuranlardan yer kalırsa yerleşebilirsin.

Peki diyelim taban puanı 250 ben 230 yaptım yer kalırsa yerleşebiliyorum mu gene kendi alanlarımdan birine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.