Şimdi Ara

Platin eloya nasil cikarim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 1.5 aydir falan gold5den platine cikmaya calisiyorum gold gercekten berbat bir kumeymis silverda daha iyimser insalar geliyordu suan oyuna gelenler hep feeder yada velet.

Ben 1.5 aydir deniyorum dedimya iste emek verdim 14 mac ust uste win aldim
    Gold 4 oldum ve seriye ciktim. Tabi velet faktoru devreye girdi ve suan gold5 23 lpyim. 2 hafta icersinde nasil platine cikabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2 günde unrankeddan platin 5'e çıktım dostum duo ile

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukixi25

Yaklasik 1.5 aydir falan gold5den platine cikmaya calisiyorum gold gercekten berbat bir kumeymis silverda daha iyimser insalar geliyordu suan oyuna gelenler hep feeder yada velet.

Ben 1.5 aydir deniyorum dedimya iste emek verdim 14 mac ust uste win aldim
    Gold 4 oldum ve seriye ciktim. Tabi velet faktoru devreye girdi ve suan gold5 23 lpyim. 2 hafta icersinde nasil platine cikabilirim?

Gold 2 serisinden 7 kere düştüm şuan gold 5 75 lp yim ben ne çıkıyorum nede düşüyorum nickini mesaj at duo girelim iyi oynuyorsan

• platin olunca elmas olmak isteyeceksin , elmas olunca ustalık kümesine çıkmak isteyeceksin ... platin de kötü zaten çift jungle yapan var adc alamadı diye ziggs sup yapan var insta zed pickleyen var .. iyi oynayınca insanların zihniyeti değişmiyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

platin olunca elmas olmak isteyeceksin , elmas olunca ustalık kümesine çıkmak isteyeceksin ... platin de kötü zaten çift jungle yapan var adc alamadı diye ziggs sup yapan var insta zed pickleyen var .. iyi oynayınca insanların zihniyeti değişmiyor ki

plat çerçevesi olsun yeter düşüncesinde sanırım arkadaş
  • Goldda kal bence riske atma :D en azındqn çerçeve felan alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaldiraçtaki takinti seviyem
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zevk açısından Gold Platdan iydir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold 3 > plat 5 50 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

Hangi faktör demiştin pardon
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=93481804
    http://forum.donanimhaber.com/m_93481227/f_//tm.htm#93481227

çok çok ağır olmuş bir velet daha ifşa ettik tebrikler

Tipinin SS'ini atayım dursum Evladım olsan eve gelmem bu nasıl tip velet

Platin eloya nasil cikarim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 16 Eylül 2015; 13:07:10 >

• Duo faktörü çok önemli. Ben sürekli soloQ ile Gold 2-3 arasında gidip geliyordum. Oyundayken biriyle tanıştım onla duo girmeye başladık 1 haftada platin 2-3 e kadar geldik. Şuan o diamond serilerinde ben bıraktım lp erimesi uyarısı felan geldiğinde giriyorum sadece.
  • Jungler rolunu iyi oynayan duo bulmaz lazim.

• Altın 3 e çıktım.Yemin ediyorum gümüş daha iyi oynuyor.Takımın Yasuo alırsa direk boz.Karşı takım fio alırsa boz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.