Şimdi Ara

platin noobları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam yaptırmış elo boostu,girmiş oyuna. dakka 2 öldü anında. xin e 10 kill verdi. bikere tfye gelmedi adam. bu kafayla platin 1 mi olunur yoksa elo boost mudur nedir bu ?
    yazık günah ya bunun yüzünden oyunu kaybettik.
     platin noobları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 21 Ağustos 2014; 12:57:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

1 maç trollemiş olabilir

maç geçmişine baktım adam akıllı oynadığı maç yok. dereceli oyunlarının çogunu kaybetmiş son zamanda arada sırada takım taşımış buda arada kaynamış galibiyet almış. büyük ihtimal dia dan düşmüş.
  • 91 w 99 l normal game. neden kimsede bot yok arkadaş. bot dmg vermio diye kimse almamış sanırım :D
  • Kha'nın o sheqil buildi ve farmı beni benden aldı
  • heisenberg37
    23w/45l op
    Bronze5 op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

heisenberg37
    23w/45l op
    Bronze5 op

ben noob olduğumu kabul ediyom oyüzden bronzdayım ama bu adam platinde . bronz 5 bi adamın platinden iyi oyması ters bişey bence
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    normal oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    9 yıl önce açıldı
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

normal oyun

normal oyun olsa da insanları böyle üzmeye hakkı yok. şurda işi gücü olan var geliyor bi saat oynayım diyor. böyleleri zehir ediyor oyunu. oynayamasın sorun değilde bile bile feedliyor ona sinir oldum. draven late e kadar kill alamadı sürekli salın salın kasılamadım ben diyip durdu. kimse sorumluluk almıyor .bebek gibi mızmızlanıyorlar. benim 2. evelyn oynayışımdı bu . elimdne geleni yapmaya çalıştım ama kimsede bu çaba yok nedense . adam gibi konuşarak takım çalışması yaparak bi oyun oynadığımı hatırlamıyorum uzun zamandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven v4

Haa bu oxi abinin boostladığı değil mi ya

Oxi abin kendini boostlasın da önce sonra başkalarını boostlamaya başlasın
  • normal oyunu bu kadar problem yapmana gerek yok.
  • Platin ligi elo boost yaptırmış oyuncuların en çok bulunduğu lig diye biliyorum. Olabilir. Fakat normal game altı üstü trollemişde olabilir. Takma boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboyxD

quote:

Orijinalden alıntı: Olaylar Olaylar

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haa bu oxi abinin boostladığı değil mi ya

Oxi abin kendini boostlasın da önce sonra başkalarını boostlamaya başlasın

Sen küçükken o challenger dı

Ben küçükken o burnunu karıştırmakta challangerdı aynen

burnunu karıştırmak sanmışsın git bak oxi çempiyin 8 k boy boy HAH

O 8k'ya gelin şeker vericem desem toplanırlar zaten

Cik burdan liseli

2000'li biri için çok iddaalı sözler bunlar aman dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olaylar Olaylar -- 21 Ağustos 2014; 14:47:38 >

• 96liyim abi pardon

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboyxD -- 21 Ağustos 2014; 15:25:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    2.5 yıldır oynuyorum şu oyunu doğal olarak normal gamede oyunu ciddi olarak oynayamıyorum.ayrıca yanlış bir düşünceye sahipsin bunun oyun olduğunu unutyorsun bu kadar ciddiye alama ciddiye alıcaksanda rank gir.hani oyun için üzülüyorsan da bence ara ver yorma kendini bukadar.
  • quote:

2.5 yıldır oynuyorum şu oyunu doğal olarak normal gamede oyunu ciddi olarak oynayamıyorum.ayrıca yanlış bir düşünceye sahipsin bunun oyun olduğunu unutyorsun bu kadar ciddiye alama ciddiye alıcaksanda rank gir.hani oyun için üzülüyorsan da bence ara ver yorma kendini bukadar.

bende bi el girdim. sövdüler diye feedledim. yanlış rün almışım diye kuduruyorlar. aylardır ranked giriyorum sırf ilk defa normalk girdim 2 el champ denemek için . harbi çok ciddiye alıyoruz bu oyunu
  • nobadi keyırs
  • wtf kimse bot almamış ne ara oyundan kaldırıldı
  • Keşiftaşsız full ap morgana OP
    109 farm Draven OP
    71 farm Lulu OP
    Khazix Speller+Build+Farm OP
    Daha adam akıllı Rün sayfan yok ki rün sayfalarına baktım gerçekten ibretlik Eve oynamaya kalkarsan Xin elinize verip gönderir böyle
  • quote:

normal oyun

benim +200 w/l vardı normal oyun olarak westte. Süper kaliteli oyunlar geçiyordu. O win lose ile çok bir şey beklememeni tavsiye ederim.
  • Kha warmog+farm op

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.