Bildirim
pLATinum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sebep? _____________________________ Bu ülkede yaşamanın bedeli bu kadar ağır olmamalı -
isteyen bırakır ıstemeyen bırakmaz _____________________________ Manes İn Ardream -
-
Niye bırakıyomuşuz anlamadım. Gerçi ben bıraktım artık arkadaşların karakterleriyle oynucam arasıra ama şunu söyleyim. Ben şuanda bıraktığım karakterime (63 mage 61 priest 58 rogue) 1 senedir 130 dolarlık premium almışım. Durum gördüğünüz gibi. 63 de kaldım. Aslında 62'di o ama 63 de Border Defanse ile yaptım. O olmasa onuda yapamazdım. Platinum premium benim gibilere yararlı olurdu. Her zaman level kasamayanlara. _____________________________ Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler